AP+ slevy v app alzaplus segmenty sda v2

SENCOR SHD 8200GD

Zobraziť katalóg
SENCOR SHD 8200GD
3,0 1 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2400 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, difuzér, dĺžka prívodného kábla 3 m, farba biela
46,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SENFE366 Produktové číslo:  SHD 8200GD Stránky výrobcu

SENCOR SHD 8200GD

Štýlový a zároveň výkonný fén na vlasy

SENCOR SHD 8200GD s príkonom vysokým 2400 W je neprekonateľným pomocníkom na rýchle, ale šetrné vyfúkanie účesu vrátane účinnej ionizácie. Ponúkne vám 3 navolenia úrovní teploty a súčasne 2 možnosti intenzity rýchlosti. Vynikajúce spevnenie vyrobeného účesu a ohľaduplnejšiu a citlivejšiu mieru ošetrenia vlasov v spojení s týmto sušičom na vlasy vám okamžite zaobstará režim studeného vzduchu. K tomu všetkému ďalej ionizačná starostlivosť rozširuje do vzduchu veľké množstvo záporných iónov, čo odstraňujú statickú elektrinu a poskytujú hebkosť, hydratáciu a luxusný lesk vašim vlasom.

Zásadné prednosti fénu SENCOR SHD 8200GD

  • 3 stupne nastavenia teploty
  • 2 možnosti navolenia rýchlosti
  • Studený vzduch na fixáciu účesu
  • Difuzér na tvorbu objemu
  • Ionizácia uhladzuje a dodáva lesk vlasom
  • V balení je tiež: Difuzér
  • Príkon: 2400 W

Sušič na vlasy s difuzérom SENCOR SHD 8200GD

Nádherný vlasový objem bez námahy vytvoríte za pomoci difuzéra, čo tiež ľahko dokáže vykresliť krásne prirodzené vlny vo vlasoch.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SHD 8200GD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 8200GD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SHD 8200GD.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií