Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

24" Acer G246HLFbid Gaming

Zobraziť katalóg
24" Acer G246HLFbid Gaming
4,0 2 hodnotení
LCD monitor – čierny, FHD (1920×1080) antireflexný LED panel, 100M:1, 250cd/m2, 1ms, VGA, DVI, HDMI, ComfyView, EnergyStar 5.0, EcoDisplay, VESA
Kód:  WO092o4g Produktové číslo:  UM.FG6EE.F01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Acer G246HLFbid Gaming

Plynulejšie herné zážitky

Monitory Acer série G6 sa môžu pýšiť mimoriadne tenkým profilom s podstavcom v tvare písmena X, vďaka ktorému ich môžete umietniť prakticky kdekoľvek. Vynikajúci výkon, šetrnosť k životnému prostrediu a inteligentné využívanie energie dopĺňa elegantný dizajn - to všetko za priaznivú cenu.

vypnuté
Mimoriadne tenký profil

Mimoriadne tenký profil

Budete nadšení z jeho štíhlych tvarov. Acer G6 zaujme svojou priestorovou úspornosťou a pevným stojanom v tvare písmena X. Dokonale sa prispôsobí akémukoľvek prostrediu, môžete ho umiestniť prakticky kdekoľvek. Uvidíte, kde vám bude vyhovovať najviac.

vypnuté
Veľmi nízke doby odozvy

Veľmi nízke doby odozvy

Už žiadny rozmazaný obraz pri rýchlych akčných videách. Vďaka vynikajúcej dobe odozvy až 1 ms, sa môžete spoľahnúť na skutočne pohlcujúcu grafiku. Buďte pripravení na úplne novú úroveň dynamiky či už vo filmoch, televíznych programoch alebo v hrách.

vypnuté
Pripojenie mobilných zariadení

Pripojenie mobilných zariadení

Jednoducho pripojte svoje mobilné zariadenie k monitoru prostredníctvom portu MHL a s radosťou si vychutnajte multimédiá na veľkej obrazovke, zatiaľ čo sa batéria pripojeného zariadenia nabíja. Prajete si byť znova na krásnej pláži? Stačí len pripojiť váš smartfón k monitoru a oživiť svoje spomienky na dovolenku pri pohľade na zachytený západ slnka.

vypnuté
Kontrast 100 miliónov: 1

Kontrast 100 miliónov: 1

S technológiou Acer Adaptive Contrast Management (ACM), máte zaručený krištáľovo čistý obraz. Vychutnajte
si ostré snímky vďaka mimoriadne jemnému kontrastu a skvele optimalizovanej ostrosti monitora Acer G6.

vypnuté
Šetrný k životnému prostrediu

Šetrný k životnému prostrediu

Monitor Acer G6 bol navrhnutý s prihliadnutím k dlhodobej udržateľnosti a má vďaka inteligentnému využívaniu energie až o 68 % nižšiu spotrebu. Navyše, jeho recyklovateľný obal šetrí prírodné zdroje, pretože sa umožňuje vyhnúť zbytočne veľkému množstvu odpadu a plastov.

vypnuté
Správa farieb eColor

Správa farieb eColor

Budete ohromení úžasnými farbami monitora Acer G6. Správa farieb Acer eColor umožňuje nastaviť nekonečné množstvo parametrov od jednotného jasu, až po konverziu farebného priestoru YUV, aby ste sa mohli ponoriť do veľkolepého sveta farieb.

vypnuté
Stojan v tvare písmena X

Stojan v tvare písmena X

Oživte svoje pracovisko mimoriadne pútavým stojanom monitora Acer G6. So svojim elegantným dizajnom v tvare písmena X a ohnivo červenou povrchovou úpravou, vytvára modernú atmosféru a len tak nezovšednie.

vypnuté
Skvelý jas podporí kvalitu obrazu

Skvelý jas podporí kvalitu obrazu

Vychutnajte si brilantný obraz vďaka jasu až 250 cd/m2. Dokonca aj v prípade, že vám bude slnko svietiť priamo na monitor, uvidíte na krištáľovo čistom displeji každučký detail.

vypnuté
Možnosť montáže na stenu

Možnosť montáže na stenu

Vďaka rýchlej a jednoduchej inštalácii na stenu, poskytuje VESA uchytenie možnosť skvelej úpravy pracoviska či už doma alebo v kancelárii. Neváhajte a namontujte svoj monitor Acer G6, kdekoľvek sa vám zapáči.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude ještě tento monitor dostupný ?

Je tento monitor vhodný na hranie hier na konzole?

Diskusia a poradňa k 24" Acer G246HLFbid Gaming
Príslušenstvo pre 24" Acer G246HLFbid Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer G246HLFbid Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED Monitor 24" Acer G246HLFbid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED Monitor 24" Acer G246HLFbid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Acer G246HLFbid Gaming.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií