AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Dirt Devil DD767-1 Blade 24 V Entry

Zobraziť katalóg
Dirt Devil DD767-1 Blade 24 V Entry
4,0 1 hodnotení
Tyčový vysávač na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 24 V, doba prevádzky 35 min, umývateľný filter, objem nádržky 0.6 l, hubica na čalúnenie, rotačná turbokefa a štrbinová hubica, farba červená a strieborná
Kód:  DDEVY001 Produktové číslo:  DD767-1 Stránky výrobcu

Dirt Devil DD767-1 Blade 24 V Entry

Upratovanie pohodlne a bez komplikácií

Všetko v jednom pre dokonalé upratovanie vašej domácnosti ponúka tyčový aku vysávač Blade Total 24 V. Ponúka vysoký sací výkon až na dobu 35 minút na jedno nabitie. Vylepšená technológia DIRECT HELIX odsáva vzduch priamo do cyklónovej jednotky, a tak zaisťuje vysoký a konštantný výkon. Vďaka funkcii Boost môžete kedykoľvek zvýšiť výkon a tlačidlom Roll Brush aktivujete turbo kefu na vysávanie kobercov. Stav batérie a ovládanie vysávača Blade sa nachádza na rukoväti. Vysávač disponuje LED ovládaním. K dispozícii máte nadstavec na štrbiny a čalúnenie a vďaka praktickému držiaku na stenu môžete mať vysávač Dirt Devil ľahko skladovaný a vždy pripravený na použitie.


Dirt Devil DD767-1 Blade 24 V Entry

Tak ľahký, že s vysávačom upracete kdekoľvek

Dizajn vysávača Dirt Devil Blade je prispôsobený tak, aby vám napomohol k čo najdokonalejšiemu upratovaniu domácnosti. Nádoba na prach je umiestnená v blízkosti vašej ruky, a tak si môžete dobre zaistiť rovnováhu aj pri upratovaní vo výškach. Ergonomicky tvarovaná rukoväť má niekoľko polôh, aby sa prispôsobila vašej ruke v rôznych polohách pri upratovaní. S vysávačom Blade Entry sa jednoducho pohybuje a vďaka tomu, že je ľahký, ho môžete využívať aj na vysávanie nad hlavou alebo pri strope.

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
109 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dirt Devil DD767-1 Blade 24 V Entry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil DD767-1 Blade 24V Entry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Devil DD767-1 Blade 24V Entry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dirt Devil DD767-1 Blade 24V Entry vezeték nélküli rúdporszívó ezüst / piros.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií