AD elektro Star Wars

Garmin Vector 3 Single

Zobraziť katalóg
Garmin Vector 3 Single
Pedále – s wattmetrom, ponúkajú až 120 hodín životnosti na jednu súpravu batérií, hmotnosť 324g, batérie LR44/SR4, ANT+/BLE
Kód:  SKG5700b Produktové číslo:  010-01787-01 Stránky výrobcu
Garmin Vector 3 Single Predaj skončil

Garmin Vector 3 Single

Cyklistické pedále Garmin Vector 3 Single sú treťou verziou cyklistických pedálov Garmin a ponúkajú opäť množstvo nových funkcií. Nová konštrukcia zásadne zjednodušuje montáž, takže pedále môžete ľahko premontovať na iný bicykel. Pedále Garmin Vector 3 získavajú množstvo dát o sile a technike vášho šliapania. Vysielač ANT + je integrovaný priamo v tele pedálov, na rozdiel od predchádzajúcich modelov. Životnosť pedálov je až 120 hodín na jedno nabitie batérií. Pedále nevyžadujú žiadnu špeciálnu kalibráciu a jednoducho sa kalibrujú samé pri tom, keď ich začnete používať.

Kľúčové vlastnosti pedálov Garmin Vector 3 Single

  • Jednoduchá montáž umožňuje prekladať pedále na rôzne bicykle
  • Pedále Garmin Vector 3 zaznamenávajú množstvo dát o sile a technike
  • Wattmeter umiestnený len v jednom pedále
  • Integrovaný vysielač ANT+/BLE
  • Jednoduchá konštrukcia pre ľahkú montáž
  • Životnosť na jedny batérie je až neuveriteľných 120 hodín
  • Zvýšená presnosť merania

Jednoduchá konštrukcia

Oproti starším variantom pedálov Garmin majú Vector 3 jednoduchšiu konštrukciu. Vysielač ANT + je integrovaný priamo do tela pedálu a preto sa nemusíte báť, že by ste ho mohli poškodiť. Pedále Garmin Vector 3 nie je nutné kalibrovať a možno ich vďaka tomu ľahko preložiť na iný bicykel, rovnako ako akékoľvek iné cyklistické pedále. Verzia Garmin Vector3 Single obsahuje wattmeter iba v ľavom pedáli a poskytuje údaje o celkovom výkone. Verziu Vector3 Single možno rozšíriť na verziu Vector3 Double dokúpením upgradovacej súpravy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pedalen Garmin Vector 3 Single. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pedalen Garmin Vector 3 Single. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Vector 3 Single.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií