Alza GameBox RTX2080

Catalogue
Alza GameBox RTX2080
4.6 7 rating
Gaming PC , Intel Core i7 8700 Coffee Lake 4,6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 2080 8192MB, RAM 16GB DDR4 + Intel Optane 16GB, SSD 240GB + HDD 2TB 5400 RPM, DVI, HDMI and DisplayPort, 5× USB 3.1, 4× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10
Code:  sklRB5d2 Product Number:  AZSGB2080B

Alza GameBox RTX2080

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Alza GameBox RTX2080 You want it!

A six-core processor is the new gaming standard. That means you'll have no problem playing games in 4K resolution.  This Gamebox computer contains the new RTX 2080 graphics card. Replace your old gaming computer  with the new Alza GameBox. The RTX 2080 has a premium warranty and the design turns this Alza PC into a real gem. The whole set is professionally built into the customised Fractal Design Meshify C Mini Dark TG computer case - Gamebox edition.

GameBox-Front
bg

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Alza GameBox RTX2080

intelDrag or click to insert an image.
nvidiaDrag or click to insert an image.
asusDrag or click to insert an image.
Kingston
hyperXDrag or click to insert an image.

DON'T LET YOUR COMPUTER LIMIT YOUR DESIRES                   GET WHAT YOU WANT

Processor i7+ Power that knows no boundaries

The eighth generation of Intel processors with the Coffee Lake architecture delivers unparalleled performance. It has 12MB L3 cache memory and six powerful cores that together with  HyperTreading boost your computer up to 4.6GHz.   

Intel.i7+Drag or click to insert an image.
intel.optane Drag or click to insert an image.


Intel Optane For lightning-fast launches

Get the most out of a dual-drive system. This 16GB system with Intel® Optane™ memory provides SSD-like responsiveness on an accelerated HDD data drive, automatically accessing frequently used files and applications. More about Intel Optane Technology>

ASUS motherboard ROG series

The building block of the Alza GameBox MY2018 is the Asus ROG STRIX B360-G gaming motherboard. The name suggests that its focus is on playing games, but it also has no issues when it comes to work or multimedia, thanks to the SupremeFX S1120A audio card and the state-of-the-art USB 3.1 Gen1/2 interface.

asus.B360Drag or click to insert an image.
rtx2080

NVIDIA RTX 2080 8GB NEW!

The Asus DUAL RTX 2080 O8GB graphics card benefits greatly from its power-efficient, yet extra-powerful GPU. In addition, it has a total of 2944 CUDA cores. Enjoy great games in 2K or 4K. 

Operating system Great environment for your games

Your computer has the latest Windows 10 in a 64-bit version that offers the best support for all hardware and makes the most of your hardware configuration.

Windows 10
Kingston

Kingston SSD DriveNo more waiting

Lengthy loading of programs and the operating system is now a thing of the past. 

The executive M.2

The Kingston SSD drive gives you all the power you need. The A1000 240GB NVMe, with a write speed of 800MB/s and read speed of 1500MB/s, definitely won't keep you waiting. 


Specifications

Processor series
Intel Core i7 Done!
CPU Passmark
15,140 Done!
Extended warranty
Extended Warranty Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
Intel Core i7 8700 Coffee Lake Done!

Performance

CPU Passmark
15,140 Done!

Warranty

Extended warranty
Extended Warranty Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i7 Done!
Processor model
Intel Core i7 8700 Coffee Lake Done!
Processor frequency
3.2 GHz (3,200 MHz) Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor cache
12 MB Done!
Core boost frequency
4.6 GHz (4,600 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 2080 Done!

Graphics card

Graphics card memory
8 GB Done!

Motherboard

Slots for additional cards
PCI Express x1, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Storage capacity (HDD + SSD)
2,240 GB (2.24 TB) Done!
Storage Type
SSD + HDD Done!
HDD Capacity
2 TB (2,000 GB) Done!
SSD Capacity
240 GB (0.24 TB) Done!
HDD RPM Rate
5400 RPM Done!

Colour and design

Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
600 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
2,400 MHz Done!
Maximum RAM capacity
64 GB Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!
Intel Optane
16 GB Done!

Outputs

USB 2.0
4 × Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Done!
Graphics
DVI, HDMI, DisplayPort Done!
Other
LAN, PS/2, Microphone input, Headphone/Speaker output Done!

Case

Width
212 mm Done!
Height
399 mm Done!
Depth
395 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobrý den, koupil jsem tento PC a chtěl bych navýšit paměť. Je možné vložení dalšího HD disku ? Prosím o zaslání odkazu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli už proběhlo testování a jestli ano tak jak si tato sestava vedla. Děkuji

Dobrý den ,hned jak jsem dostal pc a nasledne zapnul tak me to nechce pripojit k wifi a ukazuje ze potrebuji datovy kabel ktery ale ja nechci pouzivat

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli na tomto PC pojedou lépe nejnovější hry (Fortnite, Pubg, Call of Duty4, CSGO atd..) než na PC Omen by HP 880-100 nc za 44 000 Kč. Děkuju za odpověď.

Dobrý deň, po vypnutí windows sa počítač nevypne a počítač musím vypnúť manuálne podržaním tlačítka na skrinke. Monitory sa vypnú. Vedeli by ste mi poradiť v čom je problém? Ďakujem

.

Dobrý den, vybral jsem tento: https://www.alza.cz/seagate-barracuda-8tb-d5259915.htm Prosím ještě o radu, zda je k zapojení potřeba kabel, případně něco dalšího a prosím o odkaz. Děkuji

Dobrý den, nedávno jsem si koupil tento počítač, musím říct že jsem velice spokojen, je naprosto super po všech stránkách, akorát jsem zaznamenal, že se občas stane, že se sám probudí z režimu spánku (mám nastavené vypnutí obrazovky po 15 min nečinnosti a režim spánku po 30 min), nestává se to vždy, jen občas, prostě je to stejné, jako bych kliknul myší, akorát se někdy prostě probudí sám aniž bych cokoliv udělal. Nerad bych ho kvůli této maličkosti reklamoval, patrně bude jen třeba něco někde přenastavit. Netušíte, co by to mohlo být? Moc děkuji a přeji hezký den

nechapem ako dam mozte davat taky zdroj nutna vymena zdroja nestiha vyp sa pocitac resetuje

Dobrý den, na Youtube jsem viděl nějaké video, kde, za předpokladu že jsou všechny ostatní komponenty a nastavení stejné, vykazuje počítač vyšší výkon ve hrách, když v sobě má 4x4GB RAM než při 2x8GB RAM, cca o 10-20 FPS, platí to i u tohoto počítače? A kdybych si k němu přikoupil další 2 stejné ramky jako má nyní, o jak moc by to zhruba zvýšilo fps ve hrách? Děkuji a přeji hezký den

123...
Questions and answers: Alza GameBox RTX2080
More Information

Dawn of Man (Mini RECENZE) – po stopách předků

Už nějaký ten pátek si většina hráčské obce stěžuje na to, že budovatelské strategie nejsou dostatečně inovativní a dost často se odehrávají v už dobře známých historických érách. Vývojáři z Madruga Works se rozhodli reagovat na volání hráčů vytvořením svého projektu Dawn of Man, mapujícího první krůčky lidstva. Jak se jejich neobvykle zasazená RTS hraje, zjistíte v naší recenzi.

Desperados 3 (PREVIEW) – Legenda sa vracia

Chýba vám éra, kedy sa na vás valila jedna taktická stratégia za druhou? Tak pre vás tu máme preview, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Je totiž zacielené na Desperados 3, ktoré má na svedomí štúdio Mimi Productions. Pokiaľ vás zaujíma, čo sme o ňom zatiaľ zistili a čím nás zaujalo, rozhodne si prejdite nasledujúce odseky.

Blasphemous (OZNÁMENIE) – nebývalo krvavá plošinkové Dark Souls

Séria Dark Souls sa do sŕdc hráčov zapísala natoľko, že keď vidia podobne ladené projekty, ihneď si ich práve s touto kultovou značkou spoja. V našom dnešnom oznámení vám povieme viac o 2D akcii Blasphemous, za ktorou stojí spoločnosť The Game Kitchen, ktorá v minulosti pracovala predovšetkým na horšie zapamätateľných dieloch. Teraz sa do sveta pokúša preraziť s temnou novinkou. Pokiaľ vás zaujíma viac, všetky informácie o nej nájdete v nasledujúcich odsekoch.

Vytiahol Crackdown 3 (RECENZIA) z vôd priemernosti jeho multiplayer?

Naša recenzia Crackdown 3 sa dnes konečne dočká svojho zavŕšenia. Mierne nadpriemerné hodnotenie v našom posudzovaní diela Sumo Digital totiž nezahŕňalo hodiny strávené v multiplayeri, ktorý sme mohli testovať až po vydaní. Na nasledujúcich riadkoch sa dozviete, či sa módu Wrecking Zone podarilo napraviť reputáciu najnovšej hernej exkluzivite spoločnosti Microsoft, alebo sa k nemu upínali nádeje fanúšikov márne.

Apex Legends (TIPY) – 12 vychytávok, o ktorých možno neviete

Apex Legends, battle royale FPS štúdia Respawn síce vyšlo len pred mesiacom, už za tak krátku dobu si ale stihla získať milióny fanúšikov a aktívnych hráčov. A aj keď z pohľadu herných princípov nejde o nijako zvlášť zložitú hru, obsahuje veľa malých detailov a vychytávok, ktoré vám ľahko mohli uniknúť. Poďme sa teda pozrieť na 12 tipov, ktoré vám v tomto titule trochu uľahčia boj o prežitie.

F1 2019 (RECENZIA) – kráľovná motoršportu tento rok prichádza skôr

Séria F1 je stálicou pretekárskych hier, a hoci vychádza pravidelne každý rok, patrí vždy k tým najkvalitnejším. Ďakovať za to môžeme najmä vývojárom zo štúdia Codemasters, ktorí od chvíle, keď sériu prevzali, výrazne pozdvihli kvalitu virtuálnej kráľovnej motoršportu. Keď ale idete preteky 24 hodín Le Mans, občas musíte aj spomaliť. Či autorom nedošiel pri tohtoročnom ročníku dych, zistíte v našej recenzii.

ESL Nationals CZ/SK – Majstrovstvá Česka a Slovenska: finále prebehne cez víkend v poľských Katowiciach

Najväčšia liga elektronického športu v Európe vstupuje na českú a slovenskú progamingovú scénu. Vďaka novej súťaži ESL Nationals CZ/SK – Majstrovstvá Česka a Slovenska tuzemské tímy dostanú šancu predviesť svoj um na celoeurópskej úrovni. O celkovú dotáciu 10 000 EUR sa pobijú najlepšie slovenské a české tímy v hrách Counter Strike: Global Offensive a League of Legends.

World War Z (PREVIEW) – nemŕtva horda sa rýchlo blíži

Zombie tematika sa dá považovať za nevyčerpateľný zdroj, ktorý ponúka do budúcnosti prácu nielen filmárom v Hollywoode, ale aj herným vývojárom. Vďaka jej atraktivite k nám v minulosti dorazil rad smrťou sršiacich titulov na čele s neslávne známym OVERKILL´s The Walking Dead, ktorý sa veľmi nepodaril. Aktuálne sa snažia pomyselné prekliatie žánru prelomiť tvorcovia zo Saber Interactive, ktorých nový projekt, third-person strieľačku World War Z, vám predstavíme v dnešnom preview.

11-11: Memories Retold (RECENZE) – Melanchólia v zákopoch

Počítačová hra je médium, vďaka ktorému dokážu tvorcovia nielen zabaviť svoje publikum, ale prostredníctvom nej aj oznamujú svoj názor na súčasné i minulé udalosti. Štúdiá Digixart a Aardman spojili dohromady svoje sily, aby vďaka 11-11: Mories Retold podali svoju verziu prvej svetovej vojny a upozornili na hrôzy ozbrojených konfliktov, ktoré zasiahnu obyčajného človeka do špiku kostí.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (RECENZIA) – Kompas určil mužovi z Medanu neutrálny kurz

Naposledy sme sa pozreli na zúbok co-op režimu blížiacej sa prvej kapitoly hororovej antológie od Supermassive Games s názvom The Dark Pictures: Man of Medan. Dnes sme pre vás zhrnuli informácie zo zákulisia vývoja hry, ktoré poskytli samotní autori prostredníctvom vývojárskych denníčkov. Viac v našom článku.

Hitman 2 (RECENZIA) – Svet ako vražedný nástroj

Po relatívne úspešnom epizodickom príbehu Agenta 47, s ktorým prišlo štúdio IO Interactive v roku 2016, sme sa konečne dočkali pokračovania. Otvorený koniec si priamo žiadal ďalší diel, ktorý nám tvorcovia teraz pod krídlami vydavateľa Warner Bros. Prináša na naše stroje. V recenzii sa dozviete, či sa séria posunula vpred alebo či prešľapuje na mieste.

DiRT Rally 2.0 (RECENZIA) – realizmus na prvom mieste

Viete, že John Armstrong je britský rally pretekár a nie víťaz Tour de France alebo dokonca prvý človek na mesiaci? Že Vlásenka je názov na špecifický typ zákruty a nie spona do vlasov? Potom je celkom iste DiRT Rally 2.0 vo vašom hľadáčiku. Závodných hier špecializujúcich sa na rally nie je na trhu práve málo, a pokiaľ vidíte na prebale hry vývojárske štúdio Codemasters, ide väčšinou automaticky o známku kvality, je tomu tak ale aj tentoraz? Nenechali sa vývojárske pretekárske legendy strhnúť vlnou arkádových titulov? To sa dozviete v našej recenzii.

Accessories for Alza GameBox RTX2080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox RTX2080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox RTX2080.
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info