Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

27" iiyama ProLite X2788QS-B1

Zobraziť katalóg
27" iiyama ProLite X2788QS-B1
LCD monitor WQHD 2560x1440, IPS, 5ms, 75Hz, 350cd / m2, 1000:1, DVI, HDMI, DisplayPort, FreeSync, Blue Light Reducer, Flicker Free, VESA, Repro
Kód:  WA840q1d Produktové číslo:  X2788QS-B1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" iiyama ProLite X2788QS-B1

Zháňate pre prácu alebo hry naozaj kvalitný monitor? V tom prípade je tento produkt stvorený práve pre vás. Je vhodný pre všetkých tých, ktorí sa neuspokoja s konvenčným TN panelom a vyžadujú profesionálnejšie zobrazenie. Na dosah ruky tak máte vždy dokonalé podanie farieb v kombinácii s veľkou uhlopriečkou a kvalitným spracovaním. Monitor sa tiež hodí pre náročnú prácu s fotografiami. WQHD rozlíšenie (2 560 × 1 440) na 27" uhlopriečke vyhovie používateľom aj s množstvom bočných panelov na ploche.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný vzhľad a konštrukcia
  • Skvelý kontrast a uhly (IPS)
  • Extra ostré a detailné WQHD rozlíšenie
  • Ostrosť rýchlejšej akcie (5 ms)
  • Hladkosť obrazu s technológiou FreeSync
  • Štandard VESA pre rôzne držiaky

LED obraz s nízkou odozvou a skvelým kontrastom Advanced Contrast Ratio

O ostrý obraz pri sledovaní videa, hraní hier, ale aj pri práci s grafickými programami, CAD programami aj DTP pracoviskom sa postará odozva 5 ms. Použitím LED podsvietenia obrazu sa výrazne znižuje spotreba elektrickej energie, čo sa premietne na nižších účtoch za elektrinu. Významnou je aj funkcia Advanced Contrast Ratio, ktorá reguluje kontrast obrazu v závislosti od jeho jasu. To oceníte počas premietania filmov alebo hrania hier.

Pohodlie s Flicker free a Blue light

Dokonalým riešením pre pohodlie a zdravie vašich očí je funkcia Flicker free a Blue light. Absolútne žiadne blikanie a redukcia vyžarovania modrej farby znižuje únavu očí. To má pozitívny vplyv na výsledky vašej práce a dlhší čas pri monitore bez nadbytočného zaťaženia.

 

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" iiyama ProLite X2788QS-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" iiyama ProLite X2788QS-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" iiyama ProLite X2788QS-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" iiyama ProLite X2788QS-B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" iiyama ProLite X2788QS-B1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií