PET Premium Week Samsung

Sennheiser HD 4.50 BTNC

Zobraziť katalóg
Sennheiser HD 4.50 BTNC
4,3 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, podpora AAC/AptX, frekvenčný rozsah 18Hz–22000Hz, citlivosť 113dB/mW, impedancia 18 Ohm, kábel 1.4m, výdrž batérie až 25 h
Kód:  JM122w4 Produktové číslo:  506783 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 4.50 BTNC

Vychutnajte si svoju hudobnú slobodu nerušene, kdekoľvek sa nachádzate. Uzavreté slúchadlá od spoločnosti Sennheiser - HD 4.50 Wireless - ponúkajú takmer všetko, čo je prianím každého hudobného nadšenca s aktívnym životným štýlom. Vašu osobnosť podčiarknu elegantne minimalistickým, avšak robustným dizajnom vytvoreným z vysoko kvalitných materiálov. Poteší aktívne rušenie zvuku NoiseGard ™ a tiež najnovšia bezdrôtová technológia, či jednoduché intuitívne ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Uzavretá circumaulárne slúchadlá od spoločnosti Sennheiser
  • Moderná bezdrôtová Bluetooth technológia
  • Jednoduchý transport vďaka zložiteľnému sluchadlovému oblúku
  • Technológia aktívneho rušenia šumu NoiseGard
  • Výdrž batérie až 25 hodín
  • Praktický obal je súčasťou balenia
  • Jednoduché a rýchle párovanie pomocou NFC

Zvuk, ktorý vás pohltí

Nechajte sa pohltiť úžasne detailným a výkonným zvukom. Slúchadlá boli navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky náročných poslucháčov, ktorí si chcú užívať hudbu bez ohľadu na to, kde sa momentálne nachádzajú. Aktívne a ničím nerušené počúvanie vám sprostredkuje rušička zvuku NoiseGard ™, ktorá eliminuje akýkoľvek šum. Môžete sa tak tešiť na vylepšenú reprodukciu zvuku, bohaté detaily, živosť a silné basy.

Intuitívne ovládanie

Slúchadlá sú vybavené vlastnými ovládačmi od Sennheiser, ktoré sú umiestnené na náušníkoch a mikrofónom pre jednoduché prijímanie hovorov. Nemusíte sa tak obmedzovať vyťahovaním mobilného telefónu z vrecka. Spoľahlivý prenos a skutočný bezdrôtový Hi-Fi zvuk sprostredkuje špičková bezdrôtová technológia so zvukovým kodekom. Okamžité a jednoduché párovanie s kompatibilnými zariadeniami je zabezpečené komunikáciou Near Field Communication (NFC).

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Sennheiser HD 4.50 BTNC
  • prenosný obal
  • Audio kábel s 2,5 mm a 3,5 mm jackom
  • Nabíjací kábel USB - microUSB
  • Rýchly návod
  • Bezpečnostný návod
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude produkt k nahlédnutí v showroomu v Praze?

Dobrý den, je možné k nim připojit víc zařízení najednou? Například PC s skypem a telefon pro přehrávání hudby? Díky, Tomáš

Dobrý den, bohužel mě po roce a půl odešel Audio kabel s 2,5 mm a 3,5 mm jackem , najdu někde na alze náhradu?

Dobrý den, když je budu chtít použít u PC jako headset pro skype apod. stačí si koupit nějaký obyč Bluetooth USB (např. https://www.alza.cz/asus-usb-bt400-d510631.htm?o=3 ) a bude možné normálně volat? Děkuji

Dobry den,podporuji AAC?

Dobrý den. Pořídil jsem si u vás tyto sluchátka a je tu problém. Třípolohové tlačítko na pravém sluchátku s funkcemi stop/play - další skladba - předchozí skladba přestalo fungovat. Nyní při podržení funguje jako hlasové vyhledávání (Google). Co s tím?

Dobry den, prosim vas, kdyz se ke sluchatkum pripoji kabel hraji i kdyz jsou vybita? A pokud ano, lze zapnout funkce ruseni hluku? Dekuji.

Dobrý deň. Máte tieto sluchatká v showroome v Bratislave? Rád by som ich pred kúpou najskôr vyskúšal

Diskusia a poradňa k Sennheiser HD 4.50 BTNC
Príslušenstvo pre Sennheiser HD 4.50 BTNC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 4.50 BTNC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser HD 4.50 BTNC.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií