DAM Iconic Carp

Zobraziť katalóg
DAM Iconic Carp
Rybársky prút kaprársky, akcia 6,61 lbs, počet dielov: 2, vrhacia záťaž 68–99g, celková dĺžka 3 m, prepravná dĺžka 1,07 m
Kód:  RYB022233nad Produktové číslo:  RYB022233nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DAM Iconic Carp

Chcete si kúpiť nový prút, prípadne chcete obdarovať blízkeho rybára? Rybársky prút DAM Iconic Carp môže byť tou správnou voľbou. Toto je kaprový prút DAM, ktorý bol navrhnutý špeciálne na chytanie kaprov. Vďaka tomu vydrží zaťaženie aj väčšími rybami. Po roztiahnutí prút meria 3,6 m. Dĺžka počas transportu dosahuje hodnotu 1,07 m. Tento prút je z 2 dielov. V pravom uhle vydrží maximálnu záťaž 6,61 lbs. Minimálne zaťaženie je 68 g, kým najvyššie vydrží až 99 g.

Kľúčové funkcie rybárskeho prúta DAM Iconic Carp

  • Tento kaprový prút je vhodný na lov kaprov, vrátane tých ťažkých
  • Jeho konštrukcia má dĺžku 3,6 m
  • DAM Iconic Carp možno zložiť až na 1,07 m
  • Prút zvládne zaťaženie od 68 do 99 g
Poznámka:
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DAM Iconic Carp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAM Iconic Carp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAM Iconic Carp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAM Iconic Carp. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DAM Iconic Carp.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií