AP+ nový vizuál Guzzanti

SENCOR SHD 8100GD

Zobraziť katalóg
SENCOR SHD 8100GD
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2100 W, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt, s koncentrátorom, biela farba
30,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SENFE342 Produktové číslo:  SHD 8100GD Stránky výrobcu
SENCOR SHD 8100GD 30,90 € Momentálne nedostupné

SENCOR SHD 8100GD

Vlasy ako z reklamy? Presne tento sen vám splní fén na vlasy Sencor. Zaistí vám jemnú a šetrnú starostlivosť o vlasy. Kvalitné vyhotovenie fénu na vlasy dopĺňajú nadstavbové funkcie, ku ktorým patria ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy ponúka vysokú účinnosť pri sušení vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2100 W. Disponuje 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasť balenia tvorí koncentrátor a difuzér. Difuzér dokáže rovnomernejšie rozptyľovať vzduch. Zaisťuje sušenie pripomínajúce prirodzený proces, tým zabráni krepovateniu vlasov a zdokonalí ich konečný tvar. Dômyselný dizajn stylingového koncentrátora je zodpovedný za vysokorýchlostný prúd vzduchu, čo umožní tvarovanie účesu po sekciách, zatiaľ čo zvyšok účesu zostane neporušený.

Fén na vlasy SENCOR SHD 8100GD Bočný pohľad
Fén na vlasy SENCOR SHD 8100GD Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti fénu na vlasy SENCOR SHD 8100GD

  • Fén na vlasy Sencor sa bude dokonale starať o vaše vlasy
  • Ionizácia umocní hladkosť a jemnosť vlasov
  • Spoľahlivý motor s príkonom 2100 W
  • Vyznačuje sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Dokonalú fixáciu účesu zaistí prúd studeného vzduchu
  • Nadstavce v balení: koncentrátor a difuzér
  • Vyhotovenie dopĺňa biela farba

Ióny na perfektnú hydratáciu

Fén na vlasy Sencor vás očarí nielen štýlovým vzhľadom, ale aj funkciami na šetrnú starostlivosť o vaše vlasy. Prvým krokom k dokonalému účesu je práve fénovanie vlasov na vytvorenie hladkého základu, ktorý je dôležitý pred ďalšími úpravami vlasov. Sušič vlasov Sencor vám pomocou ionizácie pomôže dosiahnuť, že vaše vlasy budú hladké a jemné. Princípom fungovania fénu na vlasy s ionizátorom sú negatívne nabité ióny, ktoré udržujú vlasy v hydratovanom stave a chránia ich pred nežiaducim vysúšaním a krepovatením. Vďaka nim si vlasy udržia svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Ak budete chcieť dosiahnuť dokonalý výsledok pri dokončení účesu, fén má k dispozícii tlačidlo na prúd studeného vzduchu, ktorý vlasy nezaťaží.

Fén na vlasy SENCOR SHD 8100GD Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak funguje tlačítko na studený vzduch? Musí se držet nebo se jen zmáčkne? Děkuji.

Dobrý den, prosím jak se mění foukací nástavce u fénu? Děkuji

Diskusia a poradňa k SENCOR SHD 8100GD
Príslušenstvo pre SENCOR SHD 8100GD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 8100GD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHD 8100GD Fön. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHD 8100GD Fön. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SHD 8100GD.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií