AD elektro

ASUS RX560 OC 4GB EVO

Catalogue
ASUS RX560 OC 4GB EVO
4.9 7 rating
Graphics Card - 4GB GDDR5 (6000MHz), AMD Radeon Polaris 21, Boost clock 1197MHz, PCIe x16 3.0, CrossFire, 128bit, DVI-D, HDMI, DisplayPort
Code:  ECr560d Product Number:  90YV0AH8-M0NA00 Producer's Website:

ASUS RX560 OC 4GB EVO

Are you looking for an affordable graphics card that will handle some games and more demanding multimedia? In this case, the ASUS RX560 OC 4GB EVO GDDR5 graphics cards is a perfect choice. Although it is one of the lower-end models of the RX 500 series, it is based on a completely new Polaris 21 chip with the 14nm manufacturing technology, making it extremely economical but also capable of delivering solid performance.

Key Features

  • A modern Polaris 21 core that is factory-overclocked
  • A dust-resistant fan certified with IP5X
  • Supports DirectX 12, AMD FreeSync and AMD Eyenifity
  • Supports AMD CrossFire
  • Three connectors - HDMI 2.0b. DisplayPort 1.4 and DVI-D
  • GPU Tweak II and Xsplit Gamecaster offer intuitive control and performance parameters adjustment and real-time streaming

An Affordable Graphics Card

The graphics card features 896 stream processors, and the core clock reaches up to 1197MHz (in OC mode), and is powered by fast 4GB of GDDR5 memory (6000MHz). The device is equipped with three types of connectors, which feature a modern architecture. In addition to a modernised 4K HDMI port at 60fps, the card has also DisplayPort 1.4 and DVI-D connectors. Moreover, it supports the FreeSync technology for smooth images and HDR for great colour results.

The device even supports the AMD Eyefinity technology for multi-monitor use and DirectX 12. It can also be connected in the CrossFire mode. In addition, the RX 560 features proven Super Alloy Power II components that ensure long-lasting reliability. Additionally, this model is equipped with a special fan with an extended service life, twice the air flow and three times less noise.

Specifications

Width
220 mm Done!
Height
115 mm Done!
Depth
39 mm Done!
Chip manufacturer
AMD Radeon Done!
Model designation
RX 560 Done!

Dimensions

Width
220 mm Done!
Height
115 mm Done!
Depth
39 mm Done!

Chip

Chip manufacturer
AMD Radeon Done!
Model designation
RX 560 Done!
Number of stream processors
896× Done!
Production technology
14 nm Done!

Performance & usage

Use
Game playing Done!

Memory

Size of operational RAM
4 GB Done!
Memory type
DDR5 Done!
Bus width
128-Bit Done!

Frequency

Core frequency
1,197 MHz Done!
Memory frequency
6,000 MHz (6 GHz) Done!

Interface

PC connection
PCI Express x16 3.0 Done!
Monitor connection
DisplayPort, DVI, HDMI Done!
Number of outputs
3 Done!

Technology

Multiple cards supported
Dual CrossFireX Done!
DirectX version
12 Done!

Cooling system

Cooling type
Active Done!
Cooling size
Dual-slot Done!

Consumption

Recommended power sources
400 W Done!
More Specifications

ASUS is a symbol of the growth of Taiwan's economy. The firm's beginnings date back to April 2, 1989, when as a small manufacturer of motherboards began his work with a few employees. Today, Asus employs more than 12,500 employees worldwide.

ASUS products can be found in almost every category of the information technology marketplace. ASUS is focused on desktops, laptops, phones, optical drives and components. In the manufacture of motherboards, the company is now the dominant player with a staggering 40% market share.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den chcel by som sa spytat ci tato graficka karta bude fungovat na Asus .M4N68T M LE V2.Dakujem

A obsahuje balenie nejakú redukciu alebo káble?

brý den.. chtěl bych se zeptat jestli bude pasovat tato karta do moji zakladovky ještě od win 7. Podotýkám že základovka je originální win 7 a ne aktualizovaná win xp na 7. omlouvám se za hloupou otázku ale ve stavení PC se nevyznám. děkuji. Pepa

Obrázok? čo je to nejaký dinosaurus alebo čo :D Je to toto External Link ??

Dobrý deň, je táto karta kompatibilná so základovou doskou MSI B350M PRO-VDH?? Za odpoveď Ďakujem.

Dobrý den. Uživí tuto kartu procesor i3-4150? Děkuji.

dobry den měl bych dotaz bude tato grafická karta plně kompatibilní s touto deskou ASROCK 970 Extreme3 R2,0 predem vám dekuji popřípadě pokud by ste mi mohly doporučit kartu v podobné cenové relaci preferuji paměť 4g

dobry den měl bych dotaz bude tato grafická karta plně kompatibilní s touto deskou ASROCK 970 Extreme3 R2,0 predem vám dekuji popřípadě pokud by ste mi mohly doporučit kartu v podobné cenové relaci preferuji paměť 4g

Dobry den,bude stačit zdroj seasonic eco 430w s intel pentium g5400 ? Dekuji za odpověď…

Dobrý den,chci se optat zda je karta kompatibilní s deskou MSI ZH77A-G43?Děkuji za odpověď

123...
Questions and answers: ASUS RX560 OC 4GB EVO
More Information

Asus Expedition GTX 1050 Ti O4G (RECENZIA A TESTY)

Nie ste príliš náročným hráčom počítačových hier? Premýšľate o kúpe nejakej grafickej karty, ktorá by uspokojila vaše herné nároky a pritom vás finančne nezruinovala? Možno by vás mohla zaujať práve Asus Expedition GTX 1050 Ti O4G, ktorú si dnes predstavíme a samozrejme tiež otestujeme.

EVGA GTX 1050 SSC Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ak ste začínajúcim alebo len príležitostným hráčom počítačových hier, určite k svojej záľube nebudete potrebovať nejakú super výkonnú grafickú kartu a uspokojíte s niečím síce slabším, ale aj cenovo prijateľnejším. Jednou takou grafickou kartou za „ľudovku“ je EVGA GTX 1050 SSC Gaming, ktorú si dnes otestujeme.

Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5 (RECENZIA A TESTY)

Nie každý je veľmi náročným hráčom počítačových hier a absolútne bohato mu stačí niektorá grafická karta zo segmentu stredného výkonu. Jednu takú solídne výkonnú mainstreamovú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5 si dnes otestujeme.

Zotac GTX 1060 AMP! Edition (RECENZIA A TESTY)

„Väčší výkonom než rozmermi“ to je motto spoločnosti Zotac, ktorá je známa nielen svojimi mini počítačmi, ale tiež grafickými kartami kompaktných rozmerov. A práve jednou takou kompaktnou grafickou kartou je Zotac GTX 1060 AMP! Edition, ktorú si dnes otestujeme. Ako obstála v našej recenzii?

MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty edície Armor spoločnosti MSI disponujú podareným čierno-bielym dizajnom. Ponúkne MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 vedľa elegantného zovňajšku aj zodpovedajúci výkon? V našej recenzii si MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 riadne otestujeme.

Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G (RECENZIA A TESTY)

Ponuka grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti je aj dnes viac než slušná, a tak vybrať si tú správnu, ktorá by uspokojila potreby nenáročného hráča počítačových hier, nie je až tak jednoduché. My si dnes otestujeme grafickú kartu Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G a kto vie, možno to bude karta ako stvorená práve pre vás.

MSI RX 570 Mech 2 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou grafickou kartou z novo vydanej hernej edície MECH 2 spoločnosti MSI je MSI RX 570 Mech 2 8G OC. O tom, ako sa tejto grafickej karte darilo v náročných testoch na Alza.sk, sa môžete presvedčiť práve v tomto článku.

Sapphire Nitro+ RX 580 8GD5 Special Edition (RECENZIA A TESTY)

Boj o to najvyššie miesto výkonnostného rebríčka mainstreamových grafických kariet je vždy centrom pozornosti širokej komunity hráčov počítačových hier. Teraz na jeden taký boj určite dôjde, v dnešnej recenzii si totiž prestavíme a tiež otestujeme nadštandardne taktovanú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 580 8GDB Limited Edition.

Asus RX 560 O4G EVO (RECENZIA A TESTY)

Možno ani neviete, že pod označením Radeon RX 560 sa dnes predávajú hneď dva rozdielne výkonné varianty grafických kariet. V dnešnej recenzii si predstavíme grafickú kartu Asus RX 560 O4G EVO, ktorá je predstaviteľom práve toho slabšieho variantu, ale hlavne si tiež ukážeme, ako v ponuke grafických kariet správne rozpoznať výkonnejší Radeon RX 560.

Gigabyte GTX 1050 OC 2G (RECENZIA A TESTY)

Nie všetci hráči vyžadujú výkonné a drahé grafické karty. Niekto hranie počítačových hier berie len ako občasnú zábavku, a nie je preto ochotný za grafickú kartu dať celú výplatu. Gigabyte GTX 1050 OC 2G patrí práve medzi tie menej výkonné, no tiež lacnejšie grafické karty, ktoré by mohli osloviť nejedného nenáročného hráča počítačových hier. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch sa môžete presvedčiť v našej recenzii.

Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G (RECENZIA A TESTY)

Nenáročné počítačové hry a jednoduchý eSport Gaming. Tak to sú presne oblasti, na ktoré cieli grafická karta Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G. Tá síce disponuje skromným herným výkonom, môže však ponúknuť celkom zaujímavú obstarávaciu cenu a ako uvidíte v tejto recenzii, tiež veľmi solídne prevádzkové vlastnosti.

MSI RX 580 Mech 2 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Nová grafická karta pod novou predajnou značkou, presne tak môžeme popísať grafickú kartu MSI RX 580 Mach 2 8G OC, ktorá vznikala narýchlo ako nutná reakcia na nie príliš vydarený, širokou verejnosťou odsudzovaný, ale hlavne nakoniec tiež zrušený program GPP spoločnosti NVIDIA. Ako sa teda tejto novej grafickej karte darí v testoch na Alza.sk?

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G (RECENZIA A TESTY)

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G patrí do novšej edície grafických kariet s názvom Cerberus, ktoré sú spoločnosťou Asus špeciálne „vyšľachtené“ pre vysporiadanie sa s dlhodobou hernou záťažou. Ako táto grafická karta nakoniec dopadla v našich testoch na Alza.cz, o tom sa môžete dočítať práve v tejto recenzii.

Gainward GTX 1060 3GB (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty GeForce GTX 1060 sú medzi stredne náročnými hráčmi počítačových hier veľmi populárne a na tejto vlne sa vezie aj spoločnosť Gainward, v ktorej ponuke môžete nájsť hneď niekoľko týchto grafických kariet. Jednou z nich je grafická karta s jednoduchým názvom Gainward GTX 1060 3GB, ktorú si dnes tiež otestujeme.

Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Výborný mainstreamový výkon v celkom malých rozmeroch. Tak presne to by mala ponúkať grafická karta Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6G. Či to tak naozaj je, o tom sa môžete sami presvedčiť v našej recenzii, kde sme túto grafickú kartu riadne otestovali.

Sapphire Pulse RX 570 4GD5 (RECENZIA A TESTY)

Máte zálusk na grafickú kartu Radeon RX 570 od spoločnosti Sapphire a len neviete, či zvoliť Nitro+, či lacnejšie Pulse? Aké sú vôbec medzi týmito dvoma kartami rozdiely? Odpoveď nájdete práve v tomto článku! Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Sapphire Pulse RX 570 4GD5.
Accessories for ASUS RX560 OC 4GB EVO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RX560 OC 4GB EVO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RX560 OC 4 Gigabyte EVO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RX560 OC 4 Gigabyte EVO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RX560 OC 4GB EVO.
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info