AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

DiCAPac Action WP-C1A

Zobraziť katalóg
DiCAPac Action WP-C1A
4,0 2 hodnotení
Puzdro na mobil na Samsung Galaxy S4/S5 a smartphony do 5,1", vodotesné do hĺbky 10 metrov (JIS IPX8), na použitie s príslušenstvom DiCAPac Action
Kód:  GE165a1 Produktové číslo:  WP-C1A Stránky výrobcu

DiCAPac Action WP-C1A

Pre všetkých aktívnych používateľov a milovníkov adrenalínových športov je tu vodotesné puzdro DiCAPac. Váš telefón bude neporušený vďaka pevnej konštrukcii a vzduchové vankúšiky zaručujú, že puzdro vždy zostane nad hladinou. Špeciálna dvojitá vrstva chráni zariadenie vnútri obalu pred nárazmi a poškriabaním. Puzdro je vyrobené z netoxických materiálov a je šetrné k vám aj vášmu okoliu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesné puzdro s odolnou konštrukciou
  • Nepotopiteľné vďaka systému vzduchových vankúšikov
  • Dvojitá ochranná vrstva
  • Priehľadná zadná stena = jednoduché zhotovovanie fotografií

Dovolenka bez starostí o telefón

Teraz môžete svoje obľúbené inteligentné zariadenie pokojne nechať bez dozoru aj pri bazéne, na pláži či v daždi, zatiaľ čo svoje myšlienky obrátite na niečo iné. Puzdro si navyše poradí aj s ďalšími nepríjemnými spoločníkmi - prachom, hmlou, pieskom alebo snehom. Vďaka priehľadnej zadnej stene vyrobenej z čistého polykarbonátu nebudú zhotovené fotografie strácať na kvalite. Obal možno nosiť s popruhom na krk alebo ho pripnúť napríklad na oblečenie pomocou mechanického klipsu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie
Vodoodolné, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!
Použitie
Vodotesné Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Vodoodolné, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Použitie
Vodotesné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je pouzdro vhodné pro iPhone 8 ?

Dobrý den, píšete že do velikosti 5,1" - mám Samsung J5 2016 který je 5,2 " - vejde se tam? Potřebuji pro něj vodotěsný obal. Děkuji

Dobrý den, jelikož obsahuje vzduchové polštáře, chtěl bych se zeptat, zda jde použít i na potápění?

Dobrý den je součástí i popruh na krk. Děkuji

Diskusia a poradňa k DiCAPac Action WP-C1A
Príslušenstvo pre DiCAPac Action WP-C1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DiCAPac Action WP-C1A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aktion DiCAPac WP-C1A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aktion DiCAPac WP-C1A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DiCAPac Action WP-C1A.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií