Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VIVOTEK IB9388-HT

Zobraziť katalóg
VIVOTEK IB9388-HT
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1920 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 88° zorný uhol, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez ethernet, rozmery 85 × 85 × 214,5 mm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NG260c18 Produktové číslo:  IB9388-HT Stránky výrobcu
VIVOTEK IB9388-HT 303,90 € Momentálne nedostupné

VIVOTEK IB9388-HT

Bezpečnostná IP kamera s vysokým rozlíšením záznamu

Kompaktná IP kamera VIVOTEK IB9388-HT je vďaka vodoodolnému dizajnu určená na monitorovanie vonkajších priestorov. Fixný objektív disponuje uhlom záberu 88° a o detailnýzáznam videa v rozlíšení 2 560 × 1 920 px s frekvenciou 30 sn./s sa postará 5 Mpx snímač. Kamera je vybavená nočným IR prisvietením s dosahom až 30 metrov a technológiami VIVOTEK SNV a WDR Pro, vďaka ktorým je kamera na dom schopnárobiť kvalitné záznamy v prostredí s vysokým kontrastom aj pri slabom osvetlení.


Kľúčové vlastnosti IP kamery VIVOTEK IB9388-HT

  • IP kamera vhodná na vonkajšie umiestnenie
  • Plynulý záznam v rozlíšení 2 560 × 1 920 px, 20 sn/s
  • Fixný objektív s uhlom záberu 88°
  • Technológia WDR Pro
  • SNV (Supreme Night Visibility) – zvýšená citlivosť v noci
  • Smart IR nočný prísvit na vzdialenosť 30 m
  • Kompresia H.264 pre kvalitný záznam s úsporou dát
  • Slot na pamäťové karty microSD/SDHC/SDXC
  • Podpora napájania po dátovom kábli PoE podľa normy 802.3af

WDR Pro

Pomocou hardvérového riešenia je dosiahnuté širokého dynamického rozsahu pre rozšírenie viditeľnosti obrazu vo svetlých scénach s vysokým kontrastom. Výsledkom je oveľa lepšia identifikácia objektov a osôb v zábere.

Smart Stream III

Technológia Smart Stream III využíva pokročilé algoritmy pre optimalizáciu kvality požadovanej časti obrazu v reálnom čase. Je tak dosiahnuté maximálne efektívne využitie šírky dátového pásma a úspora dátového toku.

Nočný režim (SNV)

Technológia Supreme Night Visibility využíva ultracitlivých optických senzorov pre vysoko kvalitný plnofarebný záznam videa aj pri nedostatočnom osvetlení.

Smart IR

Táto technológia automaticky nastavuje intenzitu osvetlenia a zaisťuje, že domová kamera VIVOTEK IB9388-HT zachytí kvalitný obraz nielen v tmavých oblastiach, ale aj ak sa predmet záujmu nachádza v blízkosti IR LED.

H.264, MJPEG

Video je nahrávané s využitím moderného kompresného kodeku H.264 a MJPEG, ktorý pri zachovaní vysokej kvality záznamu výrazne znižuje dátový tok a nároky na sieťový prenos.

Krytie IP66

Vďaka vodoodolnému dizajnu je bezpečnostná IP kamera VIVOTEK IB9388-HT vhodná na použitie v exteriéri a odolná proti všetkým poveternostným vplyvom a teplotným výkyvom až -40 °C.

Odolný dizajn

Kamera bezpečnostná VIVOTEK IB9388-HT disponuje robustným dizajnom spĺňajúcim štandard IK10 a skrytou kabelážou. Je teda dokonale chránená voči mechanickému poškodeniu, pádom a vandalom.


Trend Micro IoT Security

Výrobca VIVOTEK spolupracuje s celosvetovo uznávanou spoločnosťou Trend Micro, ktorá sa zaoberá počítačovým a sieťovým zabezpečením. Vďaka tomu sú IP kamery vybavené moderným antivírusovým softvérom Trend Micro, ktorý zaisťuje vysoké zabezpečenie pred kybernetickými útokmi a maximálnu ochranu vášho súkromia a dát.


Záznamový a prehrávací softvér

Súčasťou zabezpečovacej kamery je profesionálny záznamový a monitorovací softvér VIVOTEK VAST 2, ktorý umožní sledovať záznamy až z 32 IP kamier VIVOTEK. K dispozícii sú pokročilé funkcie na zlepšenie zaznamenaného obrazu, možnosť pripojenia až 8 monitorov, podpora prístupu cez webové rozhranie, integrácia systémov tretích strán čipokročilé možnosti vyhľadávania a exportu.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Pripojenie
Ethernet Hotovo!
Podporované OS
Windows Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Ethernet Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Windows Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
2560 × 1920 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
30 m Hotovo!
Zorný uhol
88 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.265 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!

Rozmery

Šírka
85 mm Hotovo!
Výška
85 mm Hotovo!
Hĺbka
214,5 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky vonkajšie IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VIVOTEK IB9388-HT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VIVOTEK IB9388-HT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VIVOTEK IB9388-HT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VIVOTEK IB9388-HT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VIVOTEK IB9388-HT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií