AlzaBoxy Q1 MS hokej

HECHT 21 E

Zobraziť katalóg
HECHT 21 E
Vysávač na popol – separátor na vysávanie hrubej špiny a popola z kachlí, krbov, grilov či garáží, vylepšená filtračná vložka, príkon 800W, 18l nádrž
Kód:  BOW899w Produktové číslo:  HECHT21E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 21 E

Vysoko kvalitný vysávač Hecht behom okamihu vysaje chladný popol, sadze alebo iné nečistoty okolo domácich a vonkajších kachlí a krbov bez zbytočného zašpinenia rúk. Zvládne však aj hrubší odpad ako napríklad drevené piliny. Disponuje silným motorom s príkonom 1 000 W a nasáva odpad skrze flexibilnú hadicu do 18 l kovovej zbernej nádoby. S vysávačom sa veľmi dobre manipuluje vďaka integrovanej rukoväti a podvozku na kolieskach. Kryt motora sa veľmi ľahko odstraňuje a vy sa tak môžete jednoducho dostať do vnútorných priestorov zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysávač vhodný na upratovanie popola
  • Silný motor
  • Zásobník s objemom 18 l
  • Jednoduchá manipulácia
  • Kvalitný vzduchový filter

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky vysávače na popol

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HECHT 21 E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 21 E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HECHT 21 E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií