AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" LG 27MP65HQ

Zobraziť katalóg
27" LG 27MP65HQ
4,8 9 hodnotení
LCD monitor IPS, 5M:1, 250 cd/m2, 5 ms, FullHD 1 920×1 080, D-Sub, HDMI, VESA, energ. trieda A
Kód:  WK060a1ec Produktové číslo:  27MP65HQ-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" LG 27MP65HQ

LG monitor novej generácie prekvapí váš zrak verným zobrazením a úctyhodnú uhlopriečkou 27" uloženou v tenučkom rámčeku. Najnovšia verzia technológie IPS verne zobrazí 16,7 miliónov farieb, a to navyše vo FullHD rozlíšení. Vďaka tomu je monitor úplne ideálny nielen pre bežnú prácu či hranie, ale aj pre fotografov, či grafikov. Monitor je skvelý aj pre sledovanie filmov, ktoré ešte viac umocnia jeho široké pozorovacie uhly.

Perfektný dizajn

Doprajte si luxusný vizuálny zážitok a vylepšite si vzhľad vášho pracoviska.

Vďaka extrémne tenkému rámčeku si filmy vychutnáte viac ako kedykoľvek predtým a elegantný dizajn vdýchne pracovnému stolu moderný vzhľad.

Dokonalý obraz

Vďaka schopnostiam IPS panelov LG minimálnych zmien v teplote farieb sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja.

Vždy ostrý

Rýchlosť IPS panelu zaručí, že aj tie najakčnejšie filmy plné dynamických prechodov alebo hranie hier budú maximálne plynulé a ostré bez nepríjemného rozmazania obrazu, ako je tomu pri klasických monitorov.

Profesionálna kalibrácia

Už pri výrobe monitora sa zišli experti firmy LG, aby skalibrovali farby na čo najreprezentatívnejší podanie. IPS monitory LG tak vynikajú dokonalým farebným zobrazením, ktoré sa od originálneho zdroja takmer vôbec nelíši.

Výsledkom je tak nevídaný vizuálny zážitok, ktorý vás doslova vtiahne.

Šetrí vaše oči

Šetrite vaše oči a nenechajte sa obmedzovať ich bolesťou pri dlhom čítaní článkov na monitore.

Špeciálny režim pre čítanie automaticky upraví parametre obrazu stlačením jediného tlačidla. Nič vám teda nebude brániť v pohodlnom čítaní dlhé hodiny.

Bez blikania

Okrem režimu pre čítanie dokáže vaše oči šetriť aj inovatívna technológia pre odstránenie blikania podsvietenia spôsobeného jeho intenzitou.

Vďaka kombinácii týchto dvoch technológií si budete môcť naplno a pohodlne užívať hranie, sledovanie filmov, čítanie či surfovanie na webe, ako dlho budete chcieť.

Zo všetkých strán

Užívajte si nádherného obrazu naozaj za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane iba tej najvyššej kvality zobrazenia.

Ekologická prevádzka

Technológie pre úsporu elektrickej energie boli ešte viac vylepšené a teraz sa okrem minimálnej spotreby LED podsvietenia táto efektivita zlepšila o ďalších 25-30 %, a to už rozhodne nie je zanedbateľné.

Vylepšenia rozlíšenia

Ostré hrany bez rozmazania si teraz môžete vychutnať aj pri nižšom rozlíšení vďaka technológii SUPER+Resolution. Tá dokáže zobrazovaný obraz dôkladne analyzovať a vylepšiť jeho kvalitu tak, že sa bude podobať vysokému HD rozlíšeniu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jak se zapíná-čím a vypíná monitor

Dobrý den, má tento monitor matny displej? Da se vyskove nastavit? dekuji

Ma zvuk ?? reproduktory ??

Aka je hrubka ramceku? potreboval by som 3 monitory vedla seba s tenkym ramcekom. mozno by ste mohli zaradit polozku tenky ramik do filtra vo vyhladavani.

Diskusia a poradňa k 27" LG 27MP65HQ
Príslušenstvo pre 27" LG 27MP65HQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27MP65HQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27MP65HQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27MP65HQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" LG 27MP65HQ.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií