AD elektro AD elektro

Alza GameBox Core RTX3060

Catalogue
Alza GameBox Core RTX3060
4.8 12 rating
Free delivery
to Alza branch
Gaming PC , Intel Core i7 10700KF Comet Lake 5,1 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3060 12GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, Without Optical Drive, Wi-Fi, HDMI and DisplayPort, 2× USB 3.1, 2× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 11 Home
The product is localised for SK
1,209 €
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Warranty 36 months Code:  SKLGBI73060D Product Number:  AZGBI73060D

Alza GameBox Core RTX3060

Alza GameBox Core RTX3060 is an almost new item, in perfect condition, and comes with a full warranty. However, someone opened the original packaging before you. Why? It could have been an unwanted gift. For detailed information, click here.

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Compare
Processor series
Intel Core i7 Done!
Operating system
Windows 11 Home Done!
Extended warranty
3-year warranty even for businesses Done!
Assembly type
Gaming Done!

Operating system

Operating system
Windows 11 Home Done!

Warranty

Extended warranty
3-year warranty even for businesses Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i7 Done!
Processor model
Intel Core i7 10700KF Comet Lake Done!
Processor frequency
3.8 GHz (3,800 MHz) Done!
Number of processor cores
8 × Done!
Processor cache
16 MB Done!
Core boost frequency
5.1 GHz (5,100 MHz) Done!
Max TDP
125 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 3060 Done!

Graphics card

Graphics card memory
12 GB Done!
Number of stream processors
3,584× Done!
LHR (Lite Hash Rate)
YES Done!

Motherboard

Socket
Intel LGA1200 Done!

Hard Drive

Storage capacity (HDD + SSD)
1,000 GB (1 TB) Done!
Storage Type
SSD Done!
SSD Capacity
1,000 GB (1 TB) Done!
Internal interface
M.2 (PCIe 3.0 4x NVMe) Done!
Number of occupied slots M.2
1 × Done!
Slots in total M.2
2 × Done!

Equipment

Basic equipment
Bluetooth, Wi-Fi Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!
Front panel location
top Done!
Sidewalls
Transparent Done!
Side panel material
Tempered glass Done!

PSU

PSU
750 W Done!

Memory

Size of operational RAM
32 GB Done!
Memory frequency
3,200 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB 3.2 Gen 2
2 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
208 mm Done!
Height
458 mm Done!
Depth
400 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Dobrý deň chcem sa spýtať či tento pc má všetky káble na pripojenie v krabici alebo to treba dokúpiť? ak to treba dokúpiť aké su to prosim? a dá sa meniť farba podsviecenia niako alebo softvérovo? Ďakujem

Dobrý den, bude tento model ještě dostupný? Pokud ano, jaký je očekávaný termín? Děkuji.

Dobrý den, chceme tento PC rozšířit o RAM na 64GB. Jakou RAM doporučujete? Musí to být párová RAM, když teď je osazen 32GB a jsou osazeny 4 sloty ze 6? Kolik je maximální kapacita RAM? Děkuji za info.

Dobrý den, kdy budou dostupné další kusy ke koupi? Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li tento model ještě naskladnite a popřípadě, kdy. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, můžete mi sdělit, zda tento počítač bude v březnu/dubnu, pokud ano, v jakých termínech

kde v tomhle pc najdu slot na ssd nebo hdd?

Dobrý den. Zakoupil jsem si tento počítač, ale všiml jsem si, že prostřední větrák se občas neotáčí - nejčastěji když nehraji žádné hry a jsem pouze na internetu napříkad. Možná je to normální jenom se chci ujistit, že toje v pořádku. A tento samý větrák také jednou dělal zvláštní zvuky a vypadalo to že vypadne. Je možné že byl větrák špatně přimontován ? Pokud ano je možné u vás využít nějaký servis ? Děkuji za odpověd.

More Information

Street Fighter 6 (DOJMY Z HRANIA) – Pestrofarebné pouličné súboje

Značka Street Fighter patrí medzi zakladateľov klasických bojových hier jeden na jedného. Od pôvodnej koncepcie z roku 1987 sa posunula dopredu, ale základné princípy vychádzajúce z existujúcich bojových umení zostali zachované. Medzi 7. a 10. októbrom prebehla uzavretá beta Street Fighter 6, ktorá naznačila, kam sa bude uberať nové poňatie obľúbeného bojovania. Ako sa modernizácia páčila v redakcii Game Ex Machina, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach.

Asterigos: Curse of the Stars (RECENZIA) – Prekliatie môže byť zábava

Keď je na antické mesto vrhnutý tieň tajomnej kliatby, padá všetka zodpovednosť na jednej mladej hrdinky. Asterigos: Curse of the Stars je najnovším počinom Acme Gamestudio, ktoré sa odhodlalo otestovať vody stále obľúbenejšieho soulsborne žánru. Ako sa pokus vydaril, sa dočítate v našej recenzii.

Dead Space remake (INFO) – dátum vydania, platformy atď.

Jedna z najobľúbenejších hororových značiek opäť ožíva. Remake tejto strašidelnej klasiky má na starosti Motive Studios (Star Wars: Squadrons), keďže predchádzajúce štúdio Visceral Games (predtým tiež EA Redwood Shores) už neexistuje. Súčasný tím chce zachovať podstatu a príbeh pôvodného Dead Space, ale zároveň máme očakávať nejaké zmeny a úpravy, vďaka ktorým na seba budú lepšie nadväzovať aj ďalšie hry v tomto univerze. Podrobnejšie informácie ohľadom remaku Dead Space nájdete v článku.

Kena: Bridge of Spirits: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Akčná adventúra Kena: Bridge of Spirits je prvým počinom štúdia Ember Lab. V úlohe hlavnej hrdinky Keny bude hráč pátrať po posvätnom útočisku, objavovať rozsiahly magický svet a bojovať proti nepriateľom pomocou špeciálnych schopností. Čo všetko o prvotine od štúdia Ember Lab vieme, sa dočítate v našom špeciáli.

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii.

Overwatch 2 (NOVINKA) – Krátka poviedka opisuje život Mercy pred druhým dielom

Overwatch je jedna z mála online FPS hier, ktoré sa môžu pýšiť vlastnou prepracovanou mytológiou. Štúdio Blizzard si na tomto aspekte pomerne zakladá a inak tomu nebude ani v prípade práve vyvíjaného Overwatch 2, čo dokazuje nedávno publikovaná krátka poviedka zobrazujúca istú životnú etapu jednej z hrateľných postáv – liečiteľky Mercy. Viac v našej novinke.

Mount & Blade II: Bannerlord: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Len na máloktorý projekt hráčska obec čakala tak dlho, ako na akčné RPG Mount & Blade II: Bannerlord. V priebehu minulého roka k nám však po rokoch očakávania predsa len dorazilo. Ako je na tom po stránke gameplayu a či v ňom napríklad nájdete češtinu, si máte možnosť prečítať v našom špeciále orientovanom na všetko, čo o tomto diele vieme.

Back 4 Blood: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Už chvíľu bolo jasné, že vývojári z Turtle Rock Studios preslávení primárne sériou Left 4 Dead pracujú na diele, ktoré bude ich kultovému FPS v mnohom podobné. Na tohtoročnom TGA sme sa konečne dočkali oznámenia Back 4 Blood. Všetko, čo o tomto na prvý pohľad nebývalo atraktívnom diele vieme, kedy sa ho dočkáme a ako na tom bude s PvP, vám povieme v našom špeciáli.

Gotham Knights: gameplay, dátum vydania, platformy a ďalšie info

Ak ste niekedy premýšľali o tom, aké by to bolo stať sa maskovaným strážcom poriadku v Gothame, teda kriminalitou preplnenom americkom veľkomeste, zbystrite. Akčné RPG Gotham Knights štúdia WB Games Montréal vám totiž umožní navliecť na seba upnutý superhrdinský kostým a v úlohe niekoľkých Batmanových parťákov sa pustiť do boja so zločinom. A v našom špeciále sa o tomto chystanom titule dozviete všetky dostupné informácie.

Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G (RECENZIA A TESTY)

Embargo na informácie okolo nových grafických kariet GeForce RTX 4080 skončilo, a my sa tak o ne s vami môžeme konečne podeliť. Dnes si totiž predstavíme a taktiež dôkladne otestujeme prvého zástupcu, a to grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4080 PHANTOM GS 16G. Ako teda tento nový prírastok do rodiny Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA dopadol v našich testoch? Len posúďte sami.

Gainward GeForce RTX 4090 PHANTOM GS 24G (RECENZIA A TESTY)

Ste priaznivci značky GAINWARD? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť recenziu najnovšej grafickej karty Gainward GeForce RTX 4090 PHANTOM GS 24G, ktorú sme pre vás na Alza.sk dnes pripravili a v ktorej sme sa tejto grafickej karte riadne pozreli na zúbky.

Asus TUF GeForce RTX 4080 O16G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ patríte medzi priaznivcov značky ASUS, potom by vám rozhodne nemala ujsť recenzia najnovšej grafickej karty Asus TUF GeForce RTX 4080 O16G Gaming. Práve v nej vám totiž tento najnovší prírastok edície TUF (The Ultimate Force) nielen predstavíme, ale aj ho riadne otestujeme.

Gigabyte GeForce RTX 4080 GAMING OC 16G (RECENZIA A TESTY)

Vysoký výkon, výparníková komora, obrie rozmery, atraktívne ARGB LED osvetlenie a 4-ročná záruka k tomu. Presne týmito atribútmi sa môže pýšiť grafická karta Gigabyte GeForce RTX 4080 GAMING OC 16G, ktorú si dnes na Alza.sk taktiež dôkladne otestujeme.

Asus TUF Radeon RX 7900 XT O20G Gaming (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhou grafickou kartou z novej rodiny RDNA 3, ktorú nám spoločnosť AMD prednedávnom predstavila, je grafická karta Radeon RX 7900 XT. My si dnes na Alza.sk predstavíme a tiež riadne otestujeme prvého zástupcu týchto úplne nových grafických kariet generácie RDNA 3, konkrétne grafickú kartu Asus TUF Radeon RX 7900 XT O20G Gaming, ktorú môžete nájsť v bohatej ponuke spoločnosti ASUS.

MSI GeForce RTX 3090 Ti GAMING X TRIO 24G (RECENZIA A TESTY)

Ste tým najnáročnejším hráčom počítačových hier, ktorý si do svojho herného PC zaobstaráva výhradne len najvýkonnejšie komponenty? Potom by ste mali zbystriť, pretože my si dnes na Alza.sk predstavíme a otestujeme grafickú kartu MSI GeForce RTX 3090 Ti GAMING X TRIO 24G, teda to vôbec najvýkonnejšie TRIO, ktoré spoločnosť MSI vo svojej ponuke má.

EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G (RECENZIA A TESTY)

Obzeráte sa po nejakom upgrade grafickej karty do svojho staršieho PC bez toho, aby ste pri tom museli meniť aj svoju menšiu počítačovú skriňu či nejako posilňovať zdroj napájania? Možno by vás mohla zaujať grafická karta EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING 8G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali.

MSI GeForce RTX 3070 Ti SUPRIM X 8G (RECENZIA A TESTY)

Najvyšší rad grafických kariet v ponuke taiwanskej spoločnosti MSI nesie označenie SUPRIM a my si dnes jednu takú fajnovku otestujeme. V dnešnej recenzii si totiž predstavíme grafickú kartu MSI GeForce RTX 3070 Ti SUPRIM X 8G a dôkladne sa jej pozrieme na zúbok.

MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G (RECENZIA A TESTY)

Tým najlepším, čím sa môže v súčasnosti pochváliť taiwanská spoločnosť MSI vo svojej ponuke grafických kariet GeForce RTX 4080, je bezpochyby grafická karta z elitnej edície SUPRIM, ktorá nesie označenie MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G. Pokiaľ teda aj vy patríte k fanúšikom tejto rodiny elitných grafických kariet, rozhodne by vám nemala uniknúť jej recenzia, ktorú sme pre vás dnes nachystali.

Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Pri vydaní grafických kariet GeForce RTX 4070 Ti nezostala pozadu ani taiwanská spoločnosť GIGABYTE, ktorá okamžite vo svojej ponuke predstavila hneď niekoľko modelov týchto nových grafických kariet. My si dnes na Alza.sk predstavíme a taktiež dôkladne otestujeme prvého zástupcu z tejto bohatej ponuky, a to grafickú kartu Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G.

Sapphire PULSE Radeon RX 6500 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire PULSE RX 6500 XT 8G je prvou a v súčasnosti tiež jedinou grafickou kartou Radeon RX 6500 XT, ktorá dostala do vienka dvojnásobnú porciu grafickej pamäte s kapacitou 8 GB. Ako sa toto navýšenie kapacity VRAM prejaví na jej hernom výkone a oplatí sa vám ísť do tohto vylepšeného variantu Radeon RX 6500 XT? Tak presne na tieto otázky sa vám pokúsime odpovedať práve v tejto recenzii.
Reviews Alza GameBox Core RTX3060
Accessories for Alza GameBox Core RTX3060
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info