PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

YubiKey 5 Nano

Zobraziť katalóg
YubiKey 5 Nano
5 2 hodnotení
Autentizačný token – autentizačný token, šifrovací multifunkčný USB-A mini token
Kód:  YUBIa07 Produktové číslo:  YUBI-Y5NANO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YubiKey 5 Nano

Autentizačné zariadenie YubiKey 5 Nano spoľahlivo ochráni váš počítač, telefón a online účty pred neoprávneným prístupom. Autentizácia prebehne rýchlo jedným dotykom a je vždy zapnutá a prístupná, pretože nie sú vyžadované žiadne batérie ani sieťová konektivita. Zariadenie YubiKey 5 Nano sa pripája cez USB-A port a je konštruovaný tak, aby mohol zostať vo vašom počítači. Podporuje silnú viacfaktorovú autentizáciu a množstvo šifrovacích protokolov a je kompatibilný so všetkými bežnými operačnými systémami. Autentizačný mini token YubiKey 5 Nano ponúka ochranu, ktorú využívajú ako veľké firmy, tak koncoví užívatelia v domácnostiach.

Kľúčové vlastnosti autentizačného mini tokenu YubiKey 5 Nano

  • Silná viacfaktorová autentizácia s podporou protokolov Yubico OTP, OATH HOTP, OATH TOTP, U2F, PIV, Open PGP a FIDO2
  • Vždy zapnutá a prístupná autentizácia jedným dotykom
  • Hardvérové bezpečnostné elementy chránia vaše šifrovacie kľúče
  • YubiKey 5 Nano je kompatibilný s Microsoft Windows, Mac OS X a Linuxom
  • Podporuje všetky bežné internetové prehliadače
  • Je konštruovaný tak, aby mohol zostať vo vašom počítači
  • Pripojenie cez port USB-A

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Vyhotovenie
Vodoodolný Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie
Vodoodolný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky zabezpečené USB kľúče, USB kľúče so šifrovaním a uzamykateľné USB kľúče

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

MimbleWimble a kryptomeny Grin a Beam (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Na začiatku roka 2019 boli spustené kryptomeny Grin a Beam. Tieto kryptomeny používajú na svoje fungovanie protokol MimbleWimble, ktorý umožňuje kryptomenám posielať anonymné transakcie a zároveň mať dobrú škálovateľnosť. Ako MimbleWimble funguje? Prečo je dôležité mať súkromie? Aké sú rozdiely medzi Beamom a Grinom? A ako sa im darí v porovnaní s konkurenciou?

Mýty a fakty okolo Bitcoinu

Dnes sa pozrieme na niekoľko často opakovaných mýtov, ktoré sa objavujú v súvislosti s Bitcoinom. Je pravda, že Bitcoin slúži takmer výhradne kriminálnikom? Je Bitcoin anonymný? Predstavuje ťažba bitcoinu riziko pre našu planétu?

Libra – kryptomenový projekt spoločnosti Facebook

Jedna z najväčších sociálnych sietí na svete, Facebook, prichádza s vlastným „kryptomenovým“ a výrazne centralizovaným projektom, ktorý nesie názov Libra. V článku sme rozobrali ambície projektu a do detailu preskúmali povahu digitálnej meny Libra coin!

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie?

BIP – Technologické vylepšenia Bitcoinu

Bitcoin je často nazývaný dinosaurom medzi kryptomenami. Máme tu dnes predsa kopu lepších a novších krypto projektov s pokročilejšou technológiou. Svet kryptomien je extrémne dynamický a exponenciálne rastúci. Anonymnejšie alebo rýchlejšie kryptomeny s novými funkciami vznikajú neustále. Stáva sa teda Bitcoin dinosaurom na smetisku dejín? 

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok!

Maker DAO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Decentralizovaná banka na blockchaine

Maker DAO je bezpochyby jedným z neinteresantnejších projektov v prostredí kryptomien, ktorý vôbec kedy vznikol. Ako môže fungovať decentralizovaná banka na báze blockchainu? Aké možnosti ponúkajú v prostredí Maker DAO dnes už staré známe smart kontrakty? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Ako na ťažbu kryptomien s HiveOS (NÁVOD)

Ak spravujete väčší počet ťažobných rigov, nezaobídete sa bez kvalitného, spoľahlivého a prehľadného softvéru, akým HiveOS bezpochyby je. V nasledujúcom návode vám ukážeme, kde HiveOS stiahnuť, a ďalej ako ho nainštalovať a správne nastaviť, aby ste mohli začať ťažiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YubiKey 5 Nano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YubiKey 5 Nano. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YubiKey 5 Nano. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YubiKey 5 Nano.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií