AlzaBoxy Q1 Aplikace

49 " Philips 49PUS6482

Zobraziť katalóg
49 " Philips 49PUS6482
4,8 8 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, 1300 PPI (50Hz FR), Natural Motion, Micro Dimming Pro, HDR Premium, Ambilight 3, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Quad Core, 4x HDMI, 2x USB, WiFi, DTS HD Premium sound II 25W, A
Kód:  WC389l3 Produktové číslo:  49PUS6482/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49 " Philips 49PUS6482



Philips 55PUS6482 je Android Smart televízor, ktorý v sebe kombinuje úžasné spojenie presnej výroby a všestranného dizajnu. Ďalej potom svojim užívateľom môže ponúknuť špičkové rozlíšenie 4K Ultra HD a vynikajúci zvuk v podaní integrovaného Soundbar so subwooferom. Televízor beží na platforme Android, užijete si tak oveľa viac zábavy než kedykoľvek predtým. A prečo mať tento model doma? Predovšetkým kvôli technológii podsvietenia Ambilight, ktorá prehlbuje nielen obrazový zážitok. Široká žiara svieti z troch strán obrazovky na okolité steny a vytvára vzrušujúce farebné kombinácie zintenzívňujúce divácky zážitok. Vytvorte jedinečnú atmosféru vo svojej obývačke.


Kľúčové vlastnosti

  • Micro Dimming Pro - inteligentné stmievanie
  • 4K Ultra HD rozlíšenie - obraz ostrý ako britva
  • Pamäť 16 GB s možnosťou rozšírenia pomocou úložiska USB
  • Trojstranné podsvietenie Ambilight
  • Podpora HDR Premium
  • Integrovaný soundbar so subwooferom
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Detailný obraz

Systém Pixel Plus Ultra HD optimalizuje kvalitu obrazu a prináša plynulý obraz s neuveriteľnými detailmi a hĺbkou. V kombinácii s 4K Ultra HD rozlíšením si vychutnáte špičkové farby, vrátane jasných odtieňov bielej a čiernej. Technológia Premium Color kombinuje panel so širokým farebným gamutom vylepšený o 85% so spracovaním 4 biliónov farieb.


HDR Premium

High Dynamic Range Premium je novinkou v oblasti štandardov videa, ktorú ocenia predovšetkým filmoví nadšenci. Prináša revolúciu v domácej zábave - vďaka tomuto štandardu si užijete dokonalý jas, bohatý kontrast či skutočne živé farby, ktoré ste nikdy predtým na televízore nevideli. Už nemusíte chodiť do kina, špičkový obraz si teraz užijete v pohodlí svojho domova. 


Inteligentné podsvietenie

Micro Dimming Pro analyzuje obraz v reálnom čase, a to v 6 400 rôznych zónach. Na základe tejto analýzy následne prispôsobuje intenzitu podsvietenia. Výsledkom je zdôraznenie kontrastu, ostrosti a celkovej špičkovej kvality. 



Quad Core a Android

Vychutnajte si precízny výkon v podaní štvorjadrového procesora a systému Android. S touto kombináciou bude obsluha televízora maximálne rýchla, intuitívna a zábavná. Ovládajte, spúšťajte aplikácie a užívajte si multimediálnu zábavu na plné obrátky.


Nekonečná zábava

Obchod Google Play a galéria aplikácií Philips vám ponúkajú nespočetné množstvo filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Rozšíriteľná pamäť s kapacitou 16 GB poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše obľúbené programy a pre inštaláciu nových aplikácií. Samozrejmosťou je tiež podpora služby Netflix.


Prémiový zvuk

Neuveriteľné výšky a živé stredy poskytuje úhľadný integrovaný soundbar. Strategicky umiestnené zadné reproduktory naopak oslnia hlbokými a bohatými tónmi. Funkcia DTS HD Premium Sound vám umožní počuť každý detail - skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,66 cm Hotovo!
Výška
73,57 cm Hotovo!
Hĺbka
26,63 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,93 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,82 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,21 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, obnovovacia frekvencia je reálnych 100Hz? Alebo je to zase nejaký marketingový ťah po ktorom má TV nakoniec iba 50Hz? Ďakujem.

Dobrý den, když se dívám na Netflixu na film s prostorovým zvukem 5.1, vychází z digitálního audio výstupu také 5.1, nebo jen stereo? Děkuji.

Dobrý den, půjde v televizi využívat aplikaci sledování TV? Děkuji

Zdravím, chci se zeptat, zda jdou k této Tv připojit Bluetooth sluchadka, a zda je možné v nasteveni zadat rozlišení Full HD... Aby tv při běžném bysilani nejela v e 4k a tim pádem aby neskotickoval obraz...

Je možno připojit sluchátka . příposlechově ? Tak, aby to nevyplo venkovní zvuk ?

DD, jaká je výška nožiček, respektive výška spodku televize ? (souvisí s tím, jestli nejsou na spodní liště televize nějaké senzory, které by mohl zakrýt soundbar položený před televizi)

Dobrý den, umožňuje televize připojit základnu bezdrátových sluchátek (přes jack, nebo cinch), aniž by se odpojil reproduktor televize?

Dobrý den, je kompatibilní pro připojení s ostatními led v místnosti (ambilight+hue) a lze ovládat mobilem/android, funkce? Děkuji

Dobrý den, umí tato televize DLNA? Nikde jsem tuto informaci nenašel. Děkuji

Dobrý den, zajímalo by mne, jak je to u tohoto televizoru vyřešené s nastupujícím přechodem na dvbb? Protože abych si kupoval na 2 měsíce televizi a pak musel kvůli změně frekcence kupovat novou je trochu hloupost ne? :D Děkuju.

12
Diskusia a poradňa k 49 " Philips 49PUS6482
Príslušenstvo pre 49 " Philips 49PUS6482 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Philips 49PUS6482. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Philips 49PUS6482. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Philips 49PUS6482. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Philips 49PUS6482.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií