Alza GameBox Core RTX3060 Ti

Catalogue
Alza GameBox Core RTX3060 Ti
5 9 rating
Gaming PC , Intel Core i5 10400F Comet Lake 4,3 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8GB, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, Without Optical Drive, Wi-Fi, HDMI and DisplayPort, 3× USB 3.1, 4× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 11 Home
Code:  sklRB5b2m7b Product Number:  AZGBi53060Tv1

Alza GameBox Core RTX3060 Ti

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i5 Done!
Operating system
Windows 11 Home Done!
Extended warranty
3-year warranty even for businesses Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
Intel Core i5 10400F Comet Lake Done!

Operating system

Operating system
Windows 11 Home Done!

Warranty

Extended warranty
3-year warranty even for businesses Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i5 Done!
Processor model
Intel Core i5 10400F Comet Lake Done!
Processor frequency
2.9 GHz (2,900 MHz) Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor cache
12 MB Done!
Core boost frequency
4.3 GHz (4,300 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 3060 Ti Done!

Graphics card

Graphics card memory
8 GB Done!
Number of stream processors
4,864× Done!
LHR (Lite Hash Rate)
YES Done!

Motherboard

Socket
Intel LGA1200 Done!

Hard Drive

Storage capacity (HDD + SSD)
1,000 GB (1 TB) Done!
Storage Type
SSD Done!
SSD Capacity
1,000 GB (1 TB) Done!
Internal interface
M.2 (PCIe 3.0 4x NVMe) Done!
Number of occupied slots M.2
1 × Done!
Slots in total M.2
2 × Done!

Equipment

Basic equipment
Bluetooth, Wi-Fi Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!
Front panel location
top Done!
Sidewalls
Transparent Done!
Side panel material
Tempered glass Done!

PSU

PSU
750 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
3,200 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
4 × Done!
USB 3.2 Gen 2
2 piece(s) Done!
USB-C
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
208 mm Done!
Height
458 mm Done!
Depth
400 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Dobry den, koupil jsem si tento počítač ale hrozně hučí a ve vnitř to dost bzučí ale jenom při zátěži jinak to jenom píská, hučení jde slyset i pres sluchatka tak nevím jestli by pomohla reklamace

Dobrý den, viem k tomuto PC do grafickej karty zapojit 4ks monitory? Ak áno, aké redukcie potrebujem?Mám 2x VGA a 1x DVI a 1x HDMI z mojich monitorov.... Plánujem zakúpiť PC na strih videa, dakujem za info...

Questions and answers: Alza GameBox Core RTX3060 Ti
More Information

Stranded: Alien Dawn (INFO) – dátum vydania, predbežný prístup atď.

Vývojárske štúdio Haemimont Games, známe ako autor série Tropico alebo hry Surviving Mars, prišlo s ďalším zástupcom survival manažérskej stratégie odohrávajúcej sa na cudzej planéte. Čo zaujímavého Stranded: Alien Dawn ponúka, sa dozviete v tomto článku.

Blacktail (RECENZIA) – Slovanské mýty ožili

V prvotine poľského štúdia The Parasight nahliadneme pod pokrievku jednému slovanskému mýtu. Ako sa akčná adventúra Blacktail hrá, sa dozviete v našej recenzii.

IXION (RECENZIA) – Vesmírna stanica je poslednou nádejou ľudstva

V budovateľskej stratégii na prežitie IXION od Bulwark Studios sa chopíte vesmírnej stanice Tiqqun a vydáte sa naprieč nebezpečným vesmírom. Kvôli katastrofickej udalosti sa totiž Zem stáva neobývateľnou a vaším cieľom je dostať poslednú preživšiu ľudskú rasu na inú planétu, kde je možné zabezpečiť pokračovanie nášho druhu. Či stoja ľudia za záchranu, sa dozviete v našej recenzii.

MultiVersus: dátum vydania, platformy a ďalšie info

Americký herný vydavateľ Warner Bros. Games oznámil pripravovanú online bojovku MultiVersus, ktorej vývoj si vzalo na starosť štúdio Play First Games. V hre sa stretnú hrdinovia populárnych filmov a seriálov, pokiaľ vás teda zaujíma, ako by v boji proti Batmanovi obstál napríklad Bugs Bunny, čítajte ďalej. V našom článku sa o hre MultiVersus dozviete všetky doposiaľ známe informácie. 

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii.

Hogwarts Legacy (RECENZIA) – Byť kúzelníkom nikdy nebolo zábavnejšie

Fanúšikovia Harryho Pottera a jeho kúzelného sveta sa konečne dočkali. Zatiaľ čo svet kníh a filmov okuliarnatý chlapec s jazvou na čele už ovládol, v prostredí hier sa mu zatiaľ toľko nedarilo. Ak ste čítali naše nedávne dojmy z hrania, asi ste tušili, že Hogwarts Legacy má našliapnuté na stupne najvyššie, je ale príbeh skutočne tak dobrý, otvorený svet plný aktivít a súboje nezačnú po čase nudiť? Všetko podstatné o Hogwarts Legacy sa dozviete v našej recenzii.

Call of Duty: Modern Warfare II (RECENZIA Multiplayer a Singleplayer)

Príbehová kampaň Call of Duty: Modern Warfare II od Infinity Ward nás rozhodne zaujala, ale pozornosť na seba od vydania strháva najmä multiplayerová zložka tohtoročného Call of Duty. Recenzie oboch režimov nájdete nižšie.

Asus STRIX GeForce RTX 4070 Ti O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ste priaznivcom taiwanskej spoločnosti ASUS a pritom tiež dávate prednosť kvalite pred obstarávacou cenou? Potom by vám určite nemala uniknúť táto recenzia luxusnej grafickej karty Asus ROG STRIX GeForce RTX 4070 Ti O12G, ktorú sme pre vás na Alza.sk pripravili.

Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G (RECENZIA A TESTY)

Vysoký výkon za veľmi slušnú cenu, tak môžeme v krátkosti charakterizovať nedávno vydané grafické karty Radeon RX 7900 XT spoločnosti AMD. Jedným zo zástupcov týchto nových grafických kariet je aj Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G, ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli dôkladne otestovať. Ako teda táto nová grafická karta zo série GAMING spoločnosti GIGABYTE dopadla v našich testoch?

Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G (RECENZIA A TESTY)

Embargo na informácie okolo nových grafických kariet GeForce RTX 4080 skončilo, a my sa tak o ne s vami môžeme konečne podeliť. Dnes si totiž predstavíme a taktiež dôkladne otestujeme prvého zástupcu, a to grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G. Ako teda tento nový prírastok do rodiny Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA dopadol v našich testoch? Len posúďte sami.

Asus TUF GeForce RTX 4070 Ti O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty TUF z ponuky spoločnosti ASUS sú medzi hráčmi počítačových hier veľmi obľúbené kvôli kvalitnému spracovaniu, bohatej výbave, spoľahlivosti a dobrým prevádzkovým vlastnostiam. Grafická karta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti O12G Gaming je súčasťou práve tohto obľúbeného herného radu a my sme ju pre vás na Alza.sk nezabudli tiež dôkladne otestovať.

Asus TUF GeForce RTX 4080 O16G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ patríte medzi priaznivcov značky ASUS, potom by vám rozhodne nemala ujsť recenzia najnovšej grafickej karty Asus TUF GeForce RTX 4080 O16G Gaming. Práve v nej vám totiž tento najnovší prírastok edície TUF (The Ultimate Force) nielen predstavíme, ale aj ho riadne otestujeme.

Gigabyte GeForce RTX 4080 GAMING OC 16G (RECENZIA A TESTY)

Vysoký výkon, výparníková komora, obrie rozmery, atraktívne ARGB LED osvetlenie a 4-ročná záruka k tomu. Presne týmito atribútmi sa môže pýšiť grafická karta Gigabyte GeForce RTX 4080 GAMING OC 16G, ktorú si dnes na Alza.sk taktiež dôkladne otestujeme.

Asus TUF Radeon RX 7900 XT O20G Gaming (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhou grafickou kartou z novej rodiny RDNA 3, ktorú nám spoločnosť AMD prednedávnom predstavila, je grafická karta Radeon RX 7900 XT. My si dnes na Alza.sk predstavíme a tiež riadne otestujeme prvého zástupcu týchto úplne nových grafických kariet generácie RDNA 3, konkrétne grafickú kartu Asus TUF Radeon RX 7900 XT O20G Gaming, ktorú môžete nájsť v bohatej ponuke spoločnosti ASUS.

MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G (RECENZIA A TESTY)

Tým najlepším, čím sa môže v súčasnosti pochváliť taiwanská spoločnosť MSI vo svojej ponuke grafických kariet GeForce RTX 4080, je bezpochyby grafická karta z elitnej edície SUPRIM, ktorá nesie označenie MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G. Pokiaľ teda aj vy patríte k fanúšikom tejto rodiny elitných grafických kariet, rozhodne by vám nemala uniknúť jej recenzia, ktorú sme pre vás dnes nachystali.

Gigabyte GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Predstavenie základných modelov grafických kariet GeForce RTX 4070 spoločnosti NVIDIA máte za sebou, a dnes si teda poďme predstaviť tie vyspelejšie edície. A ako prvú si dnes na Alza.sk otestujeme grafickú kartu Gigabyte GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G z ponuky spoločnosti GIGABYTE. Ako teda táto GAMING dopadla v našich testoch?

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G (RECENZIA A TESTY)

Premýšľate o kúpe novej grafickej karty GeForce RTX 4070 Ti a radi by ste vyberali z tých luxusnejších edícií? Možno by vás mohla zaujať grafická karta MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G, ktorá rozhodne patrí k tomu najlepšiemu, čo vám môže známa a populárna spoločnosť MSI vo svojej ponuke grafických kariet ponúknuť. Jej podrobnú recenziu potom nájdete práve tu.

Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Pri vydaní grafických kariet GeForce RTX 4070 Ti nezostala pozadu ani taiwanská spoločnosť GIGABYTE, ktorá okamžite vo svojej ponuke predstavila hneď niekoľko modelov týchto nových grafických kariet. My si dnes na Alza.sk predstavíme a taktiež dôkladne otestujeme prvého zástupcu z tejto bohatej ponuky, a to grafickú kartu Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G.

Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G (RECENZIA A TESTY)

Ďalším novým prírastkom do rodiny grafických kariet generácie Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA sú grafické karty GeForce RTX 4070. A pretože embargo na informácie okolo týchto nových grafických kariet spoločnosti NVIDIA vypršalo, môžeme vám tak na Alza.sk predstaviť ich prvého zástupcu, a to grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G.

Asus TUF GeForce RTX 4070 O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ste priaznivci grafických kariet taiwanskej spoločnosti ASUS, konkrétne hernej edície TUF (The Ultimate Force)? Potom by ste mali zbystriť, pretože dnes sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali jej najnovší prírastok, konkrétne grafickú kartu Asus TUF GeForce RTX 4070 O12G Gaming!
Reviews Alza GameBox Core RTX3060 Ti
Accessories for Alza GameBox Core RTX3060 Ti Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox Comet i5 RTX3060Ti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox Core RTX3060 Ti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox Core RTX3060 Ti. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox Core RTX3060 Ti.
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info