Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Synology DiskStation DS916+ 8GB

Zobraziť katalóg
Synology DiskStation DS916+ 8GB
5 4 hodnotení
Dátové úložisko - externá pozícia na 4x 2,5/3,5" SATA III HDD/SSD, Intel Pentium N3710 1,6 GHz Quad-core, RAID (Basic/JBOD/0/1/5/6/10), 8 GB DDR3 RAM, 2x GLAN, 3x USB 3.0, eSATA
Kód:  FN144b Produktové číslo:  DS916+ 8GB
Synology DiskStation DS916+ 8GB Predaj skončil

Synology DiskStation DS916+ 8GB

Možnosť 2 GB alebo 8 GB pamäte

Podľa vašich požiadaviek je vám k dispozícii 2 GB alebo 8 GB variant. Ktorý si vyberiete, je na zváženie. Používatelia modelu s 2 GB využijú výkonné funkcie za rozumnú cenu. Zatiaľ čo model s kapacitou 8 GB je určený pre začínajúce alebo stredne veľké firmy, ktoré hľadajú robustný systém s vysokou efektivitou.

Štvorjadrová jednotka CPU s hardvérovým systémom šifrovania AES-NI

DS916+ je vybavený štvorjadrovým CPU Intel Pentium a dosahuje priemernú rýchlosť pri čítaní cez 225 MB/s a pri zápise cez 209 MB/s. Ponúka tak skvelý výkon a lepšie využitie pre mnohých používateľov.

read
write
225
209
nastavenie farieb

grafu

# 03a9f4

okraje

RGBA (220,220,220,0.75)

Graf: hover

# 0281BC

Okraje: hover

RGBA (220,220,220,0.75)

Prevzorkovanie videa 4K Ultra HD

DS916+ je vybavený prevodným systémom, ktorý umožňuje streamovať 4K alebo 1080p formát videa. Sledovanie videí je ľahké bez nutnosti inštalácie prehrávača. Prehráte si tak videá v požadovanom formáte v televízore, prehrávačoch digitálnych médiách, mobilných setoch a počítačoch.

USB 3.0 zrýchľuje prenosové rýchlosti

DS916+ je vybavený portami USB 3.0, ktoré zaisťujú rýchly a efektívny prenos súborov. Podpora USB 3.0 ponúka rýchlosť prenosu dát až 5 Gb/s, čo znamená, že je rýchlejší v oblasti prenosu dát na externé pevné disky a spotrebováva menej energie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
synology

Víťazný operačný systém - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) je elegantný operačný systém používaný na všetkých zariadeniach DiskStation a RackStation, čo vám uľahčí správu vášho Synology NAS servera. Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu je v DSM prístup k vašim dátam a ich zdieľaniu lepší a jednoduchší.

Ochrana a integrita dát novej generácie

Počas práce s veľkým množstvom dát vyžadujú firmy systém, ktorý je schopný spoľahlivej zálohy a nijako nepoškodzuje súbory. Presne tieto požiadavky spĺňa model DS916+, ktorý zaistí uloženie dát s vysokým stupňom integrity a ponúka účinné nástroje na ich ochranu. Pokročilé bezpečnostné opatrenia, ktoré chránia pred potenciálnymi hrozbami.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
disk

Kedykoľvek dostupné súbory vďaka službe cloud

Cloud Station vám umožní synchronizovať súbory medzi zariadeniami DiskStation a viacerými zariadeniami vrátane Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android. Súbory môžete synchronizovať aj s Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC a Baidu Cloud – vytvoríte si vlastný hybridný cloud na flexibilnejšie ukladanie a prevenciu straty dát.

Ekologicky šetrné a inteligentné domáce úložisko

Pri návrhu severu sa kladie dôraz na spotrebu elektrickej energie. DS916+ spotrebováva len 13 W počas hibernácie HDD a 30 W počas prístupu. Spoločnosť Synology kladie dôraz na ekológiu a preto sú všetky jej produkty vyrobené z RoHS kompatibilných častí.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

synology

Zálohovanie dát rôznymi spôsobmi

Všetko na svojom počítači môžete zálohovať priamo na Synology NAS pomocou Cloud Station, či už používate Windows alebo Mac. "Záloha a replikácia" vám ďalej umožňujú úlohy zálohovania naplánovať, obnoviť server do určitého časového okamihu a zároveň minimalizovať spotrebu úložného priestoru a času na spracovanie tým, že ukladá len konkrétne bloky dát, ktoré boli medzi verziami zmenené.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Maximálna kapacita
32 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
4 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Hotovo!

Výkon

Rýchlosť čítania
225 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
209 MB/s Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci, Firemný Hotovo!

Rozhraní

eSATA
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
13 W Hotovo!
Typická spotreba
30 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
233,2 mm Hotovo!
Výška
165 mm Hotovo!
Šírka
203 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,04 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze do tohoto zařízení vkládat disky postupně, příklad: rok provozuji 2 disky, pak přidám další. Jak to bude s daty?

Dobry den.Kolik kamer lze zapojit bez dokoupeni licence.Dekuji

Dobrý den, prosím o info, zda lze u tohoto zařízení mít přírůstkové či balíčkové zálohy s možností návratu o několik dní zpět. Uživatel s lokálním počítačem v síti např. smaže svoje osobní dokumenty a mně jde o to je kompletně zachránit např. po týdnu ze Synology. Děkuji moc. JF

Dobrý den, lze aplikovat dva slevové kupóny (každý v ceně 5000,- Kč) na jedno zboží? Děkuji J. Kermes

Diskusia a poradňa k Synology DiskStation DS916+ 8GB
Príslušenstvo pre Synology DiskStation DS916+ 8GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS916+ 8GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS916 + 8-GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS916 + 8-GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Synology DiskStation DS916+ 8GB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií