AD elektro MS hokej

Alza GameBox GTX1050Ti

Catalogue
Alza GameBox GTX1050Ti
4.8 4 rating
Gaming PC , Intel Core i3 9100F Coffee Lake 4,2 GHz, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB, RAM 16GB DDR4 + Intel Optane 32GB, HDD 2TB, DVI, HDMI and DisplayPort, 2× USB 3.1, 2× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10 Home
Code:  sklRB4a5h Product Number:  AZGC1050Ti

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Alza GameBox GTX1050Ti

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i3 Done!
Operating system
Windows 10 Home Done!
Extended warranty
Extended Warranty Done!
Package includes
Power cable Done!
Assembly type
Gaming Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Home Done!

Warranty

Extended warranty
Extended Warranty Done!

Package contents

Package includes
Power cable Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i3 Done!
Processor model
Intel Core i3 9100F Coffee Lake Done!
Processor frequency
3.6 GHz (3,600 MHz) Done!
Number of processor cores
4 × Done!
Processor cache
6 MB Done!
Core boost frequency
4.2 GHz (4,200 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
GTX 1050 Ti Done!

Graphics card

Graphics card memory
4 GB Done!
Number of stream processors
768× Done!

Motherboard

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Done!
Slots for additional cards
PCI Express x1, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Kapacita úložiště (celková)
2,000 GB (2 TB) Done!
HDD Capacity
2 TB (2,000 GB) Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
600 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
2,666 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!
Intel Optane
32 GB Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB-C
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Done!
Graphics
DVI, HDMI, DisplayPort Done!

Case

Width
208 mm Done!
Height
458 mm Done!
Depth
400 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

má tento počítač wifi

Dobrý den, dá se vyměnit procesor za intelc core i5 a přidat třeba 256 nebo 500 gb ssd (pokud ne tak kolik se tam může přidat max ssd paměti)

Utahne tento pc fortnite vic jak 120fps?

Dobrý den došel my tento pc a nesvítí my větráky co mám dělat??

dobrý deň chcem sa opýtať na koľko FPS mi pôjde fortnite

Prečo raz napíšete že Fortnite rozbehne na 2 fps ? A potom že csgo na 12 fps na low detaily a na druhu stranu že to rozbehne v pohode na 50-120fps

Dobrí deň má tento PC predinštalovaný Windows 10 home?

Dobrí deň má tento PC predinštalovaný Windows 10 home?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kolik nejvíc FPS dokáže na tomhle stroji ject CS:GO, když budeme brát v potaz, že to nastavíme na nejhorší grafiku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kolik nejvíc FPS dokáže na tomhle stroji ject CS:GO, když budeme brát v potaz, že to nastavíme na nejhorší grafiku

123...
Questions and answers: Alza GameBox GTX1050Ti
More Information

Prince of Persia (ŠPEKULÁCIE) – Blíži sa diel z temného Babylonu?

Rok 2020 sa zatiaľ profiluje ako rok odkladov, pretože si musíme dlhšie počkať na Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII, Marvel's Avenger alebo Dying Light 2. Pre mnohých sa však môže tiež stať rokom planých nádejí, divokých špekulácií a prekvapení, ktoré sa môžu spájať s oznámením nových hier alebo s pripravovanou novou generáciou konzol. Do všetkých týchto kategórií by sa mohol zaradiť nový diel série Prince of Persia, o ktorom sa začína šuškať v zákulisí.

Star Citizen (DOJMY Z HRANIA) – Ako sa nám hrala otvorená alfa verzia?

Po rade noviniek, ktoré sme mohli o univerze Star Citizen napísať, nám vývojári z Cloud Imperium Games umožnili do ich sveta sa priamo vydať. Ako sa nám páčil jeden z najnákladnejších projektov hernej histórie, za ktorým stojí legendárny Chris Roberts, si prečítate v našich rozsiahlych dojmoch z hrania.

Senua's Saga: Hellblade II (NOVINKA) – Duševná choroba v tieni fanatizmu

Prvý príbeh keltskej bojovníčky Hellblade: Senua's Sacrifice z roku 2017 bol pre mnohých zjavením a symbolom sviežeho vetra do radov mnohokrát neoriginálnych AAA titulov. Relatívne malé štúdio Ninja Theory vtedy ukázalo, že sa nebojí experimentovať s hernými mechanikami a ani sa nestráni citlivých tém ako duševné choroby. Svojou tvorbou britskí vývojári zaujali nielen hráčov, ale aj Microsoft, pod ktorého patronátom teraz vydávajú pokračovanie Senua's Saga: Hellblade II. Aké sú vízie pre druhý diel?

Control: The Foundation (Mini RECENZIA) – Čo skrývajú základy tajomného úradu?

Akčná adventúra Control bola jedným z najpríjemnejších prekvapení minulého roka, s vďakou tak vítame prvé z dvoch tohtoročných príbehových rozšírení The Foundation. To nás zavedie skutočne až k samotným základom úradu pre vyšetrovanie zvláštnych udalostí, kde sa, ako asi sami očakávate, deje niečo veľmi zvláštne. Aké novinky The Foundation prináša, ako sa rozšírenie podarilo a či vôbec stojí za vašu pozornosť, sa dozviete v tejto recenzii.

Disintegration (OZNÁMENIE) – Nové sci-fi FPS so sľubným potenciálom

Na sci-fi FPS štúdia V1 Interactive na čele s kreatívnym riaditeľom Marcusom Lethem (séria Halo) a režisérom Mikeom Gutmannom s názvom Disintegration oznámenom minulý mesiac sa dostalo aj na tohtoročnom Gamescom. Čo od zatiaľ sľubne vyzerajúcej strielačky kombinujúcej strategické prvky v reálnom čase čakať, sa dozviete v tomto oznámení.

Draugen (Mini RECENZIA) – Vizuálne bohatá, ale krátka a lineárna adventúra

Vlani vývojári z nezávislého nórskeho štúdia Red Thread Games predstavili svoj najnovší noir indie počin s názvom Draugen odohrávajúci sa v Nórsku začiatkom 20. storočia. Ten ešte v tom istom roku dorazil na PC a nedávno sa ho dočkali aj majitelia konzol. Ak ste jedným z tých, ktorí mysterióznému dielu ešte nedali šancu a robíte si zálusk práve na jeho konzolovú verziu, v našej recenzii sa dozviete, či je pre vás tým pravým.

AO Tennis 2 (RECENZIA) – Kurty nielen pod austrálskym slnkom

V súčasnej dobe sa o Austrálii hovorí predovšetkým v spojitosti s obrovskými požiarmi, ktoré sužujú ostrovný svetadiel južnej pologule, ale počas budúcich týždňov sa na domov klokanov a koál zameria tiež oči športového fanúšika, pretože sa bude konať prvý tenisový grandslam – Australian Open. Pri tejto príležitosti sa na trh dostáva tiež simulácia AO Tennis 2 od Big Ant Studios, ktorá by mala napraviť reputáciu po predošlom dieli. Podarilo sa?

Legends of Runeterra (RECENZIA) – Dostal Hearthstone konečne riadneho konkurenta?

Na hernej scéne je dlhodobo možné nájsť desiatky kartových hier, ktoré sa snažia upútať hráčsku obec. Väčšia dieru do sveta sa však doteraz podarilo urobiť len Artifactu, Magic: The Gathering, Gwentu a samozrejme tiež Hearthstone, ktorý už nejaký ten piatok dominuje žánru. V súčasnosti medzi tieto výrazné projekty dorazila tiež kartovka Legends of Runeterra. Či sa jej úspešne podarilo popasovať s konkurenciou, vám povieme v našej recenzii.

Asus STRIX GeForce GTX 1650 SUPER O4G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ak sa radíte do skupiny menej náročných hráčov počítačových hier, vašej pozornosti určite neunikli grafické karty GeForce GTX 1650 SUPER. Jednou z nich je grafická karta Asus STRIX GTX 1650 SUPER O4G Gaming, ktorú si dnes na Alza.sk tiež otestujeme.

Asus STRIX GeForce RTX 2080 SUPER O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tá najprepracovanejšia GeForce RTX 2080 SUPER v ponuke spoločnosti ASUS nesie označenie Asus STRIX GeForce RTX 2080 SUPER O8G Gaming. A pretože ide o naozaj podarený kúsok hardvéru, tak sme pre vás túto grafickú kartu na Alza.sk tiež otestovali.

Asus STRIX Radeon RX 5600 XT T6G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tým najvýkonnejším Radeonom RX 5600 XT, na ktorý môžete v ponuke spoločnosti ASUS naraziť, je bezpochyby grafická karta Asus STRIX Radeon RX 5600 XT T6G Gaming. A pretože sa nám tento nový Radeon dostal pod ruku, hneď sme ho pre vás na Alza.sk otestovali.

MSI GeForce GTX 1660 SUPER Gaming X (RECENZIA A TESTY)

Vďaka osvedčenému systému chladenia Twin Frozr 7 by grafická karta MSI GTX 1660 SUPER Gaming X mala patriť k tým vôbec najluxusnejším edíciám GeForce GTX 1660 SUPER. Či to však platí aj v prípade tohto Gamingu, sa presvedčíme práve v dnešných testoch.

MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X (RECENZIA A TESTY)

Tiež ste priaznivci grafických kariet hernej edície GAMING spoločnosti MSI? Ak áno, potom by vás iste mohlo zaujímať, ako dopadla grafická karta MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X v našich testoch na Alza.sk!

MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X 6G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet edície GAMING spoločnosti MSI je grafická karta MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X 6G. A pretože aj túto grafickú kartu nájdete v našej ponuke na Alza.sk, tak sme ju pre vás tiež hneď otestovali.

MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po nejakej kompaktnej, zároveň však aj výkonnej grafickej karte? Možno by vás mohla zaujať grafická karta MSI RX 5600 XT MECH OC 6G z ponuky spoločnosti MSI, ktorú sme pre vás na Alza.sj tiež dôkladne otestovali.

Predator: Hunting Grounds (RECENZIA) – Sklamanie z džungle

Asymetrický multiplayer, kde proti sebe stoja dve úplne odlišné strany, má v sebe čosi, čo láka hráčov aj vývojárov. História na čele s online akciou Evolve z roku 2015 však ukazuje, že vytvoriť taký titul je veľmi ťažké, ba dokonca možno aj nemožné. Ak by sme si ale mali na niekoho staviť, bolo by to práve štúdio IllFonic, ktoré má s asymetrickou hrateľnosťou skúsenosti vďaka ich titulu Friday the 13th: The Game. Či však taká príprava stačila, alebo herný zážitok krváca ako obete mimozemského Predátora, zistíte v recenzii.

Half-Life: Alyx môže naštartovať vývoj ďalších dielov plus novinky o prepojení s Half-Life 2: Ep. 2 (NOVINKA)

Síce sme sa nedočkali Half-Life 3, ale práve Half-Life: Alyx môže byť spúšťačom, ktorý nám roky očakávaný tretí diel prinesie. Valve by totiž v prípade úspechu HL: Alyx vytvorilo aj ďalšie hry z tohto univerza. Už teraz to ale vyzerá tak, že ani v marci vychádzajúci VR titul s Alyx Vance v hlavnej úlohe nebude skúpy na zaujímavé príbehové linky. Trailer totiž nenápadne pripomína udalosti z Half-Life 2: Episode 2. Viac sa dozviete v dnešnej novinke.

Accessories for Alza GameBox GTX1050Ti Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox GTX1050Ti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GTX1050Ti GameBox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GTX1050Ti GameBox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox GTX1050Ti.
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info