Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" ASUS VA32AQ

Zobraziť katalóg
32" ASUS VA32AQ
LCD monitor WQHD 2560x1440, IPS, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, DisplayPort, HDMI, D-SUB (VGA), Flicker free, Low Blue Light, TUV certified, Repro
Kód:  WA049o1 Produktové číslo:  90LM0300-B01970 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" ASUS VA32AQ

ASUS VA32AQ je kvalitný a univerzálne použiteľný monitor pre prácu aj multimediálnu zábavu. Zaujme rozlíšením WQHD pre väčšiu ostrosť a mieru zobrazených podrobností. S IPS technológiou dostanete živšie, 10-bitové farby a je jedno, odkiaľ sa práve pozeráte. Maximálne zužitkovaný panel prináša optimalizačné režimy SPLENDID Video s 8 pripravenými scenármi.

Kľúčové vlastnosti monitora ASUS VA32AQ

  • Extra jemnosť a detaily WQHD rozlíšenia (2 560 × 1 440)
  • Vynikajúce 10-bitové farby aj pri pohľade z uhla (IPS)
  • Stupňovanie širokým dynamickým kontrastom 100 000 000 : 1
  • Technológia pre potlačenie škodlivého modrého svetla a blikania
  • ASUS Eye Care chráni zrak (Blue Light Filter a Flicker-free)
  • USB vhodné pre dobíjanie (až 1,5 A)

Pracovný QuickFit aj herné funkcie GamePlus

ASUS VA32AQ je vybavený praktickými funkciami pre prácu i zábavu. ASUS QuickFit zobrazí reálne veľkosti dokumentov, fotografií a rastra v prekryve nad pracovnými oknami. GamePlus pridáva do hier vlastný zameriavač a k dispozícii je aj časovač. ASUS VividPixel zvýrazní obrysy. Výsledkom je krištáľovo čisté zobrazenie akéhokoľvek obsahu.

Ohľaduplný k očiam s ASUS Eye Care

Technológia ASUS Eye Care v monitore ASUS VA32AQ ochráni oči. Skladá sa z Blue Light Filter pre potlačenie modrej zložky svetla a z neblikajúceho podsvietenia Flicker-free. Obidva tieto elementy sa podieľajú na nadbytočnej očné únave. S monitorom ASUS VA32AQ  budete v skvelej forme aj po dlhých hodinách práce alebo hrania hier.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" ASUS VA32AQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" ASUS VA32AQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" ASUS VA32AQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" ASUS VA32AQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" ASUS VA32AQ.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií