Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Magnézium (horčík)

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh vitamínu
Multivitamín
(2)
Vitamín B
(19)
Vitamín C
(6)
Vitamín D
(3)
Vitamín E
(5)
Vitamín K
(2)
Vitamín B
B3 (niacín)
(2)
B6 (pyridoxín)
(25)
B-komplex
(3)
Forma horčíka
Citrát
(18)
Bisglycinát
(19)
Oxid horečnatý
(11)
Malát
(6)
Uhličitan horečnatý
(2)
Účinok
Na únavu a vyčerpanie
(51)
Na posilnenie imunity
(28)
Na stres a nervy
(18)
Na trávenie a zažívanie
(5)
Na lepší športový výkon
(5)
Pre časť tela
Svaly
(21)
Kostičky
(17)
Mozog
(12)
Zuby
(7)
Pleť
(5)
Pre koho
Pre dospelých
(65)
Pre deti
(10)
Pre tehotné
(1)
Pre seniorov
(3)
Počet tabliet/kapsúl
10
270
-
Vlastnosti
Bez éčok
(3)
Bez laktózy
(2)
Bez lepku
(1)
Bez palmového oleja
(2)
Bez pridaného cukru
(3)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Horčík (magnézium) je nevyhnutný minerál, ktorý zohráva kľúčovú úlohu vo viac ako 300 enzymatických reakciách v ľudskom tele. Jeho prítomnosť je nevyhnutná na zabezpečenie správnej funkcie mnohých fyziologických procesov, čo z neho robí jednu z najdôležitejších živín na udržanie zdravia. Pri výbere doplnku stravy, ktorý obsahuje magnézium, je dôležité sa informovať a vybrať si ten správny, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Čítajte ďalej a zistite viac o jeho účinkoch.

Pokračovať

Čo je magnézium?

Magnézium je zásadný minerál nevyhnutný pre mnohé telesné funkcie, vrátane viac ako 300 enzymatických reakcií. Podieľa sa na podpore zdravia kostí, regulácii funkcie svalov a nervov, udržiavaní stabilného srdcového rytmu a podpore imunitného systému. Ako štvrtý najrozšírenejší minerál v tele je magnézium kľúčové pre energetický metabolizmus a syntézu proteínov. Jeho dostatočný príjem je zásadný na udržanie celkového zdravia a pohody.

Nedostatok horčíka, príznaky a účinky

Horčík zohráva kľúčovú úlohu v mnohých telesných funkciách a procesoch. Jeho význam siaha od podpory zdravia kostí a zubov cez reguláciu hladiny cukru v krvi a krvného tlaku až po udržiavanie normálnej funkcie svalov a nervového systému. Vzhľadom na tieto rozsiahle prínosy je horčík dôležitý pre celkové zdravie a pohodu človeka. Poďme sa spoločne pozrieť na všetky hlavné benefity tohto minerálu.

  • Horčík je dôležitý pre zdravie kostí, ako aj výrobu energie v tele.
  • Dopĺňanie horčíka môže pomôcť predchádzať bolestiam hlavy a svalovým kŕčom.
  • Ďalej napomáha regulovať tráviaci systém a zmierniť symptómy zápchy.
  • Magnézium môže tiež pomôcť regulovať krvný tlak a podporovať zdravie srdca.
  • Často podporí aj zdravie kože, vlasov a nechtov, čím prispieva k ich pevnosti a vitalite.
  • Dokáže pôsobiť ako prirodzený relaxant, ktorý môže pomôcť uľahčiť spánok a zlepšiť kvalitu spánku.

i

Horčík je užitočnou doplnkovou podporou

Horčík môže slúžiť ako veľmi užitočná doplnková podpora s mnohými účinkami. Nikdy by však nemal byť považovaný za náhradu odborného lekárskeho poradenstva, diagnózy alebo liečby. Preto rozhodne odporúčame jeho užívanie najskôr konzultovať s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom, aby ste sa uistili, že je pre vás horčík bezpečný a vhodný.

Ako vybrať to správne magnézium pre vás?

Keď vyberáte magnézium, je dôležité dôkladne zvážiť vyššie uvedené faktory a vybrať produkt, ktorý najlepšie vyhovuje vašim individuálnym potrebám a životnému štýlu. Zohľadnenie veku používateľa môže byť rozhodujúce, pretože potreba magnézia sa môže líšiť v rôznych životných obdobiach, napríklad u detí, dospelých a seniorov. Dôležitá je aj forma magnézia, ktorá môže ovplyvniť jeho vstrebávanie a účinnosť, rovnako ako typ balenia, ktorý môže zlepšiť používateľský komfort a uľahčiť dávkovanie. Forma a veľkosť balenia by mali zodpovedať denným rutinám a zabezpečiť optimálny príjem. Poďme sa na všetky faktory pozrieť spoločne.

Ktoré magnézium je najlepšie alebo chemické formy magnézia

Magnézium sa vo svojich doplnkoch vyskytuje v rôznych chemických formách, pričom každá z nich má špecifické vlastnosti a účinky na ľudský organizmus. Tieto formy sa líšia svojou biologickou dostupnosťou, ktorá ovplyvňuje mieru a efektivitu, s akou je magnézium telom vstrebávané a využívané. Niektoré formy sú vhodnejšie na podporu funkcie svalov a nervov, zatiaľ čo iné môžu byť efektívnejšie pri podpore spánku alebo zlepšení tráviacich procesov. Výber správnej formy magnézia by sa mal preto starostlivo zvážiť s ohľadom na individuálne zdravotné potreby a ciele.

  • Bisglycinát horčíka je jednou z najlepšie vstrebateľných foriem horčíka, ktorá sa často odporúča ľudom s tráviacimi ťažkosťami.
  • Oxid horečnatý je najbežnejšia forma, ale s nižšou vstrebateľnosťou.
  • Citrát magnézia sa dobre vstrebáva a často sa odporúča na zlepšenie trávenia.
  • Malát magnézia býva odporúčaný na podporu energie a svalovej funkcie.
  • Laktát horečnatý je vhodný pre ľudí s citlivým tráviacim systémom.

Čo ďalej môže obsahovať magnézium?

Doplnky stravy obsahujúce magnézium často zahŕňajú vitamíny, ako napríklad vitamín D na kosti a imunitu alebo B komplex na energiu a nervový systém, a tiež minerály ako je vápnik a zinok, ktoré majú ďalšie priaznivé účinky na zdravie. Omega mastné kyseliny môžu byť pridané na podporu srdca a mozgu, čím sa zvyšuje celkový prínos pre zdravie. Tieto kombinácie posilňujú synergický efekt na komplexnejšie podporenie organizmu.

Zaujíma vás, aké vitamíny a minerály patria medzi kľúčové zložky ľudského organizmu, čím sa vyznačujú, ale aj kde sa nachádzajú? Prečítajte si náš článok Najdôležitejšie vitamíny a minerály pre naše zdravie.

Na čo je dobré magnézium?

Magnézium má zásadný význam pre rôzne funkcie tela, podporuje svalovú relaxáciu, nervovú funkciu, zdravie srdca a ciev, pevnosť kostí a efektívny metabolizmus energie. Dostatočný príjem magnézia je preto nevyhnutný na optimálne fungovanie organizmu. Niektoré produkty, ktoré obsahujú magnézium, sa však môžu zameriavať na špecifické časti tela. Poďme sa spoločne pozrieť, aké benefity jednotlivým častiam tela prinesú.

  • Magnézium na kosti podporuje ich pevnosť a zdravie spolu s vápnikom a vitamínom D, ktoré sú zásadné na prevenciu osteoporózy.
  • Magnézium na svaly uvoľňuje svalové napätie, predchádza kŕčom a podporuje celkovú svalovú relaxáciu.
  • Magnézium na mozog zlepšuje mentálne funkcie, podporuje koncentráciu a pamäť a môže znižovať riziko depresie.
  • Magnézium na zuby prispieva k udržaniu zdravia zubov a ďasien, podporuje pevnosť zubnej skloviny.
  • Magnézium na pleť má protizápalové účinky, podporuje hydratáciu a môže pomáhať pri liečbe akné a ďalších kožných problémov.
  • Magnézium na nechty podporuje rast silných a zdravých nechtov, predchádza ich lámavosti.
  • Magnézium na kĺby môže znižovať bolesť a zápal kĺbov a podporovať ich zdravú funkciu.
  • Magnézium na srdce pomáha regulovať krvný tlak, podporuje zdravú srdcovú činnosť a môže znižovať riziko kardiovaskulárnych ochorení.
  • Magnézium na vlasy podporuje zdravý rast vlasov, môže prispievať k ich sile a lesku a znižovať vypadávanie vlasov.

i

V čom je obsiahnutý horčík a aké potraviny ho obsahujú najviac?

Horčík v potravinách môžeme nájsť napríklad v špenáte, kešu, chia semienkach alebo mandliach a zemiakoch. Tieto potraviny sú nielen bohatým zdrojom horčíka, ale taktiež poskytujú celý rad ďalších živín, ako sú bielkoviny, vláknina a rôzne vitamíny.

Magnézium si môžete zaobstarať v rôznych baleniach

Pri výbere balenia magnézia je dôležité zvážiť nielen jeho množstvo v jednej dávke, ale aj počet dávok v balení. Rôzne produkty môžu obsahovať odlišné množstvo vitamínu v jednej dávke, preto je dôležité, aby vždy vyhovovalo odporúčanej dennej dávke podľa vekovej skupiny a stravy. Zároveň zvoľte balenie, ktoré bude vyhovovať vašim potrebám. Pokiaľ plánujete magnézium užívať dlhodobo alebo s niekým iným, môže byť ekonomickejšie vybrať si väčšie balenie. Veľkosť balenia závisí od toho, v akej forme sa magnézium nachádza – kapsuly sa zvyčajne značia počtom kusov, zatiaľ čo rozpustný prášok hmotnosťou a tekuté magnézium objemom.

Myslite na to, že magnézium musí byť určené pre správnu skupinu používateľov

Niektoré balenia magnézia môžu byť špeciálne vyvinuté pre konkrétne vekové skupiny, napríklad magnézium pre deti, dospelých alebo seniorov. Mladší jedinci totiž môžu mať iné nutričné potreby ako starší, a to je potrebné zvážiť pri výbere doplnku. Tehotné a dojčiace ženy majú špecifické potreby na magnézium kvôli podpore vývoja plodu a produkcii materského mlieka. Nedostatok magnézia môže negatívne ovplyvniť matku aj dieťa, čo zahŕňa riziko hypertenzie a predčasného pôrodu. Dôležité preto je, aby sa magnézium v tehotenstve a pri dojčení vyberalo starostlivo podľa odporúčania lekára, čím sa zaistí bezpečnosť a zdravie pre obe strany.

Ľudské telo má dobrú tolerancie na prirodzené magnézium z potravy. Predávkovanie býva preto pomerne zriedkavé a môže nastať pri nadmernom užívaní doplnkov stravy. Symptómy predávkovania magnéziom môžu zahŕňať hnačku, nevoľnosť, letargiu, svalové slabosti a v extrémnych prípadoch aj srdcové arytmie alebo ťažkosti s dýchaním. Je preto dôležité neprekračovať odporúčanú hranicu príjmu magnézia.

Magnézium nájdete v niekoľkých formách

Magnézium môže byť dostupné v rôznych formách, ako sú tablety, kapsuly, prášky alebo tekutiny. Niektoré formy môžu byť lepšie vstrebateľné ako iné, čo môže ovplyvniť efektivitu produktu. Zvoľte si preto magnézium, ktoré sa vám alebo niekomu inému bude ľahko užívať. Ide hlavne o deti, ktoré môžu mať s prehĺtaním tabliet problémy. Okrem toho existujú aj formy, ktoré ponúkajú alternatívny spôsob aplikácie, ako napríklad gélové alebo tekuté magnézium.

  • Magnézium v kapsulách je ľahko prehĺtateľnou formou, ktorá umožňuje presné dávkovanie.
  • Magnézium v sypkom prášku ponúka flexibilitu v dávkovaní a je ideálne pre tých, ktorí majú problémy s prehĺtaním pevných foriem.
  • Horčík v tabletách je bežná a praktická forma, vhodná na pravidelné užívanie.
  • Magnézium v tobolkách poskytuje pohodlné a rýchle vstrebávanie, často s postupným uvoľňovaním.
  • Horčík v kvapkách umožňuje jednoduché pridanie do nápojov a je vhodný na individuálne nastavenie dávky.
  • Magnézium v tekutej forme sa rýchlo vstrebáva a je vhodné pre osoby s citlivým tráviacim systémom.
  • Horčík v géle je určený na vonkajšiu aplikáciu, napríklad na pokožku na lokálnu úľavu od svalových kŕčov.

Magnézium
Magnézium v prášku

Horčík
Horčík v kapsulách

Magnézium
Tekuté magnézium 

Horčík
Gélový horčík

Magnézium sa môže prispôsobiť aj vašej diéte

Magnézium sa niekedy môže líšiť v závislosti od výrobného procesu a zamerania produktu tak, aby vyhovovalo rôznym diétnym obmedzeniam a preferenciám. Vďaka týmto vlastnostiam si každý môže vybrať magnézium práve pre seba podľa vlastných osobných cieľov a životného štýlu. Od vegánstva až po absenciu alergénov, ako je lepok alebo laktóza, existuje niekoľko kľúčových vlastností horčíka, ktoré by ste mali vziať do úvahy alebo ktoré sa vám môžu hodiť:

  • Vegánske magnézium môže byť získané z čisto rastlinných zdrojov, vďaka čomu je vhodné pri vegánskej strave.
  • Magnézium bez éčok môže byť vyrobené bez použitia umelých prísad a konzervantov.
  • Magnézium bez laktózy bude vhodné pre osoby s intoleranciou laktózy.
  • Magnézium bez lepku môže byť vyvinuté tak, aby neobsahovalo lepok, čo je prínosom pre jedincov s celiakiou alebo s citlivosťou na lepok.
  • Magnézium bez pridaného cukru môže byť vyrobené bez pridaného cukru, čo je vhodné pre osoby, ktoré si sledujú príjem cukru.
  • Magnézium s nízkym obsahom cukru (low sugar) obsahuje minimálne množstvo cukru a môže predstavovať zdravší variant.
  • Magnézium s nízkym obsahom sacharidov (low carb) je vhodné pre tých, ktorí uprednostňujú diétu s nízkym obsahom sacharidov.

Hľadáte to najlepšie magnézium? Recenzie a diskusie vám poradia

Pokiaľ sa vám nedarí zohnať dostatočne kvalitný vitamín, ktorý by naozaj pomáhal, a naozaj pre seba alebo blízkych hľadáte čo najlepšie magnézium, recenzie a diskusie pri produktoch na našom webe vám možno pomôžu nájsť to správne na základe skúseností ostatných zákazníkov. Môžete si tiež vybrať najkvalitnejšie magnézium zo zoznamu tých najpredávanejších produktov.

i

Magnézium je horčík

Horčík, známy aj ako magnézium, bol pomenovaný po gréckej oblasti Magnesia, kde sa tento minerál v minulosti využíval na liečebné účely. Táto oblasť bola známa svojimi bohatými zásobami horčíkových minerálov, čo viedlo k pomenovaniu tohto prvku podľa miesta jeho významného výskytu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €

2.
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých, forma bisglycinát, 90 kapsúl
8,50 €

3.
Magnézium – tablety, pre pre dospelých, forma bisglycinát, 20 tabliet
1,69 €

Ďalšie najpredávanejšie
68 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,1
GS Vápník horčík zinok Premium tbl. 100 + 30
Minerály – zinok na zdravé vlasy, nechty, pokožku, vápnik, horčík, vit. D3 a K na zdravé a silné kosti - 0,06 €/ks
Cenová bomba
7,20 € Ušetríte 3,70 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GSVAP060
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 64×
Reflex Albion Magnesium, 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref005
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8 27×
Nutrend MAGNESLIFE, 10× 25 ml, natural
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 1,09 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11268
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9 10×
Nutrend Magneslife Strong, 20× 60 ml
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 1,10 €/ks
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11269
4,8 21×
Amix Nutrition Ca + Mg + Zn, 100 tbl
Minerály – vápnik, horčík a zinok, 100 tabliet, bez príchuti - 0,09 €/ks
8,50 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0007
4,9 21×
GreenFood Nutrition Magnézium Chelát 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,18 €/ks
15,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0043
5,0
Minerals70 Liquid Magnesium, 100 ml
Minerály – kvapky, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát
15,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTovo003
5,0
Edgar Magnesium 10 × 25 ml
Minerály – tekutina, pre pre dospelých, forma bisglycinát - 0,98 €/ks
9,79 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTedg32
5,0
GreenFood Nutrition Horčík a Zinok Cheláty + Vitamín D3 90 kapsúl
Minerály – horčík, zinok a vitamín D, 90 kapsúl, 30 denných dávok, bez príchuti - 0,11 €/ks
Super cena
9,89 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0070
4,8
GreenFood Nutrition Vitamín C 1 000 mg + Extrakt zo šípok 60 kapsúl
Vitamín C - kapsuly, 1000 mg účinné látky, pre dospelých - 0,12 €/ks
7,30 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0074
5,0
GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate pre mužov 90 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 90 kapsúl, určené pre pre dospelých - 0,12 €/ks
10,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0040
4,8
TEREZIA MAGNESIUM + vitamín B6 a medovka 30 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých, forma hydroxid horečnatý, 30 kapsúl - 0,10 €/ks
2,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TERVIT648
4,6 18×
GymBeam Horčík chelát (bisglycinát), 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých, forma bisglycinát, 90 kapsúl
8,50 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym335
4,7 15×
GymBeam ZMB6 120 kapsúl
Minerály – obsahuje kombináciu dôležitých minerálov a vitamínov, zinok, horčík a vitamín B6, urýchľuje regeneráciu, zvyšuje hladinu testosterónu, podporuje syntézu bielkovín, zvyšuje silu a výdrž, zlepšuje spánok, dopĺňa elektrolyty, v balení 120 kapsúl
6,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym328
5,0
GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate pre ženy 60 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 60 kapsúl, určené pre pre dospelých - 0,14 €/ks
8,20 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0041
4,8 27×
Nutrend MAGNESLIFE, 10× 25 ml
Magnézium – tekutina, forma citrát a malát, proti únave, na imunitu a na kosti
Od  8,99 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11445nad
4,7 16×
GymBeamMagnesium chelate + B6, 20 tabliet , pomaranč
Magnézium – tablety, pre pre dospelých, forma bisglycinát, 20 tabliet
1,69 €
Na sklade > 50 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym332
4,7 24×
GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tab.
Minerály – komplex minerálov vápnik, zinok a horčík, ktoré sú nevyhnutné na správnu činnosť organizmu. Tieto nenahraditeľné minerálne látky sú potrebné pre zdravé kosti a zuby, normálne fungovanie svalov a svalových sťahov, rovnako aj normálny energetický metabolizmus. Podporujú dobrú zrážanlivosť krvi, upravujú krvný tlak a hladinu cholesterolu. Zlepšujú spánok, prispievajú k zníženiu únavy a vyčerpanosti, posilňujú imunitný a nervový systém.
3,70 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym190
5,0
Prom-In 100 % Magnesium Bisglycinate 390 g lemon
Magnézium – sypký prášok, pre pre dospelých, forma bisglycinát
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPText310
4,9
Reflex Zinc & Magnesium 100 kapsúl
Minerály – kapsuly, pre pre dospelých, forma citrát, 100 kapsúl - 0,10 €/ks
Zľavnené -6 %
8,89 € 9,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref102
4,8 27×
Nutrend MAGNESLIFE, 10× 25 ml, višňa
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát a malát
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11446
5,0
Penco Mega Tabs Magnesium, 50 tabliet
Magnézium – tablety, pre pre dospelých, forma laktát horečnatý (magnesii lactici), 50 tabliet - 0,20 €/ks
9,89 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpen041
4,8 27×
Nutrend MAGNESLIFE, 10× 25 ml, pomaranč
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát a malát
8,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11445
5,0 12×
Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl. 100 + 40
Magnézium – tablety, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma oxid horečnatý, 140 tabliet
12,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTdstr012

Magnézium (horčík)

V kategórii Magnézium (horčík) máme práve teraz na Alza.sk celkom 68 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné magnézium (horčík) Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie magnézium (horčík) Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii magnézium (horčík) recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií