MS hokej MS hokej

Alza Mining RX580

Catalogue
Alza Mining RX580
5 1 rating
Mining computer - for mining (commercial product - business license required), Intel Celeron G3930 Kabylake 2.9GHz, Intel Z270, RAM 4GB DDR4, 6x AMD Radeon Sapphire NITRO+ RX580 OC 8GB
Code:  sklMIN01 Lifetime 12 months Product Number:  AZSMINRX580

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Alza Mining RX580

Alza Mining RX580

This product is intended for business purposes only (commercial product - requires a business license) and has a warranty of 12 months. This is not a product intended for end-user consumption. This mining rig with six very powerful graphics cards has been assembled and tuned for highly efficient and non-stop mining of cryptocurrencies. The rig is comprised of Sapphire Nitro+ RX580 graphics cards with AMD chips which come with tuned VBIOS and modified clocking of VRAM. The computer uses high quality PCI-E risers x16 to x1 from our proven supplier.

The entire machine is powered by a renowned power supply model from LC Power, the LC 1200 V2.4 - Platinum Series - 1200W. The MSI Z270-A PRO motherboard provides the perfect foundation that works seamlessly with both Windows and Linux-based mining distributions. This mining rig comes with a pre-installed Simplemining SMOS, a very intuitive and simple operating system that you can use to mine Ethereum, Monero, zCash, Vertcoin, ZenCash, and many other cryptocurrencies. You also get extensive instructions for mining through Simplemining. 

rx580
bg

PERFORMANCE TEST

Mining

hash rate

0

350

Ethash

Mining power

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Alza Mining RX580

6x SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 580 OC 4G

GRAPHICS CARD

Intel Celeron G3930

PROCESSOR

MSI Z270-A PRO

MOTHERBOARD

Kingston 4GB DDR4 2133MHz CL15

SYSTEM MEMORY

Kingston DataTraveler 50 8GB

FLASH DRIVE

6x Riser PCIe x16 to PCIe x1

REDUCTION

Intel HD Graphics 610

INTEGRATED GRAPHICS CARD

LC Power LC1200 V2.4 - Platinum Series - 1200W

POWER SUPPLY

Mining Rig

COMPUTER CASE

SMOS

OPERATING SYSTEM

Intel
amd
kingston
msi

COMMERCIAL PRODUCT

12 Monthly Warranty

SHORTENED WARRANTY

The performance of the reports may vary

Indicative performance

The product is intended for B2B clients only

Commercial product

Specifications

Processor series
Intel Celeron Done!
Operating system
Linux Done!
Assembly type
Performance Done!
Processor model
Intel Celeron G3930T Kaby Lake Done!
Processor frequency
2.9 GHz (2,900 MHz) Done!

Operating system

Operating system
Linux Done!

Use

Assembly type
Performance Done!

Processor

Processor series
Intel Celeron Done!
Processor model
Intel Celeron G3930T Kaby Lake Done!
Processor frequency
2.9 GHz (2,900 MHz) Done!
Max TDP
51 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
AMD Radeon RX Done!
Model graphics cards
580 Done!

Graphics card

Graphics card memory
24 GB Done!

PSU

PSU
1,200 W Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Pustím na tom PUBG?

S tou elektřinou to vydělává 118,- Kč (Ethash) denně a návratnost 677 dní...1,8 let. Tak good luck. Takže nejvíc na tom vydělá Alza :D

Dobrý deň,je možné ťažiť kryptomeny do 100-200€? Za odpoved vopred ďakujem.

Mohu se zeptat, proč je tento produkt "pouze na IČO"? Nevidím důvod, proč by si ho neměla moci pořídit i nepodnikající fyzická osoba... Předem díky za odpověď.

Dobrý deň, Hore máte uvedené v popise: NITRO+ RX580 OC 4G a dole: Nitro + Radeon RX 580 OC 8GB... jedná sa teda o 4gb či 8gb verziu? Ďakujem

Dobry den, co znamena Životnosť 12 mesiacov??? Zivotnost ako schopnost tazit alebo naozaj zivotnost kym odidu komponenty pri takej zatazi? Dakujem

Dobry den, chtel bych se zeptat jaky tezebni vykon zvladne tato sestava pri tezbe XMR? Kolik mh/s? Diky za odpoved.

Dobrý den, chci si koupit jeden stroj a výrobce mi k tomu napsal: The power cord is not included, please find one with at least 10A from your local market. Co tím myslí? Máto to v Alze? Děkuji

U zařízení uvádíte výpočetní výkon 170 MH/s. Platí tato hodnota pro jakoukoliv kryptoměnu? Pokud se mění v závislosti na těžené kryptoměně, jak velké jsou rozdíly.

K čemu mi bude taková blbost když bit je mrtvej. Proč neuděláte více herních pc s různými procesory třeba Ryzen. THX za odpověd naschle

123...
Questions and answers: Alza Mining RX580
More Information

Ekonomický nobelista Shiller kritizuje kryptomeny

Nositeľ Nobelovej pamätnej ceny za ekonómiu Robert Shiller vo svojom novom článku uvádza, že kryptomenám vlastne nikto nerozumie a väčšina ľudí sa len vozí na vlne novej módy a investičnej mánii. Viac v článku.

Ernst & Young: verejné blockchainy predčia súkromné ​​blockchainy

Rovnako ako v prípade internetu (a intranetu), aj v prípade blockchainov bude vývoj favorizovať široko prístupnú platformu. Medzi najväčšie riziko verejných blockchainov však patrí fork – štiepenie na dve nekompatibilné vetvy. Viac o pozícii spoločnosti EY k novému odvetviu v článku.

Ethereum Classic (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Ethereum Classic (ETC) patrí medzi kryptomeny s veľmi nádejnou budúcnosťou. Zakladá si predovšetkým na decentralizovanom charaktere a nemennosti, čo sú vlastnosti, ktoré v tak veľkej miere neponúka ani jeho oveľa známejší potomok – Ethereum (ETH). Aké sú ďalšie kľúčové vlastnosti ETC? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o kryptomene Ethereum Classic vedieť!

Maker DAO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Decentralizovaná banka na blockchaine

Maker DAO je bezpochyby jedným z neinteresantnejších projektov v prostredí kryptomien, ktorý vôbec kedy vznikol. Ako môže fungovať decentralizovaná banka na báze blockchainu? Aké možnosti ponúkajú v prostredí Maker DAO dnes už staré známe smart kontrakty? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

Coinmarketcap (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – majte prehľad o kryptomenách

Server CoinMarketCap.com, kde nájdete enormné množstvo dát a informácií o kryptomenách, sa už dlhodobo radí medzi 200 najpopulárnejších webových stránok sveta. Ako sa na CMK ľahko orientovať? A na čo si naopak dať pozor?

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Accessories for Alza Mining RX580 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza Mining RX580 (12 měsíců záruka). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza Mining RX580 (12 hónapos garancia).
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info