Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic SC-UA4E-K

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-UA4E-K
Mikrosystém – FM tuner s RDS, 300W RMS, DAB+, CD a MP3 prehrávač, LCD displej, Bluetooth, USB, AUX, OPT-IN, DJ sampler, DJ Jukebox, Karaoke
Kód:  GZ308u4 Produktové číslo:  SC-UA4E-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-UA4E-K

Že spoločnosť Panasonic patrí medzi tie najlepšie vo svojom odbore, iste netreba zmieňovať. Čo za zmienku ale rozhodne stojí, je ich ďalšie dielo vo forme tohto mikrosystému. Nenechajte sa zmiasť, termín „mikro“ naozaj platí len pre fyzické rozmery. Výkon 300 W spoľahlivo rozklepe ako vaše kolená, tak susedove okenné tabuľky a uspokojí aj tých najnáruživejších tanečníkov, ktorí navyše s pomocou mobilnej aplikácie MAX Juke môžu sami rozhodovať, pri akej hitovke pretancujú svoje topánky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný mikrosystém od spoločnosti Panasonic
  • Analógový FM aj digitálny DAB+ tuner
  • Skvelý spoločník na párty (mobilné aplikácie MAX Juke)
  • Moderné bezdrôtové technológie Bluetooth a NFC
  • CD a MP3 prehrávač, prítomný je aj praktický USB port
  • Prehľadný LCD displej
  • Kompaktné rozmery a skvelý výkon 300 W
  • Manuálny ekvalizér (Bass/Mid/Treble)

Bezdrôtovo aj klasicky

Pustite sa do počúvania obľúbených melódií s prehrávačom Panasonic SC-UA4E-K. Je len na vás, čo si na ňom pustíte - či využijete možnosť streamovania hudby cez modernú technológiu Bluetooth, zo svojho mobilu, či si doprajete počúvanie rádia vo vysokej kvalite (DAB+) alebo či dáte prednosť klasickým CD. Navyše môžete využiť prítomný USB port. Záleží len na vašich preferenciách, všetko ostatné už zvládne tento prístroj.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
300 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
DAB+ Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
DAB+ Hotovo!

Základné parametre

Výkon
300 W Hotovo!
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ve specifikaci na jiném místě je poněkud nejasně zmíněna možnost nahrávání. Lze nahrávat přes USB na "flashku" pořad DAB rozhlasu, tak aby se mohl přehrát později v jiném přístroji (např. v autě v zahraničí kde čs. rozhlas není dosažitelný) ?

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-UA4E-K
Príslušenstvo pre Panasonic SC-UA4E-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-UA4E-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-UA4E-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-UA4E-K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-UA4E-K.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií