Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dyson V7 Fluffy

Zobraziť katalóg
Dyson V7 Fluffy
Tyčový vysávač – najvyšší sací výkon medzi ručnými akumulátorovými vysávačmi 100AW, dve úrovne sania, Li-Iónový akumulátor, prevádzková doba 30 min, doba nabíjania 3.5 hod, kapacita odpadovej nádoby 0.54 l, podlahová hubica s mäkkým rotačným valčekom na hladké podlahy, účinný výstupný HEPA filter pre alergikov, účinná HEPA filtrácia, vylepšené hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ľahký a ergonomický, žiadne dodatočné náklady na spotrebný materiál, pre upratovanie od podlahy po strop, hmotnosť: 2.4kg, príslušenstvo v balení: Podlahová hubica s mäkkým rotačným valčekom špecializovaná na hladké podlahy, mini hubica s motorovou rotačnou kefou, jemná hubica na prach, kombinovaná kefová trubica, štrbinová hubica, nabíjací adaptér, úchyt na stenu
Kód:  DYSVY106 Produktové číslo:  DS-227608-01 Stránky výrobcu

Dyson V7 Fluffy

Vyspelá filtrácia HEPA

Tyčový vysávač Dyson V7 Fluffy je vhodný pre alergikov vďaka účinnému HEPA filtru. Výhodou je tiež hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ktorý disponuje objemom 0,54 l. Práve vďaka doživotnému filtru, ktorý možno prať a zásobníku namiesto sáčkov, nebudete zaťažovaní dodatočnými nákupmi spotrebného materiálu. Prednosťou tohto tyčového vysávača Dyson je tiež možnosť premeniť ho na ručný vysávač.


Dyson V7 Fluffy
 

Až 30 minút silného sania bez poklesu výkonu

Vysávač Dyson V7 Fluffy má ergonomickú konštrukciu, je ľahký a funguje na Li-Ion batériu s dlhou výdržou. Nabíjanie vám zaberie len 3,5 hodiny a prevádzková doba predstavuje až 30 minút. Využiť môžete tiež špeciálny režim MAX, ktorý vám poskytne 6 minút ešte vyššieho sacieho výkonu. S vysávačom Dyson V7 Fluffy upracete naozaj kdekoľvek, od podlahy až po strop.


Kľúčové vlastnosti Tyčového vysávača Dyson V7 Fluffy

  • Tyčový akumulátorový vysávač Dyson s najvyšším sacím výkonom 100 AW
  • Ľahký vysávač s ergonomickou konštrukciou, s ktorým upracete podlahu aj strop
  • Vysávač Dyson možno jednoducho premeniť z tyčového variantu na ručný vysávač
  • Bohaté príslušenstvo, s ktorým upracete naozaj kdekoľvek
Dyson V7 Fluffy
 

Dyson V7 Fluffy
 

Lepšie vysávanie jemného prachu

Vysávač Dyson V7 Fluffy sa pýši technológiou 2 Tier Radial cyclone. Tento praktický vysávač od spoločnosti Dyson vďaka tomu vysaje oveľa lepšie jemný prach a ďalšie možné alergény. V balení tiež nájdete podlahovú hubicu s mäkkým rotačným valčekom špecializovanú na hladké podlahy.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
124 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dyson V7 Fluffy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V7 Fluffy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V7 Fluffy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V7 Fluffy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson V7 Fluffy.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií