AP+ nový vizuál AD homeoffice

Microsoft Surface Hub

Zobraziť katalóg
Microsoft Surface Hub
Tablet –interná pamäť ,
Kód:  CES1d001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Surface Hub

Tablet na stenu

Poznáte produkty Surface od svetoznámej spoločnosti Microsoft? Potom vám predstavujeme nového zástupcu ich mena. Nie je to však tablet.Spoločnosť sa rozhodla vrátiť, aspoň čiastočne, späť ku koreňom tejto triedy, ktorým bol dotykový stôl Surface. A vytvorili exkluzívnu dotykovú tabuľu, ktorá snúbi moderné technológie dnešných tabletov a veľkosť stola. Dalo by sa povedať, že ide o tablet, ktorý si ale nedáte do tašky či kabelky. Jeho uhlopriečka je totiž 55 alebo 84 palcov a disponuje 4K rozlíšením.

Nepostrádateľný pomocník pre moderné firmy

Mávate často porady, meetingy, rôzne schôdze, či len organizujete rôzne brainstormingy s vašimi zamestnancami? Potom je pre vás Microsoft Surface Hub ideálnym riešením. Táto dotyková tabuľa beží na platforme Microsoft 10 a disponuje aplikáciami OneNote a podnikovým Skype, špeciálne upravenými pre túto tabuľu. Skype Busines je upravený tak, aby druhá strana videla nielen vašu tvár, ale aj vaše poznámky zapísané na tabuli. Samozrejmosťou sú potom aplikácie a programy vlastné tejto platforme. OneNote sa automaticky spustí v okamihu, akonáhle vezmete do ruky stylus, a bude slúžiť ako digitálna poznámková tabuľa, na ktorej zároveň bude môcť bežať Skypová videokonferencia. A keď budete potrebovať na tabuľu dostať dáta z inej aplikácie či iného zariadenia, jednoducho ju pretiahnete. Toto samozrejme platí aj opačným smerom. Po ukončení porady môžete celú vzniknutú prezentáciu poslať všetkým jej zúčastneným.

Vybavená modernými technológiami

K dispozícii máte dva stylusy, ktoré sú vždy po ruke, pretože sú pripevnené priamo na tabuli. Stylusy sú vytvorené tak, že keď s nimi píšete po tabuli, máte pocit ako by ste písali klasickým perom po papieri. Pokročilá dotyková technológia umožňuje rozoznať viac ako 100 dotykov naraz s ohromnou presnosťou, teda na nej môže pracovať viacero ľudí naraz, napríklad pri brainstormingu. Zabudovaná kamera a stereo reproduktory vysokej kvality vyťažia z každej videokonferencie maximum.

Flexibilita nadovšetko

Tabuľa nemusí byť namontovaná len na stene. Môžete ju pripevniť na špeciálny stojan s kolieskami, vďaka ktorému bude jednoducho presúvateľná medzi rôznymi miestnosťami. Samozrejme disponuje väčšinou moderných technológií, ako je Bluetoth, WiFi, NFC, či HDMi a USB sloty.

Po prvej konzultácii s Microsoft Surface Hub Dotykovou tabuľou si  vašu spoločnosť bez nej už nedokážete predstaviť a stane sa neoceniteľným spoločnikom každého vášho dňa.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Bez procesora Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Typ zostavy
Kancelársky Hotovo!
Uhlopriečka displeja
55" (139,7 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Kancelársky Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
55" (139,7 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Bez procesora Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Dotykový displej, Webová kamera Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

Grafické
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kdy bude?

Zdravím, kdy bude již na prodej?

Kolik bude stát?

Utáhne to GTA 5?

Diskusia a poradňa k Microsoft Surface Hub
Príslušenstvo pre Microsoft Surface Hub Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Hub. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Hub. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Hub.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií