Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

3D pero 3Dsimo MultiPro

Zobraziť katalóg
3D pero 3Dsimo MultiPro
3D pero s funkciou: kreslenie, spájkovanie, vypaľovanie a rezanie, grafický displej, maximálna teplota trysky 450 °C, pripojenie Bluetooth, tlačový materiál PLA, ABS, PETG, Nylon, HIPS, Wood a Laybrick, priemer filamentu 1.75mm, hmotnosť 70g, rozmery 34mm×170mm×20mm (V׊×H)
Kód:  DF201a Produktové číslo:  G3D1005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D pero 3Dsimo MultiPro Predaj skončil

3D pero 3Dsimo MultiPro

Nebaví vás už kresliť na papier, alebo chcete rozvíjať kreativitu vás a vašich detí? Kreslite do vzduchu! 3D pero 3Dsimo MultiPro 4 v 1 je založené na princípe technológie vytláčania plastového materiálu cez horúci koniec. Pero dokáže spracovávať najrôznejšie materiály ako ABS, PLA, PETG, HIPS, LAYbrick, Luminous, drevo, Flexi atď. – a to pri rôznych teplotách, aby boli docielené tie najlepšie výsledky. Možnosť voľby teploty a rýchlosti priechodu materiálu poskytuje nevídané príležitosti pre vašu kreativitu. Vytvoriť môžete modely svietiace v tme alebo modely meniace farbu pri zmene teploty. Oproti menšej verzii pera 3Dsimo Mini je pero 3Dsimo MultiPro vyrobené z kvalitnejších materiálov, ktoré dokážu odolať väčším teplotám. Pero tiež disponuje grafickým OLED displejom na jednoduchšie ovládanie a nastavenie a mnohými ďalšími vlastnosťami.

Kľúčové vlastnosti 3D pera 3Dsimo MultiPro 4 v 1

  • Pero 3Dsimo MultiPro 4 v 1 je možné využiť na vytváranie 2D a 3D modelov a ďalších trvalých predmetov
  • Rozvíja predstavivosť, trpezlivosť a jemnú motoriku
  • Inteligentnejšie ako starší model pera 3Dsimo
  • Vymeniteľné nadstavce na rôzne funkcie
  • Realizujte svoje nápady do priestoru s 3D perom 3Dsimo MultiPro
  • Možnosť zlepovať a kompletizovať modely z 3D tlačiarní
  • Možnosť opraviť nepodarenú tlač
  • Pohodlné ovládanie a ergonomický tvar pera
  • Prehľadný OLED displej s dôležitými informáciami ohľadom teploty, materiálu atď.

Voľnosť vo výbere materiálov

3Dsimo MultiPro 4 v 1 poskytuje používateľovi možnosť voľby parametrov tlače prehľadne zobrazených na digitálnom displeji s voľbou prednastavených materiálových profilov. Uvedené parametre slúžia používateľovi na nastavenie vhodnej metódy kreslenia. Po zapojení do zásuvky vás MultiPro uvíta a prepne do základného menu. V ňom si môžete ľahko nastaviť sýtosť podsvietenia displeja či používaný jazyk. Pero 3Dsimo MultiPro 4 v 1 tiež umožňuje použitie rôznych druhov materiálov, ako je ABS (materiál používaný na bežné stavebnice), PLA (ekologický materiál vyrobený hlavne z kukuričného škrobu), PVA, ktorý je rozpustný vo vode a v neposlednom rade tiež napríklad drevo, kov či nylon. Materiál je používaný vo forme vlákna so šírkou 1,75 mm. S rastúcim trendom 3D tlače budú stále pribúdať nové materiály a pero 3Dsimo MultiPro 4 v 1 je na ne vďaka nastaviteľnosti všetkých parametrov plne pripravené.

Zábavné kreslenie bez obáv s 3D perom 3Dsimo MultiPro

Nemusíte sa báť, že by ste používaním 3D pera 3Dsimo MultiPro vy sami, či vaša ratolesť nedopatrením utrpeli zdravotnú ujmu. Žiadny z dodávaných originálnych materiálov, ako ABS, PLA, PVA, nylon a ďalšie, nie je zdravotne nevyhovujúci ani toxický. Ide o materiály používané pri výrobe bežných modelov pre deti, stavebníc, potravín alebo textilných výrobkov. Materiál je však počas používania po veľmi krátku dobu horúci, preto je potrebná zvýšená opatrnosť a odporúčanie nedotýkať sa ho, kým nevychladne. Z tohto dôvodu nemožno odporučiť nanášať tieto materiály priamo na holé telo – na textil alebo papier ich bez problémov nanášať môžete.


Parametre a špecifikácia

Tlačový materiál
ABS, HIPS, Laybrick, Nylon, PETG, PLA, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Displej
Grafický Hotovo!
Funkcie
Kreslenie, Spájkovanie, Vypaľovanie, Rezanie Hotovo!
Pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál
ABS, HIPS, Laybrick, Nylon, PETG, PLA, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Vlastnosti

Displej
Grafický Hotovo!
Funkcie
Kreslenie, Spájkovanie, Vypaľovanie, Rezanie Hotovo!
Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Maximálna teplota trysky
450 °C Hotovo!

Výbava

Príslušenstvo
Napájací kábel, Návod na sprievodcu nastavením Hotovo!

Rozmery

Šírka
170 mm Hotovo!
Výška
34 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
70 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je obsah balení při zakoupení tohoto produktu?

Je plast petg kompatybilný z týmto perom?

Když si tak čtu dotazy a hodnocení na českých eshopech, mám z toho dost rozporuplné pocity.. Funguje to tak, že se člověk proreklamuje k kompletně fungujícímu kusu nebo už "to" funguje jak má? Jaký je "reklamační rating" tohoto produktu?

Dobrý den, jaká je záruka na 3Dsimo MultiPro při nákupu na IČO. Děkuji

Má s ním niekto problém, že sa mu filamet zasekáva a dalej netlaci?

Diskusia a poradňa k 3D pero 3Dsimo MultiPro
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3Dsimo MultiPro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Kugelschreiber 3Dsimo MultiPro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Kugelschreiber 3Dsimo MultiPro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D toll 3Dsimo MultiPro.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií