AD elektro

Pitaka MagWallet Carbon

Catalogue
Pitaka MagWallet Carbon
Hardware Wallet - magnetic, modular with sliding design, possibility to hold up to 6 cards, elegant wallet with pocket-friendly design, only for chip cards - magnetic stripe cards can be demagnetized
Code:  PITe031 Product Number:  AC6001 Producer's Website:

Pitaka MagWallet Carbon

Pitaka MagWallet Carbon is the first magnetic wallet in the world. It is made of aramid and carbon fiber and will be used on everyday basis. It can hold up to 6 cards. This elegant wallet is so small that can be easily fitted into your jacket, shirt or trousers pocket. Thanks to sophisticated modular sliding design, you are always provided with a quick access to your cards. This helps you to find the required card within seconds. The modular system lets you choose how many layers you need and how many you will use for your cards. You'll also appreciate RFID protection that protects your cards from RFID theft. 

Pitaka MagWallet Carbon Key Features

  • Magnetic design without mechanical parts
  • Modular system with sliding design
  • Possibility to hold up to 6 cards
  • Elegant wallet with pocket-friendly design

Notice:
Use only with chip cards - magnetic stripe cards can be demagnetized

Specifications

Colour
Black Done!

Colour

Colour
Black Done!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

There are no posts in this discussion.
More Information

MimbleWimble a kryptomeny Grin a Beam (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Na začiatku roka 2019 boli spustené kryptomeny Grin a Beam. Tieto kryptomeny používajú na svoje fungovanie protokol MimbleWimble, ktorý umožňuje kryptomenám posielať anonymné transakcie a zároveň mať dobrú škálovateľnosť. Ako MimbleWimble funguje? Prečo je dôležité mať súkromie? Aké sú rozdiely medzi Beamom a Grinom? A ako sa im darí v porovnaní s konkurenciou?

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie?

BIP – Technologické vylepšenia Bitcoinu

Bitcoin je často nazývaný dinosaurom medzi kryptomenami. Máme tu dnes predsa kopu lepších a novších krypto projektov s pokročilejšou technológiou. Svet kryptomien je extrémne dynamický a exponenciálne rastúci. Anonymnejšie alebo rýchlejšie kryptomeny s novými funkciami vznikajú neustále. Stáva sa teda Bitcoin dinosaurom na smetisku dejín? 

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok!

Maker DAO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Decentralizovaná banka na blockchaine

Maker DAO je bezpochyby jedným z neinteresantnejších projektov v prostredí kryptomien, ktorý vôbec kedy vznikol. Ako môže fungovať decentralizovaná banka na báze blockchainu? Aké možnosti ponúkajú v prostredí Maker DAO dnes už staré známe smart kontrakty? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

How to Mine Cryptocurrencies with HiveOS (GUIDE)

If you are managing a large number of mining rigs, you can't do without quality, reliable and easy-to-use software, which HiveOS undoubtedly is. In the following guide, we'll show you where to download HiveOS, and how to install and set it up correctly so you can start mining as quickly and efficiently as possible.

Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pitaka MagWallet Carbon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PITAKA MagWallet Carbon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PITAKA MagWallet Carbon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pitaka MagWallet Carbon hardveres pénztárca.
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info