27" Apple ThunderBolt Display

Zobraziť katalóg
27" Apple ThunderBolt Display
4,7 11 hodnotení
LCD monitor -1000:1, 375 cd/m2, 12 ms, 2560 x 1440, ThunderBolt Port, USB 2.0, FireWire 800, GLAN, CAM, reproduktory
Kód:  WA424h2 Produktové číslo:  MC914ZM/B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Apple ThunderBolt Display

Luxusne spracovaný IPS displej značky Apple ako technologický reprezentant možností nového rozhrania ThunderBolt. To poskytne vysoko kvalitný prenos obrazu, ale tiež poslúži pre kompletné dokovacie služby notebookov Apple s týmto rozhraním. ThunderBolt okrem obrazu poskytne na tele displeja 3 USB 2.0, konektor FireWire 800, ďalší ThunderBolt a gigabitový Ethernet pre rýchle pripojenie do siete. Navyše je vybavený zabudovanou HD webovou kamerou FaceTime s mikrofónom a vysoko kvalitným zvukovým systémom so subwooferom na vychutnanie hudobnej či inej multimediálne reprodukcie. Je teda ideálnym a kompletným príslušenstvom pre prvotriedne zobrazovanie a kompletné dokovacie služby.

Panel Apple ThunderBolt Displej zobrazuje vysoké rozlíšenie 2560 x 1440 bodov na uhlopriečkou 27" a je stavaný na špičkovej technológii IPS. Tá vytvorí dokonale prefarbený obraz, dobre viditeľný aj pri pohľade z boku. Pre rovnomerné a energeticky úsporné podsvietenie je použitá LED technológia. Jas obrazu je kontrolovaný senzorom okolitého osvetlenia, takže bude parádne vyvážený aj pri meniacich sa svetelných podmienkach a zároveň šetrí viac energie. Myslené bolo na ekológiu aj pri výrobe, a tak neobsahuje arzén, ortuť a mnoho ďalších škodlivých látok.

Doplňujúce informácie:

Určené pre:

Apple MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini

Kontrastný pomer:
1000:1

Farby:
16,7 mil. farieb

Pozorovacie uhly:
Horizontálny: 178°
Vertikálny: 178°

Rozhranie:
1x ThunderBolt vstup
1x ThunderBolt výstup
3x USB 2.0
1x FireWire 800
1x MagSafe

Parametre a špecifikácia

Výbava
Webkamera Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Webkamera Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde tento monitor připojit k PC

Diskusia a poradňa k 27" Apple ThunderBolt Display
Príslušenstvo pre 27" Apple ThunderBolt Display Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Apple ThunderBolt Display. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Apple ThunderBolt Display. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Apple ThunderBolt Display. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27 "Az Apple Thunderbolt Display.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií