Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO FitBand B3

Zobraziť katalóg
EVOLVEO FitBand B3
3,4 12 hodnotení
Fitness náramok – unisex, s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, s gyroskopom, hodnota vodotesnosti Water resistant, kompatibilný s iOS a Android
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  EVOa30a Produktové číslo:  FTD-B3 Stránky výrobcu

EVOLVEO FitBand B3


 EVOLVEO FitBand B3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Elegantný fitness náramok EVOLVEO FitBand B3

Fitness náramok EVOLVEO FitBand B3 je vďaka svojmu elegantnému dizajnu vhodný k športovému, ale aj k bežnému oblečeniu. V balení navyše nájdete hneď dvojicu remienkov, jeden v čiernej a druhý v tyrkysovej farbe. Jemným poklepaním na farebný dotykový IPS displej si môžete zobraziť informácie o všetkých vašich aktivitách. Po spárovaní náramku EVOLVEO FitBand B3 s vaším mobilným telefónom s operačným systémom Android alebo iOS, si môžete tiež nastaviť zobrazovanie notifikácií volaní, textové či kalendárové upozornenia priamo na displeji fitness náramku.


Kľúčové vlastnosti fitness náramku EVOLVEO FITBAND B3

  • Farebný IPS displej
  • Vodoodolnosť IP67
  • Meranie krvného tlaku
  • Meranie srdcového tepu
  • Meranie kalórií
  • Výdrž na jedno nabitie až 10 dní
  • Notifikácia na prichádzajúce volania, SMS, Messenger a ďalšie aplikácie
 EVOLVEO FitBand B3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


 EVOLVEO FitBand B3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Majte prehľad o svojom srdcovom tepe s fitness náramkom EVOLVEO FitBand B3

Fitness náramok EVOLVEO FitBand B3 disponuje najnovším digitálnym snímačom, ktorý sa postará o presné a rýchle zmeranie vášho krvného tlaku. Po nameraní hodnôt krvného tlaku si môžete vaše výsledky okamžite prečítať na displeji náramku EVOLVEO FitBand B3. Všetky namerané hodnoty môžete tiež pohodlne sledovať v mobilnej aplikácii, ktorú si nainštalujete na svoj mobilný telefón.

*EVOLVEO FitBand B3 nie je lekársky alebo diagnostický prístroj, ale môže byť využitý ako vhodný doplnok pre sledovanie krvného tlaku, iba pre vašu referenciu.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. V nabídce jsou tři druhy ciferníku. Lze někde stáhnout další? Druhý dotaz, při podržení spodní části displeje v zobrazení času se nahoře vedle ikony BT objeví číslo 1, při opakování číslo 2 a následně 3. Co tyto čísla prosím znamenají? Předen děkuji za odpověď. Martin

Je stále možné koupit náhradní náramek k hodinkám? Praskl mi řemínek, hodinky jsou funkční... Předem děkuji za info.

Dekuji predem za odpoved... Jaky je dosah mezi tel.a hodinkami?

Dobrý den! Mám tento náramek přez rok a vše ok. Nyní jsem zakoupila nový telefon a nefunkční z důvodu nenalezení apky na google play! S jinými nefunkční. Prosím o radu jestli je jiná apka k náramku, nebo kde získat tu původní EVOLVEO Fit?? Děkuji Titlová

Dobrý den, zakoupili jsme evolveo B3 a nepočítá nám kroky, appku jsme stahovali přímo na stránkách evolvea protože jsme ji na Google play nenašli. Co s tím. Děkuji za odpověď

Dobrý den. Dnes jsem si vyzvedla náramek ale není tam nabíječka. Nebo jak se náramek nabíjí. Mám pouze náhradní řemínek jinak nic. Žádný kabel.

Dobrý den, lze tento náramek používat bez mobilního telefonu s aplikací? Případně nastavit přes aplikaci a pak dále používat bez propojení s mobilem?

Dobrý den, jak je to prosím s tím plaváním? Ráda plavu, potápím se (ale ne zas tak moc hluboko).. ale vím že s vodotěsností IP67 by to mělo být do hloubky 1 metru na 30 minut.. ale chci se jen ujistit, aby se případně nerozbily, jestli třeba budu někde na koupališti, kde si jen zaplavu.. občas se možná i ponořím a někdy vylezu zas z vody, ale strávím tam třeba tři hodiny? Jestli to hodinky zvládnou nebo ne? Případně jak bych se mohla ujistit, zda to hodinky zvládnou? Netuším jak přesně by to s touto vodotěsností mohlo fungovat, nechci mít jen o ty hodinky pod tou vodou takový strach. Nebo jestli není proto vhodnější koupit si hodinky s vodotěsností IP68, jako třeba novější verze Evolveo FitBand B5, které tedy neprodáváte, budou taky u vás někdy dostupné? Starší model by semi líbil více, vzhledem,ale také i že má více funkcí (což nevím zda je pravda, jen mi to tak přijde všimla jsem si pár funkcí navíc,ale o tom novějším jsem nic moc nedohledala. Moc děkuji za odpověď, přeji hezký den.

Dobrý deň. Dá sa spárovať z mobilom iPhone xr?. Ďakujem

Lze spárovat i bez internetu? Měří to i plavání

123...
Diskusia a poradňa k EVOLVEO FitBand B3
Príslušenstvo pre EVOLVEO FitBand B3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO FitBand B3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO FitBand B3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO FitBand B3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO FitBand B3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií