AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VP-5081 BEETLE

Zobraziť katalóg
Concept VP-5081 BEETLE
4,8 5 hodnotení
Bezvreckový vysávač cyklónový, 1600 W, sací výkon 380 W, nádoba 1.2l, kovové teleskopické trubice, štrbinová hubica s prachovou kefkou, zelený
Kód:  ECO101g4 Produktové číslo:  8594049740635 Stránky výrobcu

Concept VP-5081 BEETLE

Concept VP-5081 BEETLE predstavuje vysokovýkonného pomocníka do každej domácnosti. Cyklónový preborník na upratovanie je vybavený užitočnými funkciami, bohatým príslušenstvom a moderným dizajnom. Ponúka 1,2-litrovú kapacitu nádoby, ktorú možno po naplnení ľahko vybrať a vysypať. Už sa nemusíte obťažovať s výmenou prachových vreciek. Vďaka cyklónovému systému sú všetky čiastočky prachu a nečistôt oddelené, čím posilňuje sila sacieho výkonu až na skvelých 380 wattov.

Moderný vysávač ponúka kovovú teleskopickú trubicu, s ktorou pohodlne dosiahnete aj do väčších vzdialeností. Vysatie väčších miestností nebude problém, vďaka 5-metrovej dĺžke prívodného samonavíjacieho kábla. Pre hladký a šetrný pojazd prístroj disponuje pogumovanými kolieskami. Manipuláciu uľahčí tiež veľmi nízka hmotnosť, len 3,8 kilogramov. S parketovou hubicou bezpečne vysajete všetky tvrdé povrchy. Do ťažko dostupných miest sa ľahko dostanete pomocou štrbinového nadstavca s prachovou kefou.

Oceníte aj elegantný dizajn v štýlovom farebnom vyhotovení. Kompaktné rozmery umožnia prístroj ľahko uložiť bez toho aby nezabral veľa miesta. Výhodu predstavuje tiež nízka hlučnosť, len 71 dB. Doprajte si komfort aj pri upratovaní.

Doplňujúce informácie:

Príslušenstvo:

Štrbinová hubica s prachovou kefkou
Hubica na parkety
Univerzálna podlahová hubica

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
71 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
50 cm Hotovo!
Výška
28,5 cm Hotovo!
Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,bylo by mozne dokoupit nastavec pro prodlouzeni vysavaci trubice?ta je moc mal.diky za odpoved

je to zajmavy,je napsany ze ma na strance ze ma to vykon 1600W,a az mi ten vysavac prišel tak na krabici ma vykon 1400W.

Diskusia a poradňa k Concept VP-5081 BEETLE
Príslušenstvo pre Concept VP-5081 BEETLE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-5081 BEETLE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP-5081 BEETLE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP-5081 BEETLE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP-5081 BEETLE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií