Rapture PET

HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black

Zobraziť katalóg
HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black
4,7 64 hodnotení
Myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, laserová, 3 tlačidlá, jednofarebné podsvietenie, 1600DPI, čierna
Kód:  HPCP0402j Produktové číslo:  H2W26AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black

Majte počítačovú myš HP Wireless Mobile Mouse neustále pripojenú k počítaču a pracujte s ňou všade vďaka pokročilej bezdrôtovej technológii. Myš HP Wireless Mouse je lepšie chránená pred rušivými vplyvmi, a preto s ňou môžete manipulovať aj vo väčšej vzdialenosti od počítača. Zbaví vás tiež všetkého zdržovania s inštaláciou - myš stačí iba pripojiť k počítaču a môžete začať s jej užívaním.

Táto bezdrôtová myš disponuje laserovým snímačom, ktorý funguje na mnohých rôznych povrchoch. Umožní vám preto prácu kdekoľvek - či už ste doma alebo na cestách, vždy vám skvele poslúži a efektivita vašej práce sa tak nezníži za žiadnych podmienok. Navyše sa nemusíte báť, že myši dôjde čoskoro energia, pretože dokáže fungovať na jednu batériu až neuveriteľných 30 mesiacov!

Myši HP Wireless Mouse Sparkling Black nechýba ani dokonale spracovaný futuristický dizajn a prispôsobenie k pohodliu pri manipulácii. Agresívne a zároveň elegantné vyhotovenie pôsobí priamo okúzľujúcim dojmom. Skvelá ergonómia, dokonalá vyváženosť, perfektné proporcie a zaguľatené hrany - to všetko spolu poskytuje celkový neprekonateľný komfort pri práci, takže ju bez problémov môžete používať pokojne aj celý deň. Neuveríte, že vám nebola vyrobená priamo na zákazku!

Táto myš je výnimočná a prvotriedna v životnosti batérie, ktorá je doslova ohromujúcu - až 2,5 roka! Z toho vyplýva, že ušetríte peniaze a navyše nebudete toľko zaťažovať životné prostredie.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Pokročilá bezdrôtová technológia
Laserový snímač
Funkčnosť batérie až 30 mesiacov
Dokonalý komfort pri práci
3 tlačidlá
Pogumované koliesko
USB
Elegantný dizajn

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Hardvérová kompatibilita:
Microsoft® Windows® XP/Vista™/7/8

Hmotnosť:
0,075 kg

Rozmery (Š x H x V):
113,95 x 74,2 x 38,5 mm

Napájanie:
batéria AA

Obsah balenia:
Bezdrôtová mobilná myš HP X4000 Linen White
2x batéria AA
Dokumentácia

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,4 cm Hotovo!
Výška
3,85 cm Hotovo!
Hĺbka
11,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
75 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne na jeden usb prijimac pripojit nejaku bezdrotovu hp klavesnicu?Nechcel by som mat obsadeny dalsi usb port, tak ma zaujima ci jeden prijimac zvladne dve zariadenia naraz, teda mys a aj klavesnicu.

Dobrý den. Je tato myš vhodná pro multimediální centrum Tesla MediaBox X900 Pro. Za odpověď děkuji.

Dobrý den, je klávesnice kompatibilní s macOS? Děkuji

Dobrý den.Je tato myš vhodná i pro notebooky?

Chtěl bych se zeptat jestli jde myš připojit i bez přijímače k MacBooku Air potažmo jestli je s připojením nějaký problém.

Pracuje tato myš s W10. V popisu tento OS není uveden. Děkuji.L

Diskusia a poradňa k HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black
Príslušenstvo pre HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií