ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G

Catalogue
ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G
4.9 39 rating
Graphics Card - 4GB GDDR5 (7008MHz), NVIDIA GeForce Pascal (, 1366 MHz), Boost 1480 MHz, PCI Express x16 3.0, 128Bit, DisplayPort 1.4, DVI-D and HDMI 2.0b, sales limit - 1 piece/month per customer
Code:  EC301fc1 Product Number:  90YV0A74-M0NA00 Producer's Website:

ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G

For maximum performance when playing demanding games, the graphics card utilises a combination of a modern Pascal GeForce core, an improved ventilation system and premium components. Its performance has been tested by Asus developers on the latest gaming titles, such as League of Legends, Overwatch, or PlayerUnknown's Battlegrounds. Together with the card, you'll get the Tweak II GPU tool, which will be appreciated especially by clocking enthusiasts. In addition, you'll also get the XSplit Gamecaster tool, which is made for those who love to stream their gaming.

Key Features

  • Features a modern Pascal core (1328/1442MHz)
  • 4GB graphics memory clocked at 7008MHz
  • A robust backplate with the Cerbera logo
  • A dual-slot cooler with a unique design for better airflow (IP5X certification)
  • Can be installed without an additional power supply
  • Connectors include PCIe x16, DisplayPort, DVI, and HDMI
  • Super Alloy Power II premium components - a long service life & 50% less heat
  • GPU Tweak II & XSplit Gamecaster - for manual clocking & streaming your games
  • A WTFast licence for six months

Less heat with quality components and a patented ventilation system

The Auto-Extreme manufacturing process and Super Alloy Power II components deliver much more than just higher graphics card performance. It ensures a longer service life, lower energy consumption and less generated heat, which is 50% lesser than with other models. The card also features an IPX5 certified dual-slot fan that also contributes to the overall performance. Additionally, the fan helps the card withstand heavy loads and protects it from dust.

GPU Tweak II - Boost clock with one click

The graphics core performance (usually at 1328MHz) can be manually controlled by the Tweak II GPU tool. For Youtube and Twitch streamers, we have a fourteen-day-long premium licence for the XSplit Gamecaster software. Even in this program, you can control the performance of your graphics card in addition to recording and sharing your gaming experiences. What is even more, with this device, you also get a six-month WTFast software licence. It is a tool to achieve a more stable internet connection and faster response times when gaming online.

Specifications

Width
203 mm Done!
Height
38 mm Done!
Depth
115 mm Done!
Chip manufacturer
NVIDIA GeForce Done!
Model designation
GTX 1050 Ti Done!

Dimensions

Width
203 mm Done!
Height
38 mm Done!
Depth
115 mm Done!

Chip

Chip manufacturer
NVIDIA GeForce Done!
Model designation
GTX 1050 Ti Done!
Chip architecture
Pascal Done!
Number of stream processors
768× Done!
Production technology
14 nm Done!

Performance & usage

Use
Game playing Done!
GPU Passmark
6,031 Done!

Memory

Size of operational RAM
4 GB Done!
Memory type
GDDR5 Done!
Bus width
128-Bit Done!

Frequency

Core frequency
1,366 MHz Done!
Core clock speed (Boost clock)
1,480 MHz Done!
Memory frequency
7,008 MHz (7.01 GHz) Done!

Interface

PC connection
PCI Express x16 3.0 Done!
Monitor connection
DisplayPort 1.4, DVI-D, HDMI 2.0b Done!
Number of image outputs
3 Done!
Maximum number of connected monitors
3 Done!

Technology

Multiple cards supported
no Done!
DirectX version
12 Done!
OpenGL version
4.5 Done!

Cooling system

Cooling type
Active Done!
Cooling size
Dual-slot Done!
number of fans
2 × Done!

Consumption

Auxiliary power supply
No Done!
Recommended power sources
300 W Done!

Backlight

RGB control
Does not support Done!
More Specifications

ASUS is a symbol of the growth of Taiwan's economy. The firm's beginnings date back to April 2, 1989, when as a small manufacturer of motherboards began his work with a few employees. Today, Asus employs more than 12,500 employees worldwide.

ASUS products can be found in almost every category of the information technology marketplace. ASUS is focused on desktops, laptops, phones, optical drives and components. In the manufacture of motherboards, the company is now the dominant player with a staggering 40% market share.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

1050Ti za 12k, to je fakt komedie

dobrý den mám základní desku Gigabyte GA-X58A-UD3R půjde mi tam tato grafika..?? Děkuji

chtěl bych se zeptat kolika watovy zdroje je na tuhle grafiku potreba.

Dobrý ďen mohol by som sa spitat ci pojde tato Graficka karta do mojho počitaču všetko potrebne prikladam Procesor: Inlet(R) Core(TM) i3-7320 CPU @ 4.10GHz 4.10GHz Pameť RAM: 8,00 GB Typ Systemu: 64-bitový oprečný systém, procesor typu 64x

dala by sa táto grafická karta použiť ako externá do nothbooku?

Dobrý deň,chcel by som sa opýtať prečo keď si zapnem Geforce Experience dám optimalizovať a dá mi to GTA V na vysoké detaily skoro všade,ale pri tom to seká aj na normal 15fps,tak sa chcem spýtať,čo s tím je.

Dobrý den, má tato karta také 0dB režim (v desktopu se netočí ventilátory)? Pokud jsem dobře hledal, tak ano, ale chci si to ověřit. Děkuji

Dobrý den jakou kartu evga geforce gtx 1050 ti ftw gaming nebo tuto od asusu . . A dají se tam připojit dva monitory?

Dobrý den,chci se zeptat jestli se do tohoto počítače https://www.alza.cz/gaming/lenovo-ideacentre-h50-50-d2294767.htm vejde tato grafika https://www.alza.cz/asus-cerberus-geforce-gtx-1050ti-o4g-d5259911.htm . mám zájem jí u vás koupit ale nejsem si jist zda se tam vejde. děkuji za odpověď

Dobrý deň,je možné dať tuto grafiku do dosky GIGABYTE H270 Gaming 3 prosím?

123...
Questions and answers: ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G
More Information

MSI RX 580 Mech 2 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Nová grafická karta pod novou predajnou značkou, presne tak môžeme popísať grafickú kartu MSI RX 580 Mach 2 8G OC, ktorá vznikala narýchlo ako nutná reakcia na nie príliš vydarený, širokou verejnosťou odsudzovaný, ale hlavne nakoniec tiež zrušený program GPP spoločnosti NVIDIA. Ako sa teda tejto novej grafickej karte darí v testoch na Alza.sk?

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G (RECENZIA A TESTY)

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G patrí do novšej edície grafických kariet s názvom Cerberus, ktoré sú spoločnosťou Asus špeciálne „vyšľachtené“ pre vysporiadanie sa s dlhodobou hernou záťažou. Ako táto grafická karta nakoniec dopadla v našich testoch na Alza.cz, o tom sa môžete dočítať práve v tejto recenzii.

Gainward GTX 1060 3GB (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty GeForce GTX 1060 sú medzi stredne náročnými hráčmi počítačových hier veľmi populárne a na tejto vlne sa vezie aj spoločnosť Gainward, v ktorej ponuke môžete nájsť hneď niekoľko týchto grafických kariet. Jednou z nich je grafická karta s jednoduchým názvom Gainward GTX 1060 3GB, ktorú si dnes tiež otestujeme.

Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Výborný mainstreamový výkon v celkom malých rozmeroch. Tak presne to by mala ponúkať grafická karta Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6G. Či to tak naozaj je, o tom sa môžete sami presvedčiť v našej recenzii, kde sme túto grafickú kartu riadne otestovali.

Sapphire Pulse RX 570 4GD5 (RECENZIA A TESTY)

Máte zálusk na grafickú kartu Radeon RX 570 od spoločnosti Sapphire a len neviete, či zvoliť Nitro+, či lacnejšie Pulse? Aké sú vôbec medzi týmito dvoma kartami rozdiely? Odpoveď nájdete práve v tomto článku! Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Sapphire Pulse RX 570 4GD5.

XFX Radeon RX 590 FATBOY 8GB (RECENZIA A TESTY)

Nový výrobný proces a vyššie frekvencie, presne tak by sme mohli zjednodušene označiť nové grafické čipy Polaris 30 spoločnosti AMD, na ktorých sú zase postavené nové grafické karty Radeon RX 590. Jednou takou úplne novou grafickou kartou je potom XFX Radeon RX 590 FATBOY 8 GB, ktorú si dnes tiež riadne otestujeme.

NVIDIA GeForce RTX 2060 (RECENZIA A TESTY): Nový kráľ mainstreamových grafických kariet?

Novým prírastkom do rodiny grafických kariet rodiny Turing spoločnosti NVIDIA je GeForce RTX 2060 a jej vôbec prvým zástupcom potom grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060 Founders Edition. Táto grafická karta je svojím výkonom tentoraz zacielená do segmentu stredného výkonu a my sme ju pre vás dnes otestovali.

Gainward GeForce RTX 2060 Phoenix GS 6G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty GeForce RTX 2060 v nereferenčnom podaní rôznych výrobcov sú tu, a my si tak konečne môžeme nejakého zástupcu týchto nových grafických kariet otestovať. Voľba tentoraz padla na grafickú kartu Gainward RTX 2060 Phoenix GS 6G, takže poďme na to.

Gigabyte GeForce GTX 1650 Gaming OC 4G (RECENZIA A TESTY)

Ak nie ste nijak zvlášť náročným hráčom počítačových hier, potom sú možno práve pre vás určené nové grafické karty GeForce GTX 1650. Jednou z nich je grafická karta Gigabyte GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB, ktorú sme pre vás otestovali.

Hitman 2 (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v počítačovej hre Hitman 2 a s ktorou kartou si túto počítačovú hru zahráte najlepšie? Tak presne na tieto otázky by vám mal odpovedať náš článok, v ktorom sme grafickej karty v hre Hitman 2 testovali.

Strange Brigade (TESTY) – výkony grafických kariet AMD i NVIDIA

Chcete sa postaviť čarodejnici Seteki a jej armáde mumifikovaných monštier v počítačovej hre Strange Brigade? Pokiaľ áno, môžeme vám dať tip, na akom hardvéri si túto hru zahráte najlepšie! Dnes si totiž v Strange Brigade otestujeme grafické karty spoločnosti AMD i NVIDIA.

Asus Strix GeForce RTX 2060 O6G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty radu ROG STRIX (Republic of Gamers) vždy patrili k tomu najlepšiemu, čo môžete v ponuke spoločnosti ASUS nájsť. Či to však platí aj pre grafickú kartu Asus Strix RTX 2060 O6G Gaming, o tom sa môžete presvedčiť v recenzii, v ktorej sme si túto grafickú kartu otestovali.

Shadow of the Tomb Raider (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Viete, ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v najnovšom dieli o Lare Croft v počítačovej hre Shadow of the Tomb Raider? My sme to otestovali a samozrejme sa o výsledky meraní s vami tiež podelíme.

Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus (RECENZIA A TESTY)

Gainward GTX 1660 Ti Pegasus dozaista patrí k tým vôbec najlacnejším grafickým kartám radu GeForce GTX 1660 Ti, a je tak isté, že sa objaví v hľadáčiku nejedného potencionálneho záujemcu o novú grafickú kartu. Aby ste teda pre informácie o grafickej karte nemuseli chodiť nijako ďaleko, my sme ju pre vás priamo na Alza.sk otestovali. Aká teda je Gainward GTX 1660 Ti Pegasus?

Sapphire Pulse RX 570 ITX 4GD5 (RECENZIA A TESTY): Šampión v pomere cena/výkon

Vyberáte si grafické karty podľa pomeru ceny a výkonu? Dnes by ste teda mali zbystriť! Otestujeme si totiž grafickú kartu Sapphire Pulse RX 570 ITX 4GD5, ktorá disponuje veľmi solídnym výkonom Radeonu RX 570, no v cene, za ktorú sa ešte pred nedávnom predávali grafickej karty oveľa menej výkonné.

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black Gaming (RECENZE A TESTY)

Další z řady grafických karet GeForce GTX 1660 Ti společnosti NVIDIA, kterou jsme pro vás dnes na Alza.cz otestovali, je EVGA GTX 1660 Ti XC Black Gaming. A jak se této grafické kartě vedlo v našich testech? O tom se můžete přesvědčit právě v této recenzi.

Gigabyte GeForce GTX 1660 Gaming OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšia GeForce GTX 1660, ktorú sme pre vás na Alza.sk otestovali, je grafická karta Gigabyte GTX 1660 Gaming OC 6G. A o tom, že sa tejto grafickej karte v našich testoch nedarilo vôbec zle, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.

Asus Dual GeForce RTX 2060 O6G (RECENZIA A TESTY)

Medzi cenovo dostupnejšie grafické karty v ponuke spoločnosti ASUS patria grafické karty edície DUAL. Grafická karta Asus Dual RTX 2060 O6G patrí práve do tejto edície a my sme ju pre vás dnes otestovali.

Asus Strix GeForce GTX 1650 O4G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tou „najvyšperkovanejšou“ a medzi hráčmi tiež najobľúbenejšou edíciou grafických kariet spoločnosti Asus je ROG STRIX. Najnovším prírastkom tejto hernej edície je potom grafická karta Asus Strix GeForce GTX 1650 O4G Gaming a my sme ju pre vás na Alza.sk samozrejme otestovali.
Accessories for ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G.
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info