Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YubiKey 4

Zobraziť katalóg
YubiKey 4
5 1 hodnotení
– autentifikačný token, šifrovací multifunkčný USB-A token
Kód:  YUBIa01 Produktové číslo:  YUBI-Y4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YubiKey 4

YubiKey 4 je zástupcom poslednej generácie autentizačných tokenov, je určený pre porty USB-A. Trezor YubiKey 4 podporuje viacfaktorovú autentizáciu a množstvo šifrovacích protokolov a je kompatibilný s bežnými operačnými systémami. Autentizačný token YubiKey 4 ponúka ochranu, ktorú využívajú veľké firmy aj koncoví používatelia v domácnostiach.

Kľúčové vlastnosti trezoru YubiKey 4

  • Podporuje viacfaktorovú autentizáciu, a to vrátane Yubico OTP, smart card (PIV) a FIDO U2F
  • Hardvérové bezpečnostné elementy chránia vaše šifrovacie kľúče
  • YubiKey 4 je kompatibilný s Microsoft Windows, Mac OS X a Linuxom
  • Podporuje všetky bežné internetové prehliadače
  • Podporovaná RSA 4096 pre OpenPGP
  • YubiKey 4 je určený do portu USB-A
 
Poznámka:

Chcete sa o svete kryptomien dozvedieť viac? Bitcoin | Ako platiť bitcoinom | Bitcoin vs. Bitcoin Cash | Lightning Network | Čo je Blockchain | Satoshi Nakamoto | Ako na ťažbu kryptomeny | Kryptomenové forky | Ripple | Vertcoin | Ethereum | Litecoin | Ethlargement | Zencash | Dash | STORJ | Coinmarketcap | Neo | Cardano .


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Chcel by som sa spytat ci sa daju uskladnit do tohto trezoru meny Ethereum, Bitcoin??

Diskusia a poradňa k YubiKey 4
Ďalšie informácie

Hardvérové peňaženky – alebo, ľudia, updatujte!

Hoci neexistuje bezpečnejší spôsob, ako uchovávať svoje drahocenné kryptomeny, než pomocou tzv. hardvérových peňaženiek, ako sú Trezor T či Ledger Nano S, stále sa objavujú nové cesty a spôsoby, ako vás o nich môže niekto pripraviť. Ako sa chrániť? Vieme, ako na to.

STORJ (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

STORJ je ambiciózny projekt s cieľom vytvoriť decentralizované úložisko, kde môže každý poskytnúť či využívať voľnú dátovú kapacitu jednotlivých zariadení. Ako STORJ funguje? Ako sa do projektu zapojiť? A aké sú výhody decentralizácie? Čítajte v našom článku!

NEO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Platforma zameraná na inteligentné kontrakty

Platforma NEO je v mnohom veľmi podobná populárnej kryptomene a sieti Ethereum. Zároveň však ponúka odlišné technologické riešenia, na ktorých základoch by v budúcnosti mohla stáť moderná svetová ekonomika. Prečo by sme projektu NEO mali venovať pozornosť? Dozviete sa v našom článku!

Kto je Satoshi Nakamoto? Pátrame po tvorcovi Bitcoinu.

Pokiaľ hľadáte iba jednu stručnú odpoveď na otázku „Kto je Satoshi Nakamoto?“, tak tú v našom článku pravdepodobne nenájdete. Môžeme sa však spoločne vydať na krátke pátranie po tvorcovi najznámejšej kryptomeny, bitcoin. Pozrieme sa bližšie na hlavných „podozrivých“, rozoberieme si rôzne okolnosti a zistíme, ako a prečo Bitcoin vôbec vznikol!

MimbleWimble a kryptomeny Grin a Beam (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Na začiatku roka 2019 boli spustené kryptomeny Grin a Beam. Tieto kryptomeny používajú na svoje fungovanie protokol MimbleWimble, ktorý umožňuje kryptomenám posielať anonymné transakcie a zároveň mať dobrú škálovateľnosť. Ako MimbleWimble funguje? Prečo je dôležité mať súkromie? Aké sú rozdiely medzi Beamom a Grinom? A ako sa im darí v porovnaní s konkurenciou?

Od počiatku ZenCash až k platforme Horizen! (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

V dnešnom článku sme sa zamerali na unikátny projekt ZenCash (dnes Horizen). Ako sami vývojári zdôrazňujú, nejde len o ďalšiu kryptomenu, ale skôr o rozšíriteľnú privátnu platformu na báze blockchainu, ktorá výrazne presahuje rámec obyčajných transakcií. V čom tkvie unikátnosť a prečo si ZenCash zaslúži vašu pozornosť? Čítajte v našom článku!

Ethereum Classic (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Ethereum Classic (ETC) patrí medzi kryptomeny s veľmi nádejnou budúcnosťou. Zakladá si predovšetkým na decentralizovanom charaktere a nemennosti, čo sú vlastnosti, ktoré v tak veľkej miere neponúka ani jeho oveľa známejší potomok – Ethereum (ETH). Aké sú ďalšie kľúčové vlastnosti ETC? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o kryptomene Ethereum Classic vedieť!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

Stable coins (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomena so stabilnou hodnotou – stable coin – býva označovaná za svätý grál kryptomien. Aké sú prístupy a reálne príklady? Prečo nie je decentralizované prevádzkovanie stable coinu jednoduchou záležitosťou? Dočítate sa v článku.

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

Čo je to vlastne ten blockchain?

Termín blockchain je v posledných troch rokoch trochu nadužívaný, obzvlášť na konferenciách plných ľudí v na mieru šitých oblekoch o ňom počujete na každom rohu. Čo to ten blockchain ale vlastne je? Na akých princípoch funguje? A aké je jeho skutočné využitie? V našom článku sa s pomocou jednoduchej analógie pokúsime vysvetliť, čo sa naozaj skrýva za touto revolučnou technológiou!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Ako na ťažbu kryptomien s HiveOS (NÁVOD)

Ak spravujete väčší počet ťažobných rigov, nezaobídete sa bez kvalitného, spoľahlivého a prehľadného softvéru, akým HiveOS bezpochyby je. V nasledujúcom návode vám ukážeme, kde HiveOS stiahnuť, a ďalej ako ho nainštalovať a správne nastaviť, aby ste mohli začať ťažiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

Príslušenstvo pre YubiKey 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YubiKey 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YubiKey 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YubiKey 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YubiKey 4.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií