During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Alza B2B

Alza GameBox RTX2060

Catalogue
Alza GameBox RTX2060
5 4 rating
Gaming PC , Intel Core i5-9400F Coffee Lake 4,1 GHz, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, RAM 16GB DDR4 + Intel Optane 32GB, SSD 512GB + HDD 1TB 7200 RPM, 1× USB 3.1, 4× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10 Home
Code:  sklRB4b9a Product Number:  AZGB2060i5v2

Alza GameBox RTX2060

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i5 Done!
CPU Passmark
12,173 Done!
Operating system
Windows 10 Home Done!
Extended warranty
Extended Warranty Done!
Package includes
Power cable Done!

Performance

CPU Passmark
12,173 Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Home Done!

Warranty

Extended warranty
Extended Warranty Done!

Package contents

Package includes
Power cable Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i5 Done!
Processor model
Intel Core i5 9400F Coffee Lake Done!
Processor frequency
2.9 GHz (2,900 MHz) Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor cache
9 MB Done!
Core boost frequency
4.1 GHz (4,100 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 2060 Done!

Graphics card

Graphics card memory
6 GB Done!
Number of stream processors
1,920× Done!
Special graphics card features
GeForce VR-Ready Done!

Motherboard

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Done!
Slots for additional cards
PCI Express x4, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Storage capacity
1,512 GB (1.51 TB) Done!
Storage Type
SSD + HDD Done!
HDD Capacity
1 TB (1,000 GB) Done!
SSD Capacity
512 GB (0.51 TB) Done!
HDD RPM Rate
7200 RPM Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
600 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
2,666 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!
Intel Optane
32 GB Done!

Outputs

USB 2.0
4 × Done!
USB-C
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Done!
Other
LAN, PS/2, S/PDIF optical output, Microphone input, Headphone/Speaker output, audio input (line in), audio output (line out) Done!

Case

Width
212 mm Done!
Height
399 mm Done!
Depth
395 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Chci koupit alza herni pc ale bez grafiky lze to nějak?

Dobrý večer omlovám se že píši už třetí dotaz ten samý den ale chci se zeptat jestli se dá do tohoto pc dát wifi karta a popřípadě jaká děkuji

Dobrý den ještě bych se chtěl zeptat jestli tento pc má cd/dvd mechaniku děkuji

rozjede nejnovější hry na full hd? a muzu ho do budoucna vylepšit. dekuji za odpoved

Dobrý deň môžem sa opýtať na kolko fps tento pc utiahne OVERWATCH na low detailoch?

Dobrý den, mám tento počítač, před pár dny jsem si do něj nainstaloval hru Assassin's Creed Syndicate a po chvilce hraní to PC nezvládá. Hra se ,,kouše", počítač sepne ventilátory a čím déle hraji, tím je to horší. Již jsem stáhl detaily na střední, ale dělá to furt. Co by se s tím dalo dělat

Dobrý deň. Má pc hdmi connector?

Zakúpil som tento PC, dnes prijatý od kuriéra, po zapnutí beží cca 2s a okamžite sa vypne .. toľko asi k alza testovaniu ich vlastných PC ..

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda tato PC sestava podporuje Bluetooth? Děkuji za odpověď.

Táto zostava mi príde poskladaná alebo si ju musim poskladať sám? Ďakujem za odpoveď

123
Questions and answers: Alza GameBox RTX2060
More Information

Muzikálový Chorus od jedného z tvorcov Dragon Age úspešne zafinancovaný (NOVINKA)

Štúdio Summerfall na čele s bývalými zamestnancami BioWare plánuje vydať svoje premiérové dielo, interaktívny muzikál Chorus, až v roku 2021. Tvorcovia tak majú čas na hre usilovne pracovať a nedávno ich dokázali skvele motivovať aj fanúšikovia. Už viac ako 5 000 z nich totiž vývojárom pomohlo splniť stanovený finančný cieľ na crowdfundingovom portáli fig.co a kampaň pritom ešte nekončí. Viac v našej novinke.

Gothic (Remake) má pred sebou ešte veľmi dlhú cestu (DOJMY Z HRANIA)

Resident Evil 2 Remake všetkým svojimi predajmi a pozitívnymi hodnoteniami ukázal, že je o riadne prerábky starých hier neskutočný záujem. THQ Nordic jeho úspech zaujal natoľko, že štúdiu THQ Nordic Barcelona zadal jednoduchú zákazku, vytvoriť hrateľné demo, ktorým bude hráčom ukázané, ako by mohol vyzerať prípadný remake prvého dielu série Gothic. Aký názor na neho máme v našej redakcii, si môžete prečítať v našich dojmoch z hrania.

Pagan Online (Mini RECENZIA) – Diablovka z pohanského sveta

Vydavateľstvo Wargaming sa po celom svete preslávilo svojimi arkádovými súbojmi tankov v arénach, ktoré postupne rozšírilo aj o námornú a leteckú verziu. Teraz sa však ukazuje, že jeho vývojári majú aj iné chúťky. Prekvapením pre všetkých sa tak stala nedávno vydaná diablovka Pagan Online, ktorá sa na kilometre vzďaľuje od militaristickej tematiky. Ako dopadol wargamingovský výlet do sveta fantasy, sa dozviete v našej recenzii.

Ako sa stať profi kuriérom, alebo 10 tipov a trikov pre Death Stranding (TIPY)

Hideo Kojima vytvoril úplne nový svet. Svet, v ktorom z vás kvapky dažďa urobia starčeka, svet, v ktorom sú nedonosené deti cennejšie než čokoľvek iné, a napriek tomu sú považované za vybavenie. A hoci úvodný tutoriál Death Stranding trvajúci niekoľko hodín je jasný a nápomocný, zo všetkých tých podivností sa môže niekomu točiť hlava a presne pre takéto prípady je tu náš článok plný tipov a trikov, ktoré sme kompletne oklieštili o príbehové spojlery. Pripravení?

Monkey King: Hero is Back (Mini RECENZIA) – Hrdinský epos pre deti

Počítačové hry podľa filmovej predlohy nekončia väčšinou s dobrým hodnotením, a napriek tomu sa vždy nájdu tvorcovia, ktorí sa nechajú zlákať potenciálom vyšších predajov vďaka známej licencii. K posledným projektom nesúcim značku strieborného plátna patrí Monkey King: Hero is Back od štúdia HexaDrive podľa čínskeho animovaného snímku z roku 2015. Podarilo sa prelomiť prekliatie hier podľa slávnej predlohy, alebo zostane tento epos o Opičom kráľovi zabudnutý?

Mount & Blade II: Bannerlord (NOVINKA) predstavil fungovanie morálky a chovanie AI pri obliehaní

V posledných rokoch sa herný priemysel posunul veľmi dopredu. Vývojári sú vďaka tomu oveľa otvorenejší ako kedykoľvek predtým, a tak stabilne vydávajú informačné blogy o svojej práci. Medzi jedny z najaktívnejších v tomto smere patria tvorcovia TaleWorlds Entertainment. Aby aj nie, keď pracujú na očakávanom Mount & Blade II: Bannerlord. Ak vás zaujíma, s čím prišli v minulých týždňoch, detaily nájdete v našej aktuálnej novinke.

Vieme, kedy vyjde Ori and the Will of the Wisps (NOVINKY)

Prezentácia Microsoftu priniesla desiatky hier, ale plošinoviek veľa nebolo. Napriek tomu sa fanúšikovia tohto žánru nemohli dočkať, či sa na obrazovke objaví bielo svietiace zvieratko, ktoré si zamilovali hráči po celom svete. Dlho sa špekulovalo o tom, kedy Ori and the Will of the Wisps vyjde, a konečne poznáme presný dátum, ktorý nájdete v našej novinke spolu s ďalšími zaujímavými detailmi.

The Surge 2 (RECENZIA) – Jericho City otvára svoje brány

Nemecké štúdio Deck13 Interactive sa znovu vydáva na pole hardcore akčných RPG a nadväzuje na svoj úspešný titul The Surge jeho priamym pokračovaním. Podarí sa im vo svojej novej hre vyvarovať chýb jej predchodcu a prinesú hráčom lepší, väčší a zábavnejší druhý diel? To sa dozviete v recenzii The Surge 2.

Druhá sezóna battle passu v Call of Duty: Modern Warfare oficiálne začala. Čo všetko prinesie? (NOVINKA)

Update, s ktorým do Call of Duty: Modern Warfare od Infinity Ward dorazila druhá sezóna multiplayera, si z harddiskov odhryzol v priemere 70 GB (za čo sa tvorcovia už stihli aj ospravedlniť), ak ste sa teda ešte nepustili do jeho sťahovania, máte najvyšší čas. Celý systém battle passu sa svojím fungovaním od prvej sezóny nijako nezmenil a rovnako ako ona aj druhá sezóna prinesie niekoľko noviniek. Viac v našom článku.

Accessories for Alza GameBox RTX2060 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox RTX2060. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2060. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2060. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox RTX2060.
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info