PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gastroback 42526

Zobraziť katalóg
Gastroback 42526
Multifunkčný hrniec - 5l, 950W, 20 programov, funkcia varenie, naparovanie, varenie v pare, fritovanie, smaženie, pečenie chleba, výroba jogurtu a marmelád, výroba aspiku, fondue atď., funkcia pomalého varenia, program na varenie ryže, funkcia udržiavania teploty, program samočistenie, nádoba s nepriľnavým povrchom, veľký LCD displej, izolovaná rukoväť, príslušenstvo: vložka na varenie v pare, odmerka, naberačka, lyžica na ryžu, kôš na fritovanie, súprava na prípravu jogurtu vrátane šiestich téglikov
Kód:  GASMH001 Produktové číslo:  42526

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gastroback 42526

Kúpte si do kuchyne tohto jedinečného pomocníka a vášmu vareniu doprajte nový rozmer. S týmto multifunkčným hrncom si rozhodne ušetríte veľa práce. Hrniec obsahuje 20 programov. Okrem štandardného varenia v ňom môžete variť v pare, fritovať, smažiť, piecť, vyrobiť jogurt či marmeládu, urobiť fondue a mnoho ďalšieho. Nechýba ani funkcia udržiavania teploty pri hotových jedlách, funkcia pomalého varenia alebo funkcia samočistenia. Hrniec má objem 5 litrov a má nepriľnavý povrch. Rozhodne oceníte, že aj napriek mnohým programom sa hrniec ovláda veľmi jednoducho, predovšetkým vďaka veľkému LCD displeju. Súčasťou hrnca je aj vložka na varenie v pare, odmerka, naberačka, lyžica na ryžu, kôš na fritovanie a súprava na prípravu jogurtu (vrátane šiestich téglikov).

Prečo si zaobstarať do svojej kuchyne tento hrniec? 

  • Veľké množstvo programov
  • Ľahké ovládanie
  • Funkcia udržiavania teploty či samočistenie
  • Prehľadný LCD displej
  • Rozsiahle príslušenstvo

Nielen varenie!

V tomto hrnci môžete dokonca aj piecť. Môže to byť poctivý domáci chleba alebo akýkoľvek chutný múčnik. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Multifunkčný hrniec Hotovo!

Typ

Typ
Multifunkčný hrniec Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den má tento hrnec pro pomalé vaření přednastavené hodnoty nebo lze nastavit libovolně přímo konkrétní teplotu? Děkuji za odpověď

Z jakého materiálu je vnitřní nádoba?

Diskusia a poradňa k Gastroback 42526
Príslušenstvo pre Gastroback 42526 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gastroback 42526. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gastroback 42526. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gastroback 42526. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gastroback 42526.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií