Alza GameBox RTX2060 SUPER

Catalogue
Alza GameBox RTX2060 SUPER
3.3 3 rating
Gaming PC , Intel Core i5-9400F Coffee Lake 4,1 GHz, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8GB, RAM 16GB DDR4, SSD 500GB + HDD 3TB 5400 RPM, Without Optical Drive, HDMI and DisplayPort, 3× USB 3.1, 2× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10 Home
Code:  sklRB4b13 Product Number:  AZGB2060S1

Alza GameBox RTX2060 SUPER

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i5 Done!
Operating system
Windows 10 Home Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
Intel Core i5 9400F Coffee Lake Done!
Processor frequency
2.9 GHz (2,900 MHz) Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Home Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i5 Done!
Processor model
Intel Core i5 9400F Coffee Lake Done!
Processor frequency
2.9 GHz (2,900 MHz) Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor cache
9 MB Done!
Core boost frequency
4.1 GHz (4,100 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 2060 SUPER Done!

Graphics card

Graphics card memory
8 GB Done!
Number of stream processors
2,176× Done!
Special graphics card features
GeForce VR-Ready Done!

Motherboard

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Done!
Slots for additional cards
PCI Express x4, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Storage capacity (HDD + SSD)
3,500 GB (3.5 TB) Done!
Storage Type
SSD + HDD Done!
HDD Capacity
3 TB (3,000 GB) Done!
SSD Capacity
500 GB (0.5 TB) Done!
HDD RPM Rate
5400 RPM Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
650 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
2,666 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB 3.2 Gen 2
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Other
LAN, PS/2, Microphone input, Headphone/Speaker output, audio input (line in), audio output (line out) Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
212 mm Done!
Height
399 mm Done!
Depth
395 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Po menej ako pol roku vlastnenia tohto počítača mi prišlo upozornenie, že mi onedlho vyprší licensia windows Čo mám robiť teraz? Nie som si istý či to je presne tento, ale je to Alza GameBox RTX2060

Aká je dodacia doba tohoto produktu

Dobrý den chci se zeptat dojde mi pc sestavený ?

Dobrý den, mohu se prosím zeptat jak je v současné době dlouhá dodací lhůta tohoto boxu? Děkuji BJ

Já jsem byl překvapen, že jsem dostal součástky na složení pc, ale ne už postavený pc. Mně to osobně nevadí, ale měli byste to tu mít někde napsaný.

Dobrý den, na tomto produktu je napsáno že bude dodán na objednávku. Z toho usuzuji že koncová doba dodání pro produkty tohoto typu je různá. Ptám se jen na orientační dobu dodání až ke koncovému zákazníkovi. Nerad bych při rozhodování mezi několika produkty podobných cen musel zohledňovat i nějakou nepřiměřenou dobu dodání... Tohle není nic proti ničemu, jen otázka, jen... jako závodní skeptik (a věřím že nejsem sám), jsem si představil že dojde k té chvíli kdy se rozhoupu a objednám sám sobě tak hodnotný dárek a budu ještě měsíc + 3 omluvy z prodlením čekat na ten zázrak... Skeptik.

Dobrý den, mám dotaz ohledně kapacity RAM v popisku produktu máte že PC má 16GB RAM, když jsem však teď namátkově potřebovala zjistit specifikace počítače a otevřela si vlastnosti systému, ukazuje mi to pouze 8GB v čem je tedy problém? Já se v komponentech příliš neorientuji, počítač mi doporučil přítel. Předem děkuji za odpověď.

dobrý den zájmá mě jestli je možné na pc alza gamebox 1660 ti měnit osvětlení nebo je to pouze včerveném provedení?

Dobrý den, funguje zde na PC RGB Fusion 2.0?

Dobrý deň, Je možne na túto zostavu pripojiť viac monitorov (konkretne dva) ? Ak je tam len jeden výstup HDMI ?

12
Questions and answers: Alza GameBox RTX2060 SUPER
More Information

Gothic (Remake) má pred sebou ešte veľmi dlhú cestu (DOJMY Z HRANIA)

Resident Evil 2 Remake všetkým svojimi predajmi a pozitívnymi hodnoteniami ukázal, že je o riadne prerábky starých hier neskutočný záujem. THQ Nordic jeho úspech zaujal natoľko, že štúdiu THQ Nordic Barcelona zadal jednoduchú zákazku, vytvoriť hrateľné demo, ktorým bude hráčom ukázané, ako by mohol vyzerať prípadný remake prvého dielu série Gothic. Aký názor na neho máme v našej redakcii, si môžete prečítať v našich dojmoch z hrania.

Desperados 3 (PREVIEW) – Legenda sa vracia

Chýba vám éra, kedy sa na vás valila jedna taktická stratégia za druhou? Tak pre vás tu máme preview, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Je totiž zacielené na Desperados 3, ktoré má na svedomí štúdio Mimi Productions. Pokiaľ vás zaujíma, čo sme o ňom zatiaľ zistili a čím nás zaujalo, rozhodne si prejdite nasledujúce odseky.

Path of Exile 2 (OZNÁMENIE) sa bude odohrávať dvadsať rokov po udalostiach prvého dielu

Na hernej scéne existuje len hŕstka projektov, ktoré sa sú schopné vymaniť z tieňa dominantného zástupcu svojho žánru. Diablovke Path of Exile sa to aj napriek minimálnej šanci na úspech vďaka dobre spracovanému nápadu, prepracovaným herným mechanizmom a bezplatnému modelu podarilo. Jeho tvorcovia v predchádzajúcich dňoch predstavili pokračovanie tohto podareného dielka. Načo sa môžeme v Path of Exile 2 tešiť, vám načrtne naše dnešné oznámenie.

Star Citizen (DOJMY Z HRANIA) – Ako sa nám hrala otvorená alfa verzia?

Po rade noviniek, ktoré sme mohli o univerze Star Citizen napísať, nám vývojári z Cloud Imperium Games umožnili do ich sveta sa priamo vydať. Ako sa nám páčil jeden z najnákladnejších projektov hernej histórie, za ktorým stojí legendárny Chris Roberts, si prečítate v našich rozsiahlych dojmoch z hrania.

Ako sa stať profi kuriérom, alebo 10 tipov a trikov pre Death Stranding (TIPY)

Hideo Kojima vytvoril úplne nový svet. Svet, v ktorom z vás kvapky dažďa urobia starčeka, svet, v ktorom sú nedonosené deti cennejšie než čokoľvek iné, a napriek tomu sú považované za vybavenie. A hoci úvodný tutoriál Death Stranding trvajúci niekoľko hodín je jasný a nápomocný, zo všetkých tých podivností sa môže niekomu točiť hlava a presne pre takéto prípady je tu náš článok plný tipov a trikov, ktoré sme kompletne oklieštili o príbehové spojlery. Pripravení?

Arise: A Simple Story (Mini RECENZIA) – Epochy ľudského bytia v krásnom prevedení

Tvorcovia v Piccolo Studio so sídlom v Barcelone sa rozhodli všetky svoje skúsenosti a tiež kumšt z prostredia reklamy pretvoriť do ich prvého diela s názvom Arise: A Simple Story. Adventúra od španielskych vývojárov hráčom sľubovala pútavú cestu do minulosti, lemovanú nielen emóciami, ale aj puzzle, ktorými potrápia mozog. Ak chcete vedieť, ako sa prvotine Piccolo Studio darilo v našej recenzii, čítajte ďalej.

Testy GPU – Red Dead Redemption 2

Testovali sme grafické karty na hre Red Dead Redemption 2. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

No Man's Sky: Next (RECENZIA) – Ako sa hrá dva roky po vydaní?

Studio Hello Games po trochu kontroverznom vydaní survival akčnej adventúry No Man's Sky v roku 2016 na svojej hre neustále usilovne pracuje a rozširuje ju vďaka bezplatným updatom. Ten najnovší nesie názov Next a prináša dlho sľubovaný multiplayer, vizuálny upgrade hry a veľa nových funkcií. Stojí za to sa do tohto náhodne generovaného vesmíru zase vrátiť? Dozviete sa v našej recenzii.

Asus DUAL Radeon RX 5700 O8G EVO (RECENZIA A TESTY)

Medzi cenovo dostupnejšie grafické karty v ponuke spoločnosti ASUS môžeme zaradiť grafické karty edície DUAL. Jednou z predstaviteliek týchto „duáliek“ je tiež grafická karta Asus DUAL Radeon RX 5700 O8G EVO, ktorú sme pre vás na Alza.sk otestovali.

Asus STRIX Radeon RX 5500 XT O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Posledným prírastkom v ponuke spoločnosti Asus je grafická karta Asus STRIX RX 5500 XT O8G Gaming. A pretože táto grafická karta patrí do tej vôbec najobľúbenejšej hernej edície ROG (Republic of Gamers) spoločnosti ASUS, tak sme ju pre vás dnes na Alza.sk tiež poriadne otestovali.

Gigabyte AORUS Radeon RX 5700 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom v obľúbenej hernej edícii AORUS spoločnosti GIGABYTE je grafická karta Gigabyte AORUS Radeon RX 5700 XT 8G. A pretože ju v našej ponuke na Alza.sk nájdete tiež, my sme ju pre vás hneď otestovali.

MSI Radeon RX 5700 GAMING X 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta MSI RX 5700 GAMING X 8G spadá do veľmi populárnej edície grafických kariet GAMING spoločnosti MSI. A pretože je tento rad grafických kariet medzi hráčmi počítačových hier tak obľúbený, rozhodli sme sa kartu pre vás na Alza.sk dôkladne otestovať.

Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z tých vôbec najatraktívnejších Radeonov RX 5700 XT na trhu je bezpochyby grafická karta Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8G od známej spoločnosti Sapphire. A neboli by sme to žiadni mimozemšťania, keby sme ju pre vás na Alza.sk tiež neotestovali!

Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet NAVI spoločnosti AMD je Radeon RX 5600 XT. Jedným zo zástupcov týchto úplne nových grafických kariet je potom Gigabyte Radeon RX 5600 XT, ktorý sme pre vás na Alza.sk samozrejme tiež hneď otestovali.

GreedFall (RECENZIA) – Solídne spracovaná výprava na ostrov Teer Fradee

Na hernej scéne sú desiatky štúdií, ktoré počas svojej existencie nevytvoria žiadne skutočne výrazné dielo, napriek tomu sa však snažia stabilne produkovať nové hry, ktoré by im mohli pomôcť preraziť. Vývojárska spoločnosť Spiders patrí medzi tie menej úspešné, teraz však majú v rukáve ambiciózne vyzerajúce akčné RPG GreedFall, prostredníctvom ktorého sa chcú dostať do vyššej ligy. Ak vás zaujíma, či sa im to podarilo, rozhodne si prečítajte našu recenziu.

Warframe (RECENZIA) – Galaxia zmietaná vojnou prichádza na Nintendo Switch

Online sci-fi akcia Warframe sa po dlhoročnom pôsobení na PC, PS4 a Xbox One vrhá na ďalšiu dostupnú platformu. Ako sa tomuto počinu štúdia Digital Extremes bude dariť na čoraz populárnejšej mobilnej konzole? Zožne rovnaký úspech a získa nových fanúšikov? Dozviete sa v našej recenzii.

Sniper Ghost Warrior Contracts (RECENZIA) – Vydarená sibírska anabáza

Úspech niektorých herných sérií často vzbudzuje vo vývojároch dojem, že je dobrý nápad ich jednoducho vziať a prerobiť svoju hru tak, aby im bola čo najviac podobná. Krásnym príkladom takejto praktiky je IP Sniper Ghost Warrior, ktorej autori z jej posledného zástupcu urobili nízkorozpočtové Far Cry. Celok „prekvapivo“ neuspel, kvôli čomu boli nútení vrátiť sa ku koreňom. Ako sa im to nakoniec darí, vám povie naša recenzia Sniper Ghost Warrior Contracts.

eFootball PES 2020 (RECENZIA) – Konami dáva arkádovému futbalu zbohom

V septembri je už väčšina futbalových súťaží sveta v plnom prúde, ale pre počítačových hráčov začína sezóna práve v prvom školskom mesiaci. Už klasicky vychádza japonské poňatie futbalu s pozmeneným názvom eFootball PES 2020 s predstihom oproti svojmu hlavnému konkurentovi FIFA 20. Tento rok sa spoločnosť Konami so svojím titulom ešte viac priklonila k realistickosti, čo sa samozrejme prejavilo v samotnom dianí na ihrisku, ako sa dozviete v našej recenzii.

Testy GPU – Call of Duty: Modern Warfare

Testovali sme grafické karty v hre Call of Duty: Modern Warfare. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Asus STRIX GeForce GTX 1650 SUPER O4G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ak sa radíte do skupiny menej náročných hráčov počítačových hier, vašej pozornosti určite neunikli grafické karty GeForce GTX 1650 SUPER. Jednou z nich je grafická karta Asus STRIX GTX 1650 SUPER O4G Gaming, ktorú si dnes na Alza.sk tiež otestujeme.

Asus STRIX GeForce RTX 2080 SUPER O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tá najprepracovanejšia GeForce RTX 2080 SUPER v ponuke spoločnosti ASUS nesie označenie Asus STRIX GeForce RTX 2080 SUPER O8G Gaming. A pretože ide o naozaj podarený kúsok hardvéru, tak sme pre vás túto grafickú kartu na Alza.sk tiež otestovali.

Asus STRIX Radeon RX 5600 XT T6G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tým najvýkonnejším Radeonom RX 5600 XT, na ktorý môžete v ponuke spoločnosti ASUS naraziť, je bezpochyby grafická karta Asus STRIX Radeon RX 5600 XT T6G Gaming. A pretože sa nám tento nový Radeon dostal pod ruku, hneď sme ho pre vás na Alza.sk otestovali.

Jurassic World Evolution (RECENZIA) – Putovanie s dinosaurami pre nenáročných

Jedna z najočakávanejších stratégií tohto roka, Jurassic World Evolution, konečne dorazila aj k nám. Aký máme na novinku z dielní Frontier Developments názor, čím nás zaujala a čo mohli jej tvorcovia vyladiť lepšie, vám povieme v našej recenzii.

MSI GeForce GTX 1660 SUPER Gaming X (RECENZIA A TESTY)

Vďaka osvedčenému systému chladenia Twin Frozr 7 by grafická karta MSI GTX 1660 SUPER Gaming X mala patriť k tým vôbec najluxusnejším edíciám GeForce GTX 1660 SUPER. Či to však platí aj v prípade tohto Gamingu, sa presvedčíme práve v dnešných testoch.

MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X (RECENZIA A TESTY)

Tiež ste priaznivci grafických kariet hernej edície GAMING spoločnosti MSI? Ak áno, potom by vás iste mohlo zaujímať, ako dopadla grafická karta MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X v našich testoch na Alza.sk!

MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X 6G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet edície GAMING spoločnosti MSI je grafická karta MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X 6G. A pretože aj túto grafickú kartu nájdete v našej ponuke na Alza.sk, tak sme ju pre vás tiež hneď otestovali.

MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po nejakej kompaktnej, zároveň však aj výkonnej grafickej karte? Možno by vás mohla zaujať grafická karta MSI RX 5600 XT MECH OC 6G z ponuky spoločnosti MSI, ktorú sme pre vás na Alza.sj tiež dôkladne otestovali.

Testy GPU – Borderlands 3

Testovali sme grafické karty v hre Borderlands 3. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!
Accessories for Alza GameBox RTX2060 SUPER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox RTX2060 SUPER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2060 SUPER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2060 SUPER. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox RTX2060 SUPER.
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info