Rapture Aplikace

24 "LG 24MT48DF

Zobraziť katalóg
24 "LG 24MT48DF
4,0 2 hodnotení
LCD monitor IPS, 16: 9, 5M: 1, 200cd / m2, 5ms GTG, HD Ready (1366x768), DVB-T / C tuner, 1x HDMI, USB, D-Sub, SCART, CI +, slúchadlový výstup, repro, energ. trieda A
Kód:  WK060a1c15c Produktové číslo:  24MT48DF-PZ.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24 "LG 24MT48DF

Pre každodennú prácu v kancelárii alebo pre multimediálne využitie vo voľnom čase poslúži 24 "elegantný monitor od LG v čiernom prevedení, ktorý v sebe ukrýva kombinácii televízora a počítačového monitora. Integrovaný televízny tuner zabezpečí, že si svoje obľúbené relácie budete môcť vychutnať priamo z monitora svojho počítača. Vďaka tomu ušetríte veľa priestoru ako vo svojej kancelárii, tak aj vo svojom domove, pretože na všetko už bude stačiť iba jedno zariadenie. 

kľúčové vlastnosti

  • počítačový monitor so zabudovaným TV tunerom
  • uhlopriečka monitora je 24 "
  • svoje filmy prehráte vďaka USB 2.0 aj z externých úložísk
  • s Full HD rozlíšením sa môžete tešiť na vybrúsený obraz s maximálne vernými farbami
  • hranie hier si užijete naplno v hernému režime

Obraz, ktorý vás vtiahne

Svoje zariadenia môžete k monitoru pripojiť pomocou HDMI portu alebo SCART kábla. Prehrávanie médií z flashdiskov alebo iných externých úložísk nebude problém s USB 2.0 portom. Stačí jednoducho zapojiť zariadenie, z ktorého chcete prehrávať, a vychutnať si ostrý obraz vo HD rozlíšení(1366×768) a maximálne verné zobrazenie farieb, ktoré vás vtiahne do diania na obrazovke. S kvalitným IPS displejom sa môžete tešiť aj na široké pozorovacie uhly, takže vám neunikne jediný detail obľúbeného filmu, či už ho budete sledovať z takmer ktoréhokoľvek miesta v izbe. Ak nechcete zmeškať svoj obľúbený program v televízii, zabudovaný TV tuner umožní rýchlo prepnúť na televízne vysielanie. 

Na filmy aj na hranie hier

Televízny monitor LG však neslúži iba na sledovanie filmov a televíznych relácií. Výrobca nezabudol ani na milovníkov počítačových či konzolových hier. Pre nich je tu pripravený herný režim, do ktorého budete môcť televíziu prepnúť vždy, keď si budete chcieť užiť profesionálnych herných podmienok. Režim DAS (Dynamic Action Sync) zabraňuje zpoždění v rychlých hrách, čímž zajistí rychlejší hraní her.S herným režimom sa vám tiež do moci dostane nastavenie čiernej farby, v ktorom môžete zjasniť nízkej úrovne šedej, takže ľahko nájdete všetkých svojich nepriateľov ukryté aj v tej najväčšej tme. 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim opravte si tento monitor s TV je HD ready a nie full HD aj podla specifikacii na LG stranke, dakujem musel som zrusit objednavku

Dobrý den, chci se zeptat, tento monitor mam jiz zakoupeny, vzdy v nejakych casovych intervalech mi to pise neco jako demo mod a pri prepinani kanalu rezim obchod, jak to mam z toho rezimu obchod prosim prepnout? dekuji

Dobry den, lze tento monitor pripevnit na stenu?

Dobrý den, po připojení antény se nenačtě žádný program. Jako vstup mám označený anténu. Mohu dělat něco špatně, nebo bude problém v monitoru?

Dobrý den. Má monitor/televize v balení dálkový ovladač?

Dobrý den dá se použít bez počítače jako televize ??

Jaký je rozdíl mezi monitorem 24"LGMT58DF a monitorem 24"LGMT77D

Dobrý den, PC mi nenačte monitor. Monitor píše žádný signál, zkusil jsem dle návodu vypnout monitor, znovu připojit kabel, restartovat PC a zapnout monitor a nepomohlo. Propojení je kabelem PremiumCord HDMI 1.4 10m

Dobrý den, má monitor opravdu sluchátkový výstup, jak píšete v popisu? Našel jsem jinde informaci, že ho řada 48 nemá, ale má ho řada 49. Na stránkách LG uveden není.

Diskusia a poradňa k 24 "LG 24MT48DF
Príslušenstvo pre 24 "LG 24MT48DF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" LG 24MT48DF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" LG 24MT48DF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" LG 24MT48DF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" LG 24MT48DF.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií