Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xiaomi Amazfit Cor Red

Zobraziť katalóg
Xiaomi Amazfit Cor Red
4,0 11 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie vystúpaných poschodí, intervalový tréning, pripojenie pomocou Bluetooth, s akcelerometrom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Kód:  XI2900f51a Produktové číslo:  473150

Xiaomi Amazfit Cor Red

Xiaomi Amazfit Cor Red je fitness náramok, ktorý dobre padne na dámske aj pánske zápästie. Na ruke vynikne jeho čierna farba, remienok potom tvorí silikón. Displej s uhlopriečkou 1,23" vám vždy ukáže praktické a dôležité informácie. Fitness náramok Xiaomi sa bez problémov spáruje s OS Android a iOS s pomocou Bluetooth. Presné meranie tepovej frekvencie je zárukou pre určenie aeróbnej a anaeróbnej zóny pohybu a pomáha vám k zefektívneniu vašich športových aktivít. Fitness náramok je zhotovený tak, aby ustál priamy kontakt so striekajúcou vodou v sprche alebo pri umývaní rúk, jeho potápanie nie je odporučené. Nechýba mu ani znázornenie stavu batérie.

Fitness náramok Xiaomi Amazfit Cor Red a najdôležitejšie výhody

  • Meranie tepovej frekvencie priamo zo zápästia
  • Hodnota vodotesnosti: 50 m (5 ATM)
  • Kalendár, deň v týždni, mesačná fáza, duálny čas, stopky, budík a dátum
  • Vo výbave fitness náramku Xiaomi nechýba akcelerometer
  • Xiaomi Amazfit Cor Red zvláda notifikácie z mobilu, ovládanie mobilu, vibrácie, stav batérie a hľadanie mobilu
  • Fitness náramok má športové funkcie ako meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, záznam trasy a meranie vyjdených poschodí
  • Kompatibilný s OS Android a iOS

Xiaomi Amazfit Cor Red je smart náramok, ktorý vás nenechá v štichu

Fitness náramok Xiaomi Amazfit Cor Red vás nadchne radom inteligentných funkcií. Budete okamžite v obraze vďaka bezprostredným upozorneniam zo svojho mobilu. Na oznámenia, ktoré nemôžete zameškať upozorní fitness náramok vibrovaním. Jedinečnou funkciou modelu Xiaomi je možnosť ovládať cez neho mobil, pre jednoduché úlohy teda nemusíte telefón vyťahovať z vrecka alebo prehľadávať tašku. Ak niekde odložíte svoj telefón, náramok ponúkne funkciu jeho hľadania.

Fitness náramok Xiaomi Amazfit Cor Red vás vybičuje k lepším výkonom

Xiaomi Amazfit Cor Red meria mnoho športových aktivít, ako je beh, triatlon, cyklistika, plávanie, fitness, lyžovanie, golf, veslovanie, jachting, chôdza a lezenie. Napríklad funkcia monitoringu spánku vám zmeria čas, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom a naopak kedy ste sa prevaľovali. Poradí, ako si viac odpočinúť, aby ste neboli cez deň ospalí. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Krokomer na ruku je skvelou motivačnou pomôckou, nútiacou vás zdvihnúť sa zo stoličky vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Fitness náramok Xiaomi dokonca do mapy zaznamená vašu trasu. Ak sa usilujete o zvýšenie rýchlosti a výkonnosti a spaľovanie tukov, super je aj funkcia intervalového tréningu. Pozoruhodné informácie o vašej činnosti počas dňa poskytne počítadlo vystúpaných poschodí.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
32 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U Xiaomi Amazfit Cor se píše, že umí NFC. Nevíte někdo postup na zprovoznění?? Děkuji Zdenek

V parametrech není uvedena výdrž baterie se zapnutou GPS. Jaká je tato výdrž?

Dobrý den, uvádíte, že hodinky mají GPS modul. Můžete prosím potvrdit? U výrobce jsem tuto informaci nenašla. Předem děkuji

Dobrý deň prajem. Kupila som si tieto hodinky ale po čase sa mi zničil náramok a už mi nedrží pri displeji. Kde by som si mohla zakúpiť náhradné náramky ? Ďakujem veľmi pekne.

Dobrý den zakoupil jsem náramek manželce. Ta dělá noční a když si de lehnout přes den tak jí náramek nezaznamená data o spánku, chci se zeptat dá se to nějak nastavit aby jí to zaznamenalo i přes den že spí. Děkuji

Dobry den, moc tomu nerozumim a proto bych se chtela zeptat na jakou vzdalenost hodinky funguji od telefonu. Pri jake vzdalenosti od tel dostanu upozorneni hovor, sms. Nemohu mit v praci tel ale chci mit prehled-hovory, sms. Dekuji.

Dobrý den, při upozornění na příchozí hovor mi náramek sice vibruje, ale nefungují možnosti ztlumení či odmítnutí hovoru. Při odmítnutí se pouze vypne vibrace náramku, ale mobil zvoní dál. Při ztlumení se nestane nic. Prosím o radu, děkuji.

Dobrý den, zakoupili jsme tento náramek a máme problém ho spárovat s telefonem Huawei P8 Lite. Lze tento náramek s tímto telefonem spárovat?

Dobrý den nedaří se mi spárovat náramek s telefonem jinak nejdou hodinky nastavit.

Dobrý den, je tento naramek kompatibilní i s Ifonem?

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Amazfit Cor Red
Príslušenstvo pre Xiaomi Amazfit Cor Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Cor Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Cor Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Cor Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Amazfit Cor Red.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií