AP+ nový vizuál AD homeoffice

Datatag Security systém

Zobraziť katalóg
Datatag Security systém
Zabezpečovací systém – viac-prvkový elektronický identifikačný systém proti krádeži umožňuje polícii identifikovať pravého vlastníka akéhokoľvek označeného motocykla, a to aj napriek tomu, že registračná značka a štandardné identifikačné čísla výrobcu boli odstránené alebo zmenené
Kód:  AUPR257807 Produktové číslo:  5060537900148
Datatag Security systém Predaj skončil

Datatag Security systém

Moderný identifikačný a bezpečnostný systém Datatag pre bicykle a e-bicykle

Inovatívne zabezpečenie Datatag Security využíva multiprvkový elektronický identifikačný systém, ktorý ľahko aplikujete na bicykel, či elektrobicykel a účinne tak zabránite jeho krádeži. Špeciálna ochrana umožňuje polícii identifikovať pravého vlastníka akéhokoľvek označeného bicykla, alebo elektrobicykla. Každý systém využíva jeden unikátny kód na jasnú preukázateľnosť vlastníctva aj v prípade, že štandardné identifikačné čísla výrobcu boli odstránené, alebo zmenené.

Kľúčové vlastnosti zabezpečovacieho systému Datatag Security pre bicykle a elektrobicykle

  • Multiprvkový systém ochrany pre klasické bicykle + systém pre elektrobicykle
  • Vhodné aj na označenie záhradnej techniky
  • Neviditeľný UV náter + mikrobodky + QR kód
  • Jednoduchá aplikácia
  • Vhodný na všetky typy rámov

Neviditeľný UV náter

Neviditeľný UV náter

Na identifikáciu a ochranu proti krádeži bicykla systém Datatag využíva štyri unikátne neviditeľné UV nátery, ktoré slúžia na trvalé označenie rámu, vidlíc a kolies. UV nátery nie sú na bicykli vôbec viditeľné, takže ich nemožno poškodiť.

Mikrobodky s jedinečným kódom

Mikrobodky s jedinečným kódom

Datatag využíva špičkový identifikačný systém mikrobodiek, ktoré je možné aplikovať na rôzne druhy povrchov, takže je prakticky nemožné, aby ich páchateľ odhalil a odstránil. Mikrobodky môžete použiť na označenie celého bicykla vrátane komponentov a príslušenstva.

Výstražný štítok s QR kódom

Výstražný štítok s QR kódom

Súčasťou balenia sú špeciálne navrhnuté štítky, ktoré obsahujú unikátne identifikačné číslo pre daný bicykel a QR kód. Štítky nielen varujú potencionálnych zlodejov o ochrane bicykla, ale navyše ich nemožno odstrániť bez ich poškodenia.


Výhody bezpečnostného systému Datatag

Bezpečnostné systémy Datatag poskytujú špičkové identifikačné značky spolu s pravdepodobne najobsiahlejšou databázou svojho druhu na svete. Datatag navyše úzko spolupracuje so štátnou aj mestskou políciou v jednotlivých krajinách, ktorú vybavuje špeciálnymi skenermi, poskytuje nepretržitý prístup k registru a pravidelné školenia. Majitelia bicyklov zabezpečených systémom Datatag môžu využívať aj zľavy na poistenie vo vybraných poisťovniach.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Datatag Security systém.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií