Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" Gogen TVH 32550 WEB biela

Zobraziť katalóg
32" Gogen TVH 32550 WEB biela
4,8 5 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81cm, 100Hz, 1366x768, 5ms, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, USB, D-Sub, Scart, DLNA, WiFi, webový prehliadač, HbbTV, timeshift, energ. trieda A
Kód:  WG9532d3a1 Produktové číslo:  GOGTVH32550WEBW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Gogen TVH 32550 WEB biela

LED televízor Gogen má krásne biele prevedenie a rozmanité funkcie, ktorý poteší každého užívateľa. Televízor sa radí medzi tzv. SMART TV, a tak ponúka komfort sieťových funkcií. Prezriete si nielen webový obsah integrovaným prehliadačom, ale s absolútnou jednoduchosťou možno tiež streamovať videá či hudbu prostredníctvom DLNA . Prehráte tak obsah vášho telefónu, tabletu aj notebooku prostredníctvom dostupnej káblovej siete, ktorú napríklad pripojíte k bezdrôtovému routeru az pohodlia gauča si všetko vychutnáte. Ak nechcete k televízii ťahať kábel siete, potom je tu šanca doplnenie WiFi modulu do USB.

TV so všetkým komfortom


Po pripojení do siete získate aj ovládanie z mobilných zariadení s operačným systémom Apple iOS a Google Android. Už nemusíte hľadať ovládač alebo sa pre neho naťahovať. Samozrejmosťou je hlavný účel televízia, teda príjem TV programov prostredníctvom digitálneho tunera. Vo výbave má hneď 2 tunery pre najčastejšie používané normy - anténny DVB-T a káblový DVB-C. Pre vyššiu kvalitu obrazu podporuje MPEG4 vysielanie vo vysokom rozlíšení. HbbTV okorení váš televízny zážitok. Prináša prídavné informácie, zaujímavé pre diváka typu odkazu na zaujímavý text, fotografie, audio či video. Unikátna aplikácia iVysílání od Českej televízie vám sprístupní bohatú ponuku archívu, kde nájdete tisíce hodín rozličných relácií.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Gogen TVH 32550 WEB biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Gogen TVH 32550 WEB bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Gogen TVH 32550 WEB weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Gogen TVH 32550 WEB bílá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií