Stavebnica LEGO Duplo

Stavebnice LEGO® DUPLO® sú studnicou spoločnej zábavy pre deti aj rodičov

Balenie LEGO® DUPLO® predstavuje skvelú voľbu prvej stavebnice pre deti od 1,5 roka, ktorá im umožní spoznať svet kociek a konštrukčného stavania. Je to ideálna vstupenka do ríše kreatívneho tvorenia a nikdy nekončiacej zábavy, do ktorej sa môžete zapojiť aj vy.

Bohatá ponuka stavebníc LEGO® DUPLO®

Stavebnica LEGO® DUPLO® prenáša skutočný aj rozprávkový svet do detských izbičiek. Zo širokej škály tematických súprav si môžete vyberať  autá a autobusy, vláčiky či filmových hrdinov pre chlapcov, alebo princezné pre dievčatká, zvieratká alebo domčeky. A pokiaľ si nie ste istí čo zvoliť, tak box s kockami bude istotou.

Bohatá ponuka stavebníc LEGO Duplo
LEGO Duplo zamerané na najmenších staviteľov

LEGO® DUPLO® zamerané na najmenších staviteľov

Všetky kocky a špeciálne dieliky LEGO® DUPLO® sú z kvalitného plastu a navrhnuté tak, aby sa deťom dobre držali a hra s nimi bola bezpečná. Ich tvar a veľkosť sú presne prispôsobené pre malé ručičky. Vzniknuté stavby potom vždy perfektne držia a zvládnu odolať aj akčnejšej hre. LEGO® DUPLO® rozvíja jemnú motoriku, stimuluje zrak a podporuje detskú fantáziu spoločne s kreativitou.

Témy od A po Ž

Témy od A po Ž

Od autíčok po žirafu. LEGO® DUPLO® patrí medzi veľmi bohaté rady stavebníc LEGO. Vyberajte z rozmanitého portfólia dopravných prostriedkov, zvieratiek, domčekov alebo rozprávkových hrdinov.

Kompatibilné súpravy LEGO DUPLO

Kompatibilné súpravy LEGO® DUPLO®

Kompatibilita všetkých kociek LEGO® DUPLO® zaručuje, že hra s nimi nikdy nebude nudná. Vytvárajte originálne modely podľa svojej fantázie.

Hranie je zároveň učenie

Hranie je zároveň učenie

Pri hre so stavebnicou LEGO® DUPLO® deti spoznávajú mnoho nového. Učia sa poznávať farby a tvary a pri vybraných súpravách aj číslice a písmenká.