Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Black&Decker ADV1210

Zobraziť katalóg
Black&Decker ADV1210
4,1 27 hodnotení
Ručný vysávač do auta, ručný, výkon 12W/ 12V (adaptér možno pripojiť do zapaľovača cigariet), objem nádoby 940ml, doba prevádzky 30min, štrbinový nástavec, kefa na čalúnenie, hmotnosť 1kg
Kód:  BOD010a Produktové číslo:  ADV1210 Stránky výrobcu

Black&Decker ADV1210

Udržiavať čistotu auta by sa nemalo len zvonku, ale rovnakú pozornosť si zaslúži aj interiér vášho vozidla. Práve v tom vám pomôže praktický ručný vysávač od firmy Black&Decker, ktorý je svojou kompaktnou konštrukciou a možnosťou napájania priamo z 12 V zástrčky priamo predurčený pre dokonalé vysatie všetkých nečistôt z vnútra vozidla. I keď budete na cestách, môžete tak vaše vozidlo udržiavať stále čisté.



Pohodlne aj na cestách


Napájací adaptér možno pripojiť do 12 V zástrčky priamo vo vozidle. Doba prevádzky je 30 minút (z dôvodu ochrany autobatérie).


Ľahké čistenie


Nádoba, kde všetky nečistoty skončia, má objem 940 ml a je priehľadná, takže vždy včas uvidíte, kedy je potrebné ju vysypať. To vykonáte jednoducho, stlačením jediného tlačidla.




Jednoduchá manipulácia


Pre čo najpohodlnejšie vysávanie boli rozmery aj hmotnosť celého vysávača stlačené na minimum. V ruke tak nebudete držať zariadenie ťažšie ako 1 kg, vďaka čomu bude manipulácia s ním naozaj jednoduchá.

Špina bez šance


Aby ste z auta odstránili naozaj všetky nečistoty aj z horšie prístupných miest, nájdete v balení praktický štrbinový nástavec a pre dôkladné vysatie sedačiek a čalúnenia poslúži špeciálna kefa. Všetko je navyše uchované priamo v tele vysávača.

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
29,41 min Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!
Šírka
13,9 cm Hotovo!

Napájanie

Doba chodu
29,41 min Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,9 cm Hotovo!
Výška
20,4 cm Hotovo!
Hĺbka
38 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,8 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vysávače do auta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black&Decker ADV1210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker ADV1210. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black&Decker ADV1210.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií