Alza GameBox RTX2070 SUPER

Catalogue
Alza GameBox RTX2070 SUPER
5 1 rating
Gaming PC , Intel Core i7 9700F Coffee Lake 4,7 GHz, NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB, RAM 16GB DDR4, SSD 500GB + HDD 3TB 5400 RPM, Without Optical Drive, HDMI and DisplayPort, 3× USB 3.1, 2× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10 Home
Code:  sklRB4c9g Product Number:  AZGB2070S1

Alza GameBox RTX2070 SUPER

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i7 Done!
Operating system
Windows 10 Home Done!
Extended warranty
Extended Warranty Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
Intel Core i7 9700F Coffee Lake Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Home Done!

Warranty

Extended warranty
Extended Warranty Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i7 Done!
Processor model
Intel Core i7 9700F Coffee Lake Done!
Processor frequency
3 GHz (3,000 MHz) Done!
Number of processor cores
8 × Done!
Processor cache
12 MB Done!
Core boost frequency
4.7 GHz (4,700 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 2070 Super Done!

Graphics card

Graphics card memory
8 GB Done!
Number of stream processors
2,560× Done!
Special graphics card features
GeForce VR-Ready Done!

Motherboard

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Done!
Slots for additional cards
PCI Express x4, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Storage capacity (HDD + SSD)
3,500 GB (3.5 TB) Done!
Storage Type
SSD + HDD Done!
HDD Capacity
3 TB (3,000 GB) Done!
SSD Capacity
500 GB (0.5 TB) Done!
HDD RPM Rate
5400 RPM Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
650 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
2,666 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB 3.2 Gen 2
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Other
LAN, PS/2, Microphone input, Headphone/Speaker output, audio input (line in), audio output (line out) Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
212 mm Done!
Height
399 mm Done!
Depth
395 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tuto sestavu bude možné zakoupit v rámci splátek "zboží za 1/3" až bude naskladněna. Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat jaký monitor k této PC sestavě doporučujete. Díky za názor

Zdravím počítač ste zo začiatku predávali s precesorom intel core i7 9700K a teraz ho predávate s lacnejším intel core i7 9700F smiem sa spýtať prečo??

Dejte prosím možnost služby NEO. Děkuji

dobrý deň, keď si ho objednam za ako dlho ho budem mať?

Dobrý den, koupil jsem si tuto sestavu na podzim 2019. Lze softwarově upravit/vypnout LED osvětlení? Software MSI (Dragon centrum/Mystic Light) na ovládání LED zřejmě nefunguje. Děkuji

Dobrý den, dají se barvy v PC nastavovat? Třeba že chci místo té červené zelenou?

Zakoupil jsem si tento pocitac, pri propojeni s monitorem hlasi no signal. Vyzkousen HDMI i Display port na dvou monitorech. Delam neco spatne nebo je vadna grafika? Na monitoru jsem si nastavil spravny vstup. Dekuji

Prepadá automaticky záruka, keď zostavu doma otvorím a pridám do nej SSD z predošlého počítača? Ďakujem.

Dobry den kopil sem si tento PC a když sem ho spustil tak mi běží jenom počítač ale nefunguje mi obraz prez hdmi a nereaguje mi ani na klávesnici s myší nevím kde je problém

123...
Questions and answers: Alza GameBox RTX2070 SUPER
More Information

The Outlast Trials (OZNÁMENIE) v znamení experimentov na ľuďoch v období studenej vojny

Niet pochýb o tom, že Outlast má v srdciach milovníkov hororového herného žánru nezameniteľné miesto. Druhé pokračovanie však svojho staršieho bračeka nedokázalo prekonať a mnohí začali očakávať tretí diel v nádeji, že im dopraje podobný zážitok ako prvá, kvalitnejšia časť. Ak patríte medzi práve túto skupinu hráčov, máme pre vás dobré správy. Nového dielu od štúdia Red Barrels obohacujúceho sériu Outlast sa skutočne dočkáme, nepôjde ale o priame pokračovanie. Viac v našom článku.

Muzikálový Chorus od jedného z tvorcov Dragon Age úspešne zafinancovaný (NOVINKA)

Štúdio Summerfall na čele s bývalými zamestnancami BioWare plánuje vydať svoje premiérové dielo, interaktívny muzikál Chorus, až v roku 2021. Tvorcovia tak majú čas na hre usilovne pracovať a nedávno ich dokázali skvele motivovať aj fanúšikovia. Už viac ako 5 000 z nich totiž vývojárom pomohlo splniť stanovený finančný cieľ na crowdfundingovom portáli fig.co a kampaň pritom ešte nekončí. Viac v našej novinke.

Pagan Online (Mini RECENZIA) – Diablovka z pohanského sveta

Vydavateľstvo Wargaming sa po celom svete preslávilo svojimi arkádovými súbojmi tankov v arénach, ktoré postupne rozšírilo aj o námornú a leteckú verziu. Teraz sa však ukazuje, že jeho vývojári majú aj iné chúťky. Prekvapením pre všetkých sa tak stala nedávno vydaná diablovka Pagan Online, ktorá sa na kilometre vzďaľuje od militaristickej tematiky. Ako dopadol wargamingovský výlet do sveta fantasy, sa dozviete v našej recenzii.

Path of Exile 2 (OZNÁMENIE) sa bude odohrávať dvadsať rokov po udalostiach prvého dielu

Na hernej scéne existuje len hŕstka projektov, ktoré sa sú schopné vymaniť z tieňa dominantného zástupcu svojho žánru. Diablovke Path of Exile sa to aj napriek minimálnej šanci na úspech vďaka dobre spracovanému nápadu, prepracovaným herným mechanizmom a bezplatnému modelu podarilo. Jeho tvorcovia v predchádzajúcich dňoch predstavili pokračovanie tohto podareného dielka. Načo sa môžeme v Path of Exile 2 tešiť, vám načrtne naše dnešné oznámenie.

Age of Empires 2: Definitive Edition (RECENZIA) – Nezabudnuteľný kráľ RTS sa vracia

Zatiaľ čo niektoré remastery predstavujú vyložený odpad herného priemyslu, čas od času sa na scéne objaví kúsok, ktorého autori si na prerobení klasiky dali záležať. V našej dnešnej recenzii vám predstavíme jednu z najočakávanejších prerobených tohto roka, Age of Empires 2: Definitive Edition, za ktorým stáli hneď tri vývojárske štúdiá. Tak čo myslíte, podarilo sa im odviesť kvalitnejšiu prácu než autorom prvého Age of Empires: Definitive Edition.

Hunt: Showdown (DOJMY Z HRANIA) – survival strieľačka od tvorcov kultovej FPS Crysis

Hunt: Showdown je nové kooperačný FPS od známeho nemeckého štúdia Crytek. Spolu s jedným spoločníkom sa v nej vydávate do louisianských močarísk, kde lovíte ako monštrá, tak aj ľudí. V súčasnosti sa nachádza v predbežnom prístupe, z ktorého sme sa vám rozhodli priniesť dojmy z hrania. Prečítajte si, čo od tohto nádejne vyzerajúceho titulu môžete vlastne čakať.

Mount & Blade II: Bannerlord (NOVINKA) predstavil fungovanie morálky a chovanie AI pri obliehaní

V posledných rokoch sa herný priemysel posunul veľmi dopredu. Vývojári sú vďaka tomu oveľa otvorenejší ako kedykoľvek predtým, a tak stabilne vydávajú informačné blogy o svojej práci. Medzi jedny z najaktívnejších v tomto smere patria tvorcovia TaleWorlds Entertainment. Aby aj nie, keď pracujú na očakávanom Mount & Blade II: Bannerlord. Ak vás zaujíma, s čím prišli v minulých týždňoch, detaily nájdete v našej aktuálnej novinke.

Vieme, kedy vyjde Ori and the Will of the Wisps (NOVINKY)

Prezentácia Microsoftu priniesla desiatky hier, ale plošinoviek veľa nebolo. Napriek tomu sa fanúšikovia tohto žánru nemohli dočkať, či sa na obrazovke objaví bielo svietiace zvieratko, ktoré si zamilovali hráči po celom svete. Dlho sa špekulovalo o tom, kedy Ori and the Will of the Wisps vyjde, a konečne poznáme presný dátum, ktorý nájdete v našej novinke spolu s ďalšími zaujímavými detailmi.

Dayz (RECENZIA) – poriadne zatuchnutá zombie

Jeden z najvýraznejších projektov českého herného priemyslu sa po mnohých rokoch vývoja konečne dostal z predbežného prístupu, v ktorom už chvíľu hnil. Ako veľmi sa Bohemia Interactive nakoniec podarilo vyladiť finálnu verziu ich Zombie Survival DayZ a či má zmysel sa o neho vôbec zaujímať, vám povieme v našej recenzii.

Destiny 2: Shadowkeep (RECENZIA) – Nová éra začína

Bungie sa pred nedávnom odpútalo od vydavateľstva Activision Blizzard a rozšírenie Shadowkeep je ich prvým samostatným výtvorom. Ten prináša príbehovú kampaň odohrávajúcu sa na Mesiaci, ktorý sa vracia z prvého dielu, nové herné režimy a veľa väčších či menších úprav. Podarilo sa autorom využiť novonadobudnutú voľnosť? Dozviete sa v našej recenzii.

Code Vein (RECENZIA) – Krv krvi Dark Souls

Séria Dark Souls si v priebehu rokov získala takmer kultový status, nie je preto divu, že sa túto magickú formulu snaží napodobniť čím ďalej viac vývojárov a vydavateľov. V prípade podobných projektov sa však vždy ponúka otázka, či osvedčený koncept dokážu obohatiť, či sa spoľahnú na obyčajné kopírovanie bez výraznejšej inovácie. Do akej kategórie spadá upírske akčné RPG Code Vein od štúdia Bandai Namco?

Factorio (RECENZIA) – Český budovateľský hit

Vývoj malých a stredne veľkých hier je pre vývojárov často citeľne náročnejší ako údel autorov AAA projektov, pretože za sebou väčšinou nemajú vydavateľskú spoločnosť, ktorá by im kryla chrbát – a tak volia cestu Early Accessu. Ten im ponúka nebývalú slobodu, ktorá je pre niektorých prínosná, iných však privedie do záhuby. Akým smerom sa vydali tvorcovia českého budovateľského survivalu Factorio, ktorý sa stal vzorom pre aktuálny hit Satisfactory, vám povie naša recenzia.

Druhá sezóna battle passu v Call of Duty: Modern Warfare oficiálne začala. Čo všetko prinesie? (NOVINKA)

Update, s ktorým do Call of Duty: Modern Warfare od Infinity Ward dorazila druhá sezóna multiplayera, si z harddiskov odhryzol v priemere 70 GB (za čo sa tvorcovia už stihli aj ospravedlniť), ak ste sa teda ešte nepustili do jeho sťahovania, máte najvyšší čas. Celý systém battle passu sa svojím fungovaním od prvej sezóny nijako nezmenil a rovnako ako ona aj druhá sezóna prinesie niekoľko noviniek. Viac v našom článku.

Accessories for Alza GameBox RTX2070 SUPER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox RTX2070 SUPER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2070 SUPER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2070 SUPER. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox RTX2070 SUPER.
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info