Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

YubiKey 5C Nano

Zobraziť katalóg
YubiKey 5C Nano
Autentizačný token – autentizačný token, šifrovací multifunkčný USB-C mini token
Kód:  YUBIa09 Produktové číslo:  YUBI-Y5CNANO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YubiKey 5C Nano

Autentizačné zariadenie YubiKey 5C Nano spoľahlivo ochráni váš počítač, telefón a online účty pred neoprávneným prístupom. Autentizácia hardvérovej peňaženky prebehne rýchlo jedným dotykom a je vždy zapnutá a prístupná, pretože nie sú vyžadované žiadne batérie ani sieťová konektivita. Zariadenie YubiKey 5C Nano sa pripája cez USB-C port. Podporuje silnú viacfaktorovú autentizáciu a množstvo šifrovacích protokolov a je kompatibilná so všetkými bežnými operačnými systémami. Autentizačný mini token YubiKey 5C Nano ponúka ochranu, ktorú využívajú nielen veľké firmy, ale aj koncoví užívatelia v domácnostiach.

Kľúčové vlastnosti autentizačného mini tokenu YubiKey 5C Nano

  • Silná viacfaktorová autentizácia s podporou protokolov Yubico OTP, OATH HOTP, OATH TOTP, U2F, PIV, Open PGP a FIDO2
  • Vždy zapnutá a prístupná autentizácia jedným dotykom
  • Hardvérové bezpečnostné elementy chránia vaše šifrovacie kľúče
  • Hardvérová peňaženka YubiKey 5C Nano je kompatibilná s Microsoft Windows, Mac OS X a Linuxom a mobilnými iOS 1 a Android
  • Podporuje všetky bežné internetové prehliadače
  • Pripojenie cez port USB-C

Parametre a špecifikácia

Konektor
USB-C Hotovo!
Vyhotovenie
Vodoodolný Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Konektor
USB-C Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie
Vodoodolný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky USB-C kľúče
» Všetky zabezpečené USB kľúče, USB kľúče so šifrovaním a uzamykateľné USB kľúče
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Bitcoin a ekológia (NÁZOR): Na čo aktivisti zabúdajú

Je Bitcoin príčinou budúcej ekologickej katastrofy? Nahradí ho kryptomena s nižšou spotrebou energie? Používa sa na ťažbu Bitcoinu len špinavá energia? Čítajte v našom článku!

Ako používať Bitcoin anonymne?

Ako si zachovať súkromie pri platení Bitcoinom? Prinášame praktické tipy a triky. Prečo je právo na súkromie jedným z najdôležitejších ľudských práv a malo by sa zachovať? Prečítajte si náš článok!

MimbleWimble a kryptomeny Grin a Beam (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Na začiatku roka 2019 boli spustené kryptomeny Grin a Beam. Tieto kryptomeny používajú na svoje fungovanie protokol MimbleWimble, ktorý umožňuje kryptomenám posielať anonymné transakcie a zároveň mať dobrú škálovateľnosť. Ako MimbleWimble funguje? Prečo je dôležité mať súkromie? Aké sú rozdiely medzi Beamom a Grinom? A ako sa im darí v porovnaní s konkurenciou?

Mýty a fakty okolo Bitcoinu

Dnes sa pozrieme na niekoľko často opakovaných mýtov, ktoré sa objavujú v súvislosti s Bitcoinom. Je pravda, že Bitcoin slúži takmer výhradne kriminálnikom? Je Bitcoin anonymný? Predstavuje ťažba bitcoinu riziko pre našu planétu?

Libra – kryptomenový projekt spoločnosti Facebook

Jedna z najväčších sociálnych sietí na svete, Facebook, prichádza s vlastným „kryptomenovým“ a výrazne centralizovaným projektom, ktorý nesie názov Libra. V článku sme rozobrali ambície projektu a do detailu preskúmali povahu digitálnej meny Libra coin!

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie?

BIP – Technologické vylepšenia Bitcoinu

Bitcoin je často nazývaný dinosaurom medzi kryptomenami. Máme tu dnes predsa kopu lepších a novších krypto projektov s pokročilejšou technológiou. Svet kryptomien je extrémne dynamický a exponenciálne rastúci. Anonymnejšie alebo rýchlejšie kryptomeny s novými funkciami vznikajú neustále. Stáva sa teda Bitcoin dinosaurom na smetisku dejín? 

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok!

Maker DAO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Decentralizovaná banka na blockchaine

Maker DAO je bezpochyby jedným z neinteresantnejších projektov v prostredí kryptomien, ktorý vôbec kedy vznikol. Ako môže fungovať decentralizovaná banka na báze blockchainu? Aké možnosti ponúkajú v prostredí Maker DAO dnes už staré známe smart kontrakty? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Ako na ťažbu kryptomien s HiveOS (NÁVOD)

Ak spravujete väčší počet ťažobných rigov, nezaobídete sa bez kvalitného, spoľahlivého a prehľadného softvéru, akým HiveOS bezpochyby je. V nasledujúcom návode vám ukážeme, kde HiveOS stiahnuť, a ďalej ako ho nainštalovať a správne nastaviť, aby ste mohli začať ťažiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YubiKey 5C Nano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YubiKey 5C Nano. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YubiKey 5C Nano. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YubiKey 5C Nano.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií