AD homeoffice AD homeoffice

27" ASUS VC279H

Zobraziť katalóg
27" ASUS VC279H
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd/m2, 1000:1, D-SUB(VGA), DVI-D, HDMI, Flicker-Free, Low Blue Light, VESA, Repro 3W, černý
Kód:  WA043k1 Produktové číslo:  90LM01D0-B02670 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS VC279H

Štýlovo vyzerajúci monitor ASUS VC279H ponúkne vďaka použitej IPS technológii výnimočné farby v širokom pozorovacom uhle, aj odozvu pre multimediálne zážitky a širokú konektivitu pre využitie z viacerých zdrojov. Vďaka LED podsvieteniu generuje neuveriteľne vysoký dynamický kontrastný pomer 80 miliónov ku jednej, čo podčiarkuje vynikajúcu úroveň čiernej a bielej farby aj jemné vykreslenie všetkých prechodov. Obraz ASUS VC279H doťahujú k dokonalosti aj ďalšie technológie a pridané sú aj praktické pracovné a herné funkcie.

Kľúčové vlastnosti monitora ASUS VC279H

  • Kvalitné farby v širokom uhle (IPS s 178° zorným uhlom)
  • Odozva pre multimediálnu zábavu (5 ms GTG)
  • Extra kontrastný pre jemne stupňované farby
  • Flicker Free eliminuje blikanie
  • Blue Light Filter znižuje modré svetlo, zvyšuje pohodlie a znižuje únavu očí
  • VividPixel zlepšuje obrysy, ostrosť a sýtosť farieb
  • QuickFit zobrazí reálne veľkosti a Game Plus zameriavače alebo časovač

Funkcie pre každého v ASUS VC279H

ASUS QuickFit zobrazí reálne veľkosti dokumentov, fotografií a rastru v prekrytí nad pracovnými oknami. Funkciu je možné aktivovať tlačidlom na monitore. Pre hráča ASUS VC279H ponúka Game Plus. Jej súčasťou sú 4 praktické zameriavače cenené v akčných hrách a časovač pre milovníkov real time stratégií. Technológia ASUS VividPixel zdôrazňuje obrysy obrazu a znižuje množstvo rušivých čiar. Výsledkom je krištáľovo čisté a detailné zobrazenie. Prítomná je v ASUS VC279H aj optimalizácia SPLENDID Video s režimami pre rôzne situácie.

Monitor pre počítač aj konzolu

Monitor ASUS VC279H je uložený v perfektne vyzerajúcom čiernom šasi s podstavcom, ktorý umožňuje nakláňanie. Pre pripojenie zdrojov signálu k ASUS VC279H obsahuje štandardný analógový VGA konektor, digitálny DVI-D či veľmi rozšírený HDMI. Môžete využiť aj zabudované reproduktory, ak budete HDMI káblom do monitora posielať zvuk.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vypada to, ze mate v tabulce spatnou velikost uhlopricky. Melo by byt 27.

Diskusia a poradňa k 27" ASUS VC279H
Príslušenstvo pre 27" ASUS VC279H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VC279H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS VC279H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS VC279H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ASUS VC279H.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií