Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ECOVACS D76

Zobraziť katalóg
ECOVACS D76
Robotický vysávač robotický, nádoba 0.4l, 4 režimy, virtuálna stena, nabíjacia stanica, diaľkové ovládanie, LCD displej
Kód:  EAD9101a Produktové číslo:  ECOD76 Stránky výrobcu

ECOVACS D76

Chcete tráviť menej času pri náročnom upratovaní vášho domu či bytu?Ecovacs Deebot D76 je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Tento moderný robotický vysávač totiž spoľahlivo vyčistí všetky zákutia a priestory za vás. Je vhodný pre všetky typy podláha vďaka výkonnému rotujúcemu kefami si poradí is koberci. Praktický LCD displej vás bude informovať o práve prebiehajúcom upratovania a čo najpohodlnejšie ovládanie zaručuje diaľkový ovládač.

Pretože sa jedná o najvyššieho zástupca radu vysávačov Ecovacs, môžete si vybrať hneď z 4 režimov upratovania.Pre bežné upratovanie je určenýautomatický mód, Ktorý miestnosť vysáva viacerými smermi tak, aby bola dôkladne čistá. Režim pozdĺž stienje určený pre vysávanie tesne pri stene, prípadne nábytku.Lokálne a intenzívne upratovanieje potom doporučený, ak sa v domácnosti vyskytne väčšie množstvo nečistôt.

Rýchla premena v ručný vysávač


Veľkou výhodou špeciálnej sacej jednotky je možnosť jej využitie ako ručného vysávača. Jednoducho vyberiete telo vysávača zo stojanu, pripojíte ohybnú hadicu a môžete vysávať. Súčasťou balenia, je tiež teleskopická trubica, kefová, vankúšová a štrbinová hubica, hubica na prach a pás na zavesenie na rameno.

Múdra dobíjacia stanica

Ecovacs Deebot D76 je výnimočný aj svojou nabíjacou stanicou obsahujúce samočistiaci jednotku. Po dokončení vysávaní nabehne vysávač do nabíjacej stanice, kde je obsah jeho kontajnera vysaný do väčšej nádoby. Výrazne sa tak zjednodušuje vysypávanie nečistôt a tiež predlžuje doba než budete musieť nádobku vyprázdniť.

Presne vie, kam ide

Moderný vysávač sa vďaka 45 senzorom dokonale orientuje v priestore. Šikovnému pomocníkovi tiež môžete vymedziť priestor pomocou virtuálnej steny alebo magnetické pásky. Všetko sa ľahko aktivuje pomocou diaľkového ovládania.

Baktérie bez šance

Na povrch vysávača je nanesená vrstva nanočastíc striebra s kladným elektrickým nábojomAg +, Čím je zaistená jeho trvalá antibakteriálne vlastnosť.

Vysávanie s radosťou

Veľmi príjemnú a zábavnú vlastností tohto prevratného vysávača je možnosť nahranie obľúbenej hudby na kartu.Vysávač vám potom zatancuje po podlahe v rytme hudby.

Intenzívne upratovanie

Pokiaľ vysávač narazí na viac nečistôt na jednom mieste, Sám začne intenzívne upratovanie, Začne sa pohybovať do špirály tak, aby mu nič neuniklo. Ani v prípade väčšej drobkové katastrofy tak na zemi nezostane nič.Pretože Vám chce Ecovacs ponúknuť tie najkvalitnejšie služby a servis, môžete sa v prípade otázok obrátiť na Ecovacs špecialistu prostredníctvom emailu [email protected] ([email protected]) alebo na telefóne +420 577 055 220. Tešíme sa na všetko otázky!

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
78,43 min Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!
Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECOVACS D76 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS D76. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECOVACS D76. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECOVACS D76.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií