Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

49" Samsung UE49NU7172

Zobraziť katalóg
49" Samsung UE49NU7172
4,8 34 hodnotení
Televízor SMART LED, 123cm, 4K Ultra HD, HDR10+, PQI 1300 (50Hz), 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 1.5, OS Tizen, párování s mobilním zařízením, Game Mode, Steam Link, HBO GO, Voyo, NETFLIX, web prohlížeč, Timeshift, VESA, repro 20W, A
Kód:  WR182b3a Produktové číslo:  UE49NU7172UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Samsung UE49NU7172


Samsung UE49NU7172, cenovo dostupný 4K televízor

Užite si zábavu vo vynikajúcom rozlíšení

Zoznámte sa s jedinečnou obrazovou kvalitou Samsung UHD TV. Vychutnajte si obľúbené filmy, seriály a hry v 4K rozlíšení. Objavte rozmanitejšie podania a viac detailov v každom zábere ako doteraz vďaka podpore HDR. A užite si ešte vyššiu kvalitu sledovaného obsahu, ktorú vám sprostredkuje inteligentná úprava farebnosti, kontrastu a ostrosti pomocou technológie UHD Dimming.

Živé farby a realistické detaily

Predstavujeme vám vizuálny zážitok v úplne výnimočnom podaní – na detailnej obrazovke UHD TV UE49NU7172 od spoločnosti Samsung. Tá vám všetok obsah ponúkne v 4K rozlíšení na paneli s certifikáciou Digital Europe a zobrazí ho prostredníctvom obrazovej technológie PurColour, vďaka ktorej získajú sledované odtiene skutočne realistické podanie.

Elegantne tenký televízor

Pri každom televízore je samozrejme najdôležitejšia kvalita obrazu a technologická vybavenosť, Samsung TV však k týmto parametrom pridáva aj vycibrený minimalistický dizajn. Elegantne tenké vyhotovenie necháva predovšetkým vyniknúť sledovaný obsah, súčasne je však navrhnuté aj pre vkusné doplnenie vzhľadu vašej obývačky.

Sledujte skutočne inteligentný Samsung TV UE49NU7172

Už dávno neplatí, že TV je len nástroj na sledovanie televízneho vysielania. Hoci na jeho prehrávanie je televízor samozrejme stopercentne pripravený, jeho Smart TV funkcie ho predurčujú k tomu, aby ste ho využívali oveľa inteligentnejšie. Inteligentné rozhranie One Depth vám na jednej obrazovke ponúkne rýchly a jednoduchý prístup k rozmanitým zdrojom obsahu a takmer nekončiacej zábave.

Steam Link pre väčšie herné zážitky

Možno máte pri svojom počítači úplne vyhovujúci monitor pre bežné hranie – ale v spojení PC a Samsung TV objavíte úplne nový rozmer hernej zábavy. Tento smart televízor je totiž vybavený funkciou Steam Link, pomocou ktorej ho spojíte so svojím počítačom a účtom služby Steam. Následne môžete hry zo svojej knižnice streamovať priamo na väčšiu obrazovku. A napríklad si hry užívať na pohodlnej pohovke v obývačke.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,2 cm Hotovo!
Výška
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka
26,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat jaký je u tohoto televizoru dálkový ovladač? Jestli klasický, nebo ten "téměř beztlačítkový" co Samsung dává k vyšším řadám televizorů? Děkuji

Je mozne na televizore prehravat AVI videa z USB?

Dobrý den. Chtěl bych rodičům udělat radost na Vánoce. Myslíte ze tahle televize bude plne vyhovující? Děkuji a preji hezky den.

Dobrý den, Zakoupil jsem tuto televizi a nevím jak nastavit hbo go. Při zapnutí HBO GO se mi zobrazí certifikát a stránka na které se to aktivuje, ale již není uvedeno který je to prodejce certifikátu

Dobrý den, má prosím tato TV Bluetooth . .? Děkuji AP

To si snad děláte srandu,TV je v dnešní době bez dálkového ovladače ?? Ale v popisu je uveden !!!

Dobrý den, Tuto TV již vlastním a chtěl bych se zeptat, zda by jste mi k tomu nedoporučili nějaký kompatibilní držák, abych TV přichytil do zdi. Cena v nějakém rozumném rozmezí. Pokud možno tak do 1000 Kč maximálně. Děkuji

Mám TV Samsung UE49NU7172 a chci do ní připojit klasické repro pro PC s 3.5 mm jackem které mi leží doma konkrétně Genius SW G2.1 2000.Koupil jsem redukci HDMI -> VGA +3.5 mm jack Akasa . Lidé píšou že jim to funguje,ale mě se to nedaří zprovoznit.V tv je dokonce postup jak připojit audio pomocí hdmi - připojit do hdmi 3 a pak předpokládám v nastavení zvuku vybrat výstup hdmi 3.ale je tam na výbeěr stále jen zvuk v tv a otpický výstup.nechci kupovat nové repro,jen kvůli optickému výstupu :/ díky za rady

Dobrý den, je třeba dokoupit set top box v souvislosti s přechodem na nové vysílání? Děkuji

Dobrý den, podporuje tato televize PS4 Slim?

123...
Diskusia a poradňa k 49" Samsung UE49NU7172
Príslušenstvo pre 49" Samsung UE49NU7172 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung UE49NU7172. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Samsung UE49NU7172. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Samsung UE49NU7172. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Samsung UE49NU7172.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií