AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ritot Watch

Zobraziť katalóg
Ritot Watch
Fitness náramok s projektorom, na bezdrôtový monitoring aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatický spánkový režim, aktívny minúty, čas, ID volajúceho), vodovzdorný náramok, bluetooth 4.0 kompatibilita s iOS/Android
Kód:  RITOT1 Stránky výrobcu

Ritot Watch

Prvé hodiny boli vynájdené pred tisíc rokmi. Od tej doby vývoj hodín pokračoval, až dospel na hodinky. V súčasnej inovatívnej dobe žijeme v záplave nových technológií, ktoré zahŕňajú tiež inteligentné hodinky. Všetky, sú si ale veľmi podobné. Zlom v tejto podobnosti predstavujú hodinky a fitnes náramok v jednom Ritot Watch. Tie totiž predznamenávajú novú éru nositeľnej smart technológie, kedy sa displej stáva nadbytočným a nahrádza ho miniatúrny pikoprojektor, ktorý všetky údaje premieta na vaše zápästie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ritot Watch predstavujú budúcnosť inteligentných hodiniek
  • Namiesto displeja sú hodinky vybavené pikoprojektorom, ktorý premieta informácie na vaše zápästie
  • So svojím elegantným vzhľadom sa stanú neprehliadnuteľným módnym doplnkom
  • Pikoprojektor aktivujete pomocou tlačidla alebo stačí zatriasť rukou
  • Na spárovanie hodiniek s inteligentným telefónom poslúži bluetooth 4.0
  • Tichou vibráciou vás hodinky upozornia na prichádzajúcu sms, e-mail, aktualizáciu sociálnej siete či zobrazenie volajúceho
  • mobilnou aplikáciou si môžete zmeniť farbu projekcie
  • bezdrôtový monitor aktivít bude počítať vaše kroky, vzdialenosť aj spálené kalórie

Hodinky s projektorom

Ak chcete vyčnievať z davu, tieto hodinky vám k tomu rozhodne dopomôžu. Na prvý pohľad vyzerajú ako elegantný náramok, ktorý sa stane dokonalým módnym doplnkom. Pokiaľ, ale budete chcieť skontrolovať aktuálny čas, hľadanie displeja či ciferníka hodiniek bude úplne márne. Hodinky sú totiž vybavené pikoprojektorom, ktorý vaše zápästie premení na displej. Úlohou projektora je premietať na vaše zápästie informácie z hodiniek vo vysokej obrazovej kvalite a jasu. Hodinky disponujú jediným tlačidlom, ktoré aktivuje dočasné (10 sekúnd) alebo stále zobrazenie času.

Viac než len ukazovateľ času

Funkcie týchto hodiniek ani zďaleka nekončia na ukazovaní času. Na vašom zápästí sa tak môže objaviť informácie o tom, kto vám volá alebo píše SMS, upomienka na dôležitú schôdzku, upozornenie na prichádzajúci e-mail alebo správu na sociálnej sieti, kalendár a mnohé ďalšie. Na nové oznámenie vás upozorní tichá vibrácia, pričom ho môžete zamietnuť pohybom zápästia. O tom, ktoré upozornenia sa na vašom zápästí objavia, rozhodujete vy sami prostredníctvom aplikácie Ritot fungujúcej na operačných systémoch iOS, Android a Windows Phone. Na spárovanie mobilu s hodinkami využijete rozhranie bluetooth 4.0.

Zmeňte si farbu projekcie

Ak vás nudí stále rovnaká farba projektovaných informácií, jednoducho si ju zmeňte jediným kliknutím na displej telefónu. Aplikácia Ritot vám totiž umožní výber z viac ako dvadsiatich rôznych farieb. Aby ste zostali fit, disponujú hodinky bezdrôtovým monitorom aktivít, ktorý bude počítať vaše kroky, merať prejdenú vzdialenosť a spálené kalórie. V prípade, že hodinky prídu do styku s vodou, neľakajte sa, ich vodovzdorná konštrukcia ich ochráni.

 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude něco podobného i pro lidi bez rukou?

Mohl bych se zeptat na přibližnou cenu? Bude cena kolem jednoho, třech ,sedmi nebo deseti tisících? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň,je možné prímať hovory

Dobrý den. Jak toto může fungovat za denního světla ? Není náhodou pro projekci potřeba stín nebo nejlépe tma ? A není tento produkt už dávno rozšířený ve světě?

No nevím - na indiegogo je to už skoro 3 roky - předplatil jsem si je již 06/2014 a od té doby jenom samé mlžení a sliby. Spousta lidí si chtěla nechat vrátit peníze, ale bez úspěchu. Poslední update je z letošního roku a do finálové podoby to má zatraceně daleko (Odkaz do neznáma

Dobrý deň, kedy predpokladáte naskladnenie náramkových hodiniek RITOT WATCH?

chtěl bych se zeptat na plánované uskladnění. Děkuji

Diskusia a poradňa k Ritot Watch
Príslušenstvo pre Ritot Watch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ritot Watch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ritot Uhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ritot Uhr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ritot Watch.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií