Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ZOWIE BY BENQ FK2

Zobraziť katalóg
ZOWIE BY BENQ FK2
4,8 22 hodnotení
Herná myš drôtová, optická, odozva 0.98ms, 3200DPI, 5 tlačidiel, symetrická, veľkosť L, USB, dĺžka kábla 2m, čierna, tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  ZW002b1 Produktové číslo:  9H.N05BB.A2E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOWIE BY BENQ FK2

Herná myš od ZOWIE sa zamerala na najdôležitejšie vlastnosti pre hráčov. Má výkonný senzor, prepracovanú ergonómiu a nadštandardný počet tlačidiel. Tým všetkým vám uľahčí cestu za víťazstvom, aj keby ste mali zápoliť celé hodiny. Dizajn s nízkym profilom udrží vašu ľavú alebo pravú ruku blízko podložky a ručí za dlhšie hranie bez únavy ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Herná myš s nižším profilom na lepšie položenie ruky
  • Perfektná ergonómia na dlhé hranie (pravou i ľavou rukou)
  • Výkonný senzor s rozlíšením až 3200 dpi (možnosť zmeny na 400, 800 alebo 1600 dpi)
  • 5 tlačidiel na priradenie herných funkcií
  • Krátky reakčný čas (oneskorenie 1 ms)
  • 2 veľkosti (FK1 alebo FK2)

Reakcia vašej ruky

Nadštandardné rozlíšenie 3200 dpi a minimálne oneskorenie (1 ms) zaručuje enormnú citlivosť a presnosť, takže sa zaznamená najmenší pohyb aj prudké otočenie, keď hľadáte nepriateľa. Na internetové surfovanie či kancelársku prácu si môžete citlivosť znížiť. Rýchle ovládanie podporuje pätica tlačidiel, kam si pripravíte herné príkazy, ktoré potrebujete najčastejšie.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,4 cm Hotovo!
Výška
3,6 cm Hotovo!
Hĺbka
12,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,09 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či si môžem na myške ľubovoľne zvoliť dpi na hocijaké aké chcem.

Dobrý den, chci se zeptat, v případě, že si zakoupím "možnost vrátit zboží do 60 dnů" tak je uvedeno, že mi bude vrácena částka ve formě "slevového kuponů" Chci se zeptat, co to přesně znamená. Je to tak, že mi nebudou vrácený peníze v hotovosti ale "kupon" za který si mohu koupit zboží v jeho hodnotě? Tzv. protinákup? Děkuji

Dobrý deň. Dneska sa mi asi po pol roku používania na myške Zowie FK2 koliesko zaseklo do vnútra a nechce ísť von. Ťažko sa točí a dalo sa s ním klikať ako s ostatnými tlačítkami. No ako vravím, stlačil som ho a zapadlo tam a už nechce vyliezť. Prosím o radu čo mám robiť, alebo ak by bolo možné to vymeniť na predajni (mám zaplatenú okamžitú výmenu). Ďakujem za rady a odpovede.

Dobrý den, mam myš zowie FK2 už asi něco přes rok, ale stále jsem nikde nenašel odpověď zda to tak má být nebo ne. No jde o to že když nahnu myš příliš doprava nebo příliš doleva na podložce, až tak že je kolečko směřované na klávesnici tak přestane sensor reagovat. Nevím zda to tak má být či ne ale podložkou pod myš to určitě není protože jsem otestoval už spoustu. Předem díky za odpověď.

Ahoj, chci se zeptat jak moc je hlasitý stisk tlačítka levé/pravé, když se bude někdo pár metrů ode mne učit/spát, tak aby z toho nešilel. Děkuji

Je logo podsvícené? Pokud ano, dá se měnit barva nebo jsem odkázaný na červenou?

Diskusia a poradňa k ZOWIE BY BENQ FK2
Príslušenstvo pre ZOWIE BY BENQ FK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOWIE by BenQ FK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOWIE BY BENQ FK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOWIE BY BENQ FK2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zowie BENQ FK2.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií